Tüp Bebek Günlüğümüz !

ama şu an artık ayrılmam lazımm çok uykum geldiii..karnımdanda gur gur sesler geliosabaha ii uyanırım işşallah..öptüm sizii ii geceler canlarımm
geceniz güzel olsun topiğin gülleriiiii.......

seninde güzel olsun canımmm..ama ben yatıom artık yarın konusuruz size ii sohbetler ii geceler...

benden de iyi geceler tüm arkadaşlara...

son bi soru benim ateşim war biraz o yüzden üşüom zaten.acaba bi tane minoset içsem bişi olmaz dimi iğnemi attım ya.ama olmaz heralde hamişken bile içilebilinio..bişiler yazında rahat rahat içip yatayım canlarımm..

bi enerjide kocişe veeee o da geldiiii..eveeetttt elma yeme zamanııııı

içebilirsin geçen hamileliğimde bana vermişti doktorum.parolda olabilir...geçmiş olsun.

bende kalmıyacam yorgunluktan ölüyorum... daha yeni gitti misafirler ama sizi çok özledim... bulaşıkları makinaya doldurup yatacağım...

içebilirsin canım bişey olmaz...zaten yatmadan dinlenmeden de geçmez...güzel bi uyku çek inşallah sabaha bişeyciğin kalmayacak..iyi geceler nazlı güzel ekinim benimmm

ben tedavideyken verilen yasaklarda ağrı kesici dahil doktor kontrolü dışında alınmamalıdır diyorlardı.

içebilirsin canım bişey olmaz...zaten yatmadan dinlenmeden de geçmez...güzel bi uyku çek inşallah sabaha bişeyciğin kalmayacak..iyi geceler nazlı güzel ekinim benimmm
işşallah ii kalkarım sabah..öptümmm senii kocaman...
bence içme canım....
yaaa napcağımı şaşırdım
bende kalmıyacam yorgunluktan ölüyorum... daha yeni gitti misafirler ama sizi çok özledim... bulaşıkları makinaya doldurup yatacağım...
oo ne misafirmiş be yordular seniiii uykular o zaman sana..
içebilirsin geçen hamileliğimde bana vermişti doktorum.parolda olabilir...geçmiş olsun.
içicem galiba biraz toparlanırım en azından..
bi enerjide kocişe veeee o da geldiiii..eveeetttt elma yeme zamanııııı
elma zamanıenerji işe yarar işşallah
aslında canım çok sıkkın...tpo değerim çok yüksek çıkmış..tsh 2.65 çok mu yüksek arkadaşlar..

canım ben şu değer konularından pek anlamıom ama arkadaşlar yardımcı olur..sıkma canını yoluna girer işşallah her şeyy..

kızlar bildiginiz gibi benim eşimde sorun var bebegim olmuyo ama günüm geçti 5 gün dün kuzenim zorla test yaptırmıştı ve çif çizgi biri silik çıkmıştı ben bunu dün yazmıştım zaten sizee test bozuktur diyorum ama hala gelen giden yok tekrar yapmak istemedim boşuna sonuç bana göre belli çok eminim bişey olmadıgına ama ne biliyim yaaa insan tuhaf oluyo işte

kan tahlili yaptıramaz mısın?

testin foto sunu buraya koyabilirmisin???

Son düzenleme:
valla kalacaklardı.. bu benim akraba günüm çoğunluğu gidiyo ama samimi olduklarımızın akşam eşleride geliyo gündüz 23 kişi vardı bugün extradan gelende çoktu...

e bugün ankara sendeymiş cicim bi ben eksikmişim aşkolsun niye çağırmadın kiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…