Tüp Bebek Günlüğümüz !

Günayyyyyyyyyyyyydınnnnnnnn güzel ülkemin güzell insanlarııııııııııı..Ya Güldenn sen beniii kahkaha manyağı yapptınnn,sabah sabahhhhhhhhhhhhhhhhhhh...Yediimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm elmayı yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Cnm bnm öncelikle o dilerimGörmedim Bende dedim ki egunalim benimle ilgilenmiyor dün aksam çıkarken bana cevb yazmamış Tabi atlamıştı olabilirim dedim çünkü senin kimseye cevb yazmadığını ben daha görmedim sen çok iyi kalpli ve cicisin evet yanlış seyler olabilir ama ben çok şahit oldum eşinin cocuğu olmaz denilipte hamile kalan ve benim Dr um hep dıyordu 1tane sperm yeter bebeğe Rabbim isterse ol derse olay bitmiştir tip bile açıklayamaz bana hep Dr lar seçilmiş insanlar olarak gelir Rabbim onları vesile ediyor şifa dağıtmak için ay sabh sabh ne çenem açıldı inslhh kardeşimiz yüzümüzü güldürür sende dinlen ay teyzede sabahın altısında kargalar şey etmeden ne ısı var sokakta yatsın yerine sende erken kalkmışsn bnm kocada uçağı vardı sabhn köründe 4uyandik 6dacikti B'nde 8egeliyrdu yattım saati yanlış görmüşüm 12diye fırladım uyandım

ohhhhh yarasınnnnn çifter çifter bebeler doğurasıııınnnnnnn
annem geldi artvinden sabah 6 da onu almaya gittik...
kocişte birazdan çıkacak...
gece 2 buçukta yattım çok uykum vaaaarrrrr....ama fundaonr dan da haber bekliyorum meraktayımmm...

Son düzenleme:

Ya Cnmm bu elma ne is seninki kaçırdım ama ben Ramazan umresinde orda yakaladığıma okuttum sonra dönünce yedik kocm la ikiyi kesip ama bize nasip elmasızmis inslhh elma sizde ise yarar ben çok inanıyorum böyle seylere Rabbim sana elma gibi kırmızı yasaklı bebeler versin

herkeze günaydın...kızlar benim kırmızılar geldi malesef çokk üzüldüm çok agladım kocamda ne oldugunu anlamadı napalım kısmet deyilmiş bi son gebelik testim kesinlikle yapmam bidaha

görmemmi ben seniiii...annecim taaaa artvinden geldi kızkardeşimin yanından..sabah 6 da kargalarla uyanmak durumunda kaldım gerçi zaten ben 7 de uyanıyorum...ama gece geç yattım diye yamuldum bu saatte...topik mesayim sekteye uğrayabilir...iyi olmuş saati yanlış gördüğün bak topiğe geldin erkenden..

günaydın hanımlar

günaydınnn cicimmmm..

herkeze günaydın...kızlar benim kırmızılar geldi malesef çokk üzüldüm çok agladım kocamda ne oldugunu anlamadı napalım kısmet deyilmiş bi son gebelik testim kesinlikle yapmam bidaha

Cnm ah B'nde heray ağlatdım 4yildir Rabbim verecek İnan ki bak esın tedavi oldu gor bak 2milyon 6ay sonra nasıl 20milyon olucak Rabbimn izniyle ağla icine atma olucak İnan hepimiz anne olucaz

inanmıyorum yaaa..sanadamı bozuk test dek geldi...kahretsiiin beee niye satıyorlar bu testleri o zaman...bak şimdi seni umutlandırdım diye kendime kızıyorum...en millstone de dedim idrar testi asla yapmam diye bu da üzerine geldiii...çoook üzüldüm sabahın 6 sında aklımdaydın bu saate kadar çok dua ettim pozitif olsun diye...

Cnm teyzem hosgelmis o zamn öf cnmm nefisin var sabhn 7sinde ayakta gençlikte uyunurmus ama bn bı geldim bı gidiyorum komşu geliyormuş kahve üstümü değiştirmem lazım öptüm öğlen yine gelirim cnmm sende dinlen lütfen hasta olursun Allah korusun

aynı seninkine benzer canım millstone nin elmasıııı

Cnm ah B'nde heray ağlatdım 4yildir Rabbim verecek İnan ki bak esın tedavi oldu gor bak 2milyon 6ay sonra nasıl 20milyon olucak Rabbimn izniyle ağla icine atma olucak İnan hepimiz anne olucaz

inşallah canım bende inanıyorum bigün mutlaka olucak hepimiz anne olucaz..belki daha yaşımda genç ama henüz herşey çok yeni bu duruma alışamadım hala aglayarak hasta olucam diye korkuyorum uzaktan bakınca herkez beni çok mutlu sanıyo arkadaşlarım geliyo evin şöle güze büyük diyolar ama bilmiyolarki benim hiçbişey umrumda deyil kocaman evin içinde koşturan bi cogugum olmadıktan sonra dünyalarım olsa neye yarar ufff sabah sabah gene agladım ama atlatıcam inşallah

alışmışım canım ben çok uyuyamam...hayatımı uykuda geçiremem...misafir ağırlayacaksın demek hadi bakalım ama kahveee yookkkk...

canım benim üzülme napalım senin bu güzel düşüncelerin beni çok ama çok mutlu etti inşallah olucak ve hepimiz burda hamileyimmmmmmmmm diye avazımız çıktıgı kadar bağırıcazz herşey bitmiş deyil önümüzde daha çokk zaman var allahın izniyle sizleri çok ama çok seviyorum iyki varsınız kendinede kızma nerden bilebilirsin ki bundan sonra test yapmak yok kan tahlili verelimm

canım o pis testlerden bir tanesinide bana denk gelmişti çizf çizgiyi bir kez gördüm oda yalancı çif çizgiydi hala saklarım akşam eve gidince fotosunu koyacam.üzülme tatlım ya allah hepimizin yüzünü bir gün güldürecek elbet.

buarada herkese günaydın aslında tünaydın herkes iyidir umarım daha da güzel iyiliklerle dolu bir gün olması dileğiyle canlar

bidaha kesinlikle almamm insan azda olsa ümitleniyo ya napalımmm çalışmalara devamm

Ben geldiiiim boynumda 1 belimde 2 tane olmak uzere 3 adet fitigim mevcut 779 da kalmisim onemli bi gselisme varmi ozet alayim canlarim benim

canım gecmıs olsun yaaa uzuldum aman dıkkat et kendıne ....

günaydın hanımlar

gunaydın tatlımmmm

rabbım sabır versın zamanı gelmemıs demekkı kuzum daha

amanınnnnnn çok güzel haberler maşallahh maşallahhh çok sevindimmmm .... ayy darısı bizlere güldennnncimmmm ..bu arada çocuk yapamıyom bari fıtık yapayım dedim işyerine geldim üçüz dedim ben karnımda değil sırtımda taşıyorum gülüyolar bana :)))ooo sırtındanmı hamilesin diyee :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…