canım ben zaten biraz rahatıma düşkünüm evde genelde eşofman giyerim. önceden en azından üstüme oturan pantolon tipli eşofman giyiyodum şimdiyse bi iki tane bol eşofman var onu giyiyorum eşim takılıyo bu kırmızı pijema yapıştı üstüne diye....
Canım yok kızmadım, eşimde ben de imkanlarımıza göre tek olmasını tercih ediyoruz. Sonuçta takdir allahın. Ne çileler ne üzüntüler yaşadım. çok şükür bu günleri gösterdi rabbim. Ne gelirse hoş gelsin sefa gelsin. Darısı bekleyen dileyen tüm arkadaşlarıma olsun. En yakın zamanda onlarda bu günlere ulaşsın.
canım hosgeldın aramıza
öncelıkle yeme ıcmede sıkıntı yok ıstedıgını yersın kı 2. dıyon bılıyorsundur zaten onceden ne yapman gerektıgını ama çörek otu yumurtalıga ıyı gelıyor tozu degıl ama sen dısınle yıyeceksın gerısınde de proteın agrılıklı beslen kabız olma bol su ıc ....
bebısle sonuclansın ıns cnm nerdensın yer?
teşekkür ederim hoşbuldukamin inşallah bebekle sonuçlansın hepimizin istanbuldayım fertijin tüpbebek merkezinde 2. denemem aynı yerde ama yeme içme hususunda hiç bir takip yapmamıştım ilkinde durumumda süperdi o zaman hiç bir sorunum yoktu buna başlarken çok sorunlu olmuşum bazı kürler yaptım başlamadan sağlıklı beslendim ama özellikle kuvvetlendiren bişey biliyomusunz diye sormak istedim :26:
amın canım ıns. Bızde sızın gıbı o gunlerı goruruz allahım bızde bır ısık yakar ve mınıgımız melegımız gelır canım ımkanlar olamyınca tabı sende haklısın kuzum takdır allahın hersey onun elınce bızım dua ve cabalamaktan baska yapacak bırseyımız yok napalım hersey kısmet benım 29 şubatta transferım var ıns. 2 embırıyo konucak bakalımmm
hadi bakalım hayırlısı olsun kaçıncı gün emriyosu olacak?
sen daha burdamısın gec kalacan bak aksama aaaa haydın gıt cabuk gelllll sen makyajsızda cok guzelsın bebısım ne gerek var yapma bosverrrrrr
canım benim çok teşekkür ederim hepimizinkini inşallahh isimler düşünmeye başladık artık en zor meseleEGUNAL ciim evet canım her gittiğimde doktora şok oluyorum zaten maşallah rabbim sağlık veersin daha önce bende senin gibi çıkacam birazdan alışverişe hava çok güzel gezcez biraz kayınvalideyle ne güzel senin annecin yakın keşke benimde le olsa
topik mesaisini fazla aksatmamak şartıyla gez tabiii bak ben vakitlice döndümii gezmeler canım sanada annenle.bende çıkıom yine istanbulu turu tam gaz dewam
Hımmmm demek bugünn gezmelerde olucannnn..Snei hepp öslüyomm ben zatennnnnnnnnnnnnnnnn..
Slm canımmm..Ne sorucam sana,senin cumartesi opu mu varr ki kocişin geliyorrr..Anlamadım bennn..Peki bizim buluşma olayı nasıl olucakk sen kocişine bu kadar hasretken ve hasret gidermek isterken cicimmm..Mani olmayayım sonraa.Bu arada genel bir duyuru mu yapsakk.Okmeydanındaymış funda da baksana oda gelirr belkii.Gelmek isteyen kim varsa topik buluşması olu ne güsell olurrr...
balımmmmmm.......
başardıımmmmmm... kırmızı kurdelamı ne zaman takıcan?????seni özlemeyecezde kimi özlücez...... çabuk gel...fazla özletme kendini....
ankaranın havasına güven olmaz dikkat et kendine......
bende iyiyim şekerler testlerimin bazıları daha çıkmış amh ıgm falan anladığım kadarıyla iyi gözüküyor bakalım dr ne diyecek benim amh 2,3 çıkmış sizce nasıl???
MERHABA KIZLAR:)
bayadır giremedim foruma hayatımda bebeklerle beraber bi çok şey değişti hiçbişeyi yetiştiremiyorum... 17 şubattaki randevumuz iyi geçti.dr kalp atışlarını duyabiliyorum canlı bebeklerin dedi ama ben duymadım.ekranda gördüm ama kıpırtısını :) 9. haftaya girmiş bulunuyorum artık.27 şubatta tekrar kontrolüm var.
hayatımda değişiklik derken bebekler nasipleriyle geldi gerçekten çünkü ne zamandır tayin istiyordum istediğim yerler olmuyordu şimdi çok şükür tayinim oldu.ev arama falan derdi gözümde büyüyordu ama bi tandığın annemlere çok yakın evi vardı boşalmış haber verdiler oda oldu. 3 haftaya kadar taşınma işim olcak.hep telaşlıyız bu aralar.bide ben 4 kg aldım daha başında böyle olursam sonumu düşünemiyorum.dikkat et falan diyorlar ama olmuyor çok acıkıyorum sürekli midem kazınıyor:)
bide bişey sorcam ben crinone jel kullanıyordum bende acayip kaşıntı yaptı ve akıntı şeklinde geri geliyodu iğrenç bide.dr a söyledim değiştirdi yerine iğne verdi ama oda hem çok canımı yakıyor hemde kaşıntımı geçirmedi.ve yine sarı-yeşil renkte akıntı yaptı.bu durumda olan varmı aranızda...
Selam kızlar naber nasılsınız?
Randevu günüm yaklaşıyor onu bekliyoruz. Pazartesi günü kısmetse ilk ultrason randevumuz. Beta hcg değerim çok yüksek çıkmıştı. Bakalım neler olacak?
bir süreliğine aranızdan ayrılıyorum... akşama görüşürüz...
arkadaşlar beni de ekleyin listeye bugün itibariyle iğnelere başladım yaşım 34 rezervim az çikolata kistim var ama içi boşaltıldı 2. denemem 2 tanecik yumurta gördü 2. gün muayenesinde onlarla başlıyoruz durum iyi görünüyo dedi umutsuza yakın bir profilim var ama başaracağım diyorum inşallah bu sefer olacak umutluyum banada dua edin bide bu süreçte ne yesem ne içsem bi de onları söyleyin nasıl kuvvetlendirsem durumumu acaba Rabbim hepimize zorlukların üstesinden gelecek gücü versin inşallah hepimizin evlat sahibi olabilelim emeklerimizin karşılğını alalım
hosgeldın canımmmmmmmmmmmmmm
cabukmu geldın yoksa vın yanındamı
HOŞGELDİNN şekerimm..ne var ne yok çarşıda pazardaa
çabuk gelcem dedim ya cicim sözümü tuttummm..annmemdeyim her zamanki gibi vınn ve laptop yanımda..akşama eve geçerim..
hoşbulduk canımcım...valla indirim çok bi kaç şey aldım ama Ankaranın ayazında totom dondu daha fazla gezemedim...açık havada gezdik...AVM ye gitsem zor dönerdi bu saate..neyse bi dahakine AVM ye gitcem..
equnal başkent hastasıymışsın. bende 1 yıla yakın ordaydım tedavi için. ama olmadı sonra merkezi değiştirdim. soracağın bişey olursa tüm detayları verebilirim. inşallah erkek faktörünüz yoktur.
hımm..indirim vardır şimdi canım zaten çıkınca bişey almazsak ölürüzannen demiyormu kız yeter artık bizimle ilgilen die isyan bayrağı çekebilirr bak hee :) burda yine hava çok güzeldi canım vallahi içim gitti aklım dısarda kaldıı ayoll
equnal başkent hastasıymışsın. bende 1 yıla yakın ordaydım tedavi için. ama olmadı sonra merkezi değiştirdim. soracağın bişey olursa tüm detayları verebilirim. inşallah erkek faktörünüz yoktur.
hemencecik geldim işteeeee..çabuk gelirim dersem gelirim başkaları gibi saatlerce ortalıktan kaybolmam cicim...
sağol kuzum ama bende makyaj yapmak istiyorum istediğim gibi ama hiçççççç yapamadım 15 seneyi geçtiiii sürüp sürüştüremiyorum...madurum da madurum...
çok mutlu oluyorum bebeklerinizin fotolarını görünce içim kıpır kıpır oluyor...çok hızlı büyüyorlar...MAŞALLAH diyorum binlerce kezz...
annemle alışveriş süperrdirrr...kayınvalideylede bi kaçkez alışverişe çıktım nerdeyse alışveriş dünyası beni kaybedecekti o kadar sıkıldım ki kaç senedir uzak duruyorum kendisinden bu konuda...zevksiz kadın...oğlu yani kociş zevklidir hiç ona çekmemiş çünkü beni beğenip almış...kayınvalideye kalsa güzelmişim ama işlerini yapmıyorum diye beğenmiyooo beni napıyım o güzelliği diyooo...deli mi ne...beni anam ona hizmet etmem içinmi doğurdu...:
çabuk gelcem dedim ya cicim sözümü tuttummm..annmemdeyim her zamanki gibi vınn ve laptop yanımda..akşama eve geçerim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?