ama şu an artık ayrılmam lazımm çok uykum geldiii..karnımdanda gur gur sesler gelioen özelimizi paylaşıyoruz bebek nasıl yapılırı bunu paylaşmışız ayıpmı cicim...beklenen son aslında hem üşüttün bi de aç karnına o dediğini yedin midende bozuldu motorunda ay çok kaba oldu beee dur hemen değiştireyim kaba yerlerin diyeyimmmafferin sana topikten ayrılma...ayrılanların sonu bu işteee gülmekten çatlatırım ...
geceniz güzel olsun topiğin gülleriiiii.......
benden de iyi geceler tüm arkadaşlara...Konu Bilgileri
Toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 1 ziyaretçi)
elifce2611, millstone, Masideaydn, egunal, akasya1978, ekin0486, fundaonr, leyliko, umutluyum1, ILGIT+, zuzu25+, sinem8484, cann82
tüm arkadaşlara iyi geceler , hoş , bebişli sohbetler
son bi soru benim ateşim war biraz o yüzden üşüom zaten.acaba bi tane minoset içsem bişi olmaz dimi iğnemi attım ya.ama olmaz heralde hamişken bile içilebilinio..bişiler yazında rahat rahat içip yatayım canlarımm..
Ahh ekinimm yaaaa bozdun demekkk..Ondan taabii seninn üşümen falannn..Dikkat ett ateşş yaparsaaa diyee..
Efett yaa hissettiniz resmen bu gece...Tamma canımm hayırlı haberlerle gelirsin inş.
Akasyamm gelmiş hoşgelmişşş ama benn kaççtım güzellerr..
Kocişş gelldiii.Öpüyorum hepiniziii..İyi gecelerrrrr.
bende kalmıyacam yorgunluktan ölüyorum... daha yeni gitti misafirler ama sizi çok özledim... bulaşıkları makinaya doldurup yatacağım...ama şu an artık ayrılmam lazımm çok uykum geldiii..karnımdanda gur gur sesler geliosabaha ii uyanırım işşallah..öptüm sizii ii geceler canlarımm
seninde güzel olsun canımmm..ama ben yatıom artık yarın konusuruz size ii sohbetler ii geceler...
son bi soru benim ateşim war biraz o yüzden üşüom zaten.acaba bi tane minoset içsem bişi olmaz dimi iğnemi attım ya.ama olmaz heralde hamişken bile içilebilinio..bişiler yazında rahat rahat içip yatayım canlarımm..
benden de iyi geceler tüm arkadaşlara...
aslında canım çok sıkkın...tpo değerim çok yüksek çıkmış..tsh 2.65 çok mu yüksek arkadaşlar..
işşallah ii kalkarım sabah..öptümmm senii kocaman...içebilirsin canım bişey olmaz...zaten yatmadan dinlenmeden de geçmez...güzel bi uyku çek inşallah sabaha bişeyciğin kalmayacak..iyi geceler nazlı güzel ekinim benimmm
yaaa napcağımı şaşırdımbence içme canım....
oo ne misafirmiş be yordular seniibende kalmıyacam yorgunluktan ölüyorum... daha yeni gitti misafirler ama sizi çok özledim... bulaşıkları makinaya doldurup yatacağım...
içicem galiba biraz toparlanırım en azından..içebilirsin geçen hamileliğimde bana vermişti doktorum.parolda olabilir...geçmiş olsun.
elma zamanıbi enerjide kocişe veeee o da geldiiii..eveeetttt elma yeme zamanııııı
aslında canım çok sıkkın...tpo değerim çok yüksek çıkmış..tsh 2.65 çok mu yüksek arkadaşlar..
geceniz güzel olsun topiğin gülleriiiii.......
hoşgeldin canım..
tsh yüksek değil normal tpo kaç peki
kızlar bildiginiz gibi benim eşimde sorun var bebegim olmuyo ama günüm geçti 5 gün dün kuzenim zorla test yaptırmıştı ve çif çizgi biri silik çıkmıştı ben bunu dün yazmıştım zaten sizee test bozuktur diyorum ama hala gelen giden yok tekrar yapmak istemedim boşuna sonuç bana göre belli çok eminim bişey olmadıgına ama ne biliyim yaaa insan tuhaf oluyo işte
bende dedim heralde gün e gelenler yatıyada kalacaklar
kızlar bildiginiz gibi benim eşimde sorun var bebegim olmuyo ama günüm geçti 5 gün dün kuzenim zorla test yaptırmıştı ve çif çizgi biri silik çıkmıştı ben bunu dün yazmıştım zaten sizee test bozuktur diyorum ama hala gelen giden yok tekrar yapmak istemedim boşuna sonuç bana göre belli çok eminim bişey olmadıgına ama ne biliyim yaaa insan tuhaf oluyo işte
valla kalacaklardı.. bu benim akraba günüm çoğunluğu gidiyo ama samimi olduklarımızın akşam eşleride geliyo gündüz 23 kişi vardı bugün extradan gelende çoktu...
e bugün ankara sendeymiş cicim bi ben eksikmişim aşkolsun niye çağırmadın kiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?