Topiğimizin güzel hatunlarına güzel birgün diliyorummm
FUNDAONR canımmm bugün mucize haberinle gelirsin inşallahhh.Heyecanla bekliyorum seni
EKİN0486 nazlı güzel arkadaşım benim...Bugün iyi uyanmışsındır umarım
MESİDEAYDN Bebişinle günü güzel vakit geçirin inşallah..Bugün cinsiyet netleşiyor
SİFAA İlaç raporu için randevusu var
MİLLSTONE kuzum elmanı yedinmi?
günaydıınnn canıııımmmm...dün gece ben sana yazıyorum ama sen kalabalıktan görmedinnn 2 kez olduuuuu..neyse tenhada yakaladım şimdi seniidrarda çift çizgiyi görmüş ama biliyorsun millstone de daha yeni yaşadık pozitif idrar tesitinin aslında yanlış olduğunu..o yüzden başta temkinli yaklaştım ama bizim yaşadığımız sık rastlanan bişey değildi bence funda hamile gaza getirdim git test yaptır diye bakalım haber bekliyorum şimdiii
Günayyyyyyyyyyyyydınnnnnnnn güzel ülkemin güzell insanlarııııııııııı..Ya Güldenn sen beniii kahkaha manyağı yapptınnn,sabah sabahhhhhhhhhhhhhhhhhhh...Yediimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm elmayı yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Günayyyyyyyyyyyyydınnnnnnnn güzel ülkemin güzell insanlarııııııııııı..Ya Güldenn sen beniii kahkaha manyağı yapptınnn,sabah sabahhhhhhhhhhhhhhhhhhh...Yediimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm elmayı yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Cnm bnm öncelikle o dilerimGörmedim Bende dedim ki egunalim benimle ilgilenmiyor dün aksam çıkarken bana cevb yazmamış Tabi atlamıştı olabilirim dedim çünkü senin kimseye cevb yazmadığını ben daha görmedim sen çok iyi kalpli ve cicisin evet yanlış seyler olabilir ama ben çok şahit oldum eşinin cocuğu olmaz denilipte hamile kalan ve benim Dr um hep dıyordu 1tane sperm yeter bebeğe Rabbim isterse ol derse olay bitmiştir tip bile açıklayamaz bana hep Dr lar seçilmiş insanlar olarak gelir Rabbim onları vesile ediyor şifa dağıtmak için ay sabh sabh ne çenem açıldı inslhh kardeşimiz yüzümüzü güldürür sende dinlen ay teyzede sabahın altısında kargalar şey etmeden ne ısı var sokakta yatsın yerine sende erken kalkmışsn bnm kocada uçağı vardı sabhn köründe 4uyandik 6dacikti B'nde 8egeliyrdu yattım saati yanlış görmüşüm 12diye fırladım uyandım
günaydın hanımlar
herkeze günaydın...kızlar benim kırmızılar geldi malesef çokk üzüldüm çok agladım kocamda ne oldugunu anlamadı napalım kısmet deyilmiş bi son gebelik testim kesinlikle yapmam bidaha
herkeze günaydın...kızlar benim kırmızılar geldi malesef çokk üzüldüm çok agladım kocamda ne oldugunu anlamadı napalım kısmet deyilmiş bi son gebelik testim kesinlikle yapmam bidaha
görmemmi ben seniiii...annecim taaaa artvinden geldi kızkardeşimin yanından..sabah 6 da kargalarla uyanmak durumunda kaldım gerçi zaten ben 7 de uyanıyorum...ama gece geç yattım diye yamuldum bu saatte...topik mesayim sekteye uğrayabilir...iyi olmuş saati yanlış gördüğün bak topiğe geldin erkenden..
günaydınnn cicimmmm..
Ya Cnmm bu elma ne is seninki kaçırdım ama ben Ramazan umresinde orda yakaladığıma okuttum sonra dönünce yedik kocm la ikiyi kesip ama bize nasip elmasızmis inslhh elma sizde ise yarar ben çok inanıyorum böyle seylere Rabbim sana elma gibi kırmızı yasaklı bebeler versin
Cnm ah B'nde heray ağlatdım 4yildir Rabbim verecek İnan ki bak esın tedavi oldu gor bak 2milyon 6ay sonra nasıl 20milyon olucak Rabbimn izniyle ağla icine atma olucak İnan hepimiz anne olucaz
Cnm teyzem hosgelmis o zamn öf cnmm nefisin var sabhn 7sinde ayakta gençlikte uyunurmus ama bn bı geldim bı gidiyorum komşu geliyormuş kahve üstümü değiştirmem lazım öptüm öğlen yine gelirim cnmm sende dinlen lütfen hasta olursun Allah korusun
inanmıyorum yaaa..sanadamı bozuk test dek geldi...kahretsiiin beee niye satıyorlar bu testleri o zaman...bak şimdi seni umutlandırdım diye kendime kızıyorum...en millstone de dedim idrar testi asla yapmam diye bu da üzerine geldiii...çoook üzüldüm sabahın 6 sında aklımdaydın bu saate kadar çok dua ettim pozitif olsun diye...
canım o pis testlerden bir tanesinide bana denk gelmişti çizf çizgiyi bir kez gördüm oda yalancı çif çizgiydi hala saklarım akşam eve gidince fotosunu koyacam.üzülme tatlım ya allah hepimizin yüzünü bir gün güldürecek elbet.
Ben geldiiiim boynumda 1 belimde 2 tane olmak uzere 3 adet fitigim mevcut 779 da kalmisim onemli bi gselisme varmi ozet alayim canlarim benim
günaydın hanımlar
3 fıtık hayırlı olsun canımdermişimmmmm...
geçmiş olsun kuzum...önemli bir gelişme julietta transfer olmuş 2 gün önce...
sinem8484 idrarda pozitifi gördükten sonra dün kan testi sonucuda 400 küdür çıkmışşş gece onu kutladık..
fundaonr idrarda çift çizgiyi gördü ama tereddütlü eşinin sperm sayısı 2milyon ve yeni operasyon geçirdi...bügün kan testi yaptıracak bence hamile rabbim bir mucizede ona gönderdi...ilk aklıma gelenler bunlar canım...zaten çok uykum var beyin damarlarım kısa devre yapabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?