Tüp Bebek Günlüğümüz !

tünaydınn güzeller....
sanada tünaydın güzel anne
ya canım benim daha opu yok daha yeni başladım kızölesine gelio özledi beni ondan bende onu tabiama belki o gelceği için buluşma zor olur ben sana teli atıom özelden konusalım.ben daha 3 hafta burdayım hafta içide olur bida ki kontrol günüm pazartesi yada salı olur heralde.gelsin walla kızlarda ne güzel olur.hem cumartesi eşim gelcek die çok kalamam yetmez o kadar az bize vakit bol olsun bari.ama yine konuşalım ayarlayalım canımcım..
kızlar bana acil 12 tane preglin lazım dünden beri aramadığımız eczane depo kalmadı ne olur bana yardımcı olun.............................
ya canım burda ben hiç bi yeri bilmiom bilsem yardımcı olurdum.keşke bişi yapabilsem..

maşşallah bebişlerinetayin ve işinin yoluna girmesine çok sevindim.ALLAH herşeyi gönlüne göre versin.yemek işine gelince boşwer ye gitsinakıntıtyı da ihmal etme enfeksion falan olunca oluo genelde işşallah oda önemsiz bişeydir..

merhaba şekerimm ALLAH mutluluğunu daim etsin ne güzel ya bebekle birlikte hayatın daha da güzelleşmiş ALLAHIM kucağımıza almayıda nasip eder inşallah ay pardon önce bana versin de diğer konu hakkında bilgim yok malesef

kızlar ben kaçıyorum.istanbul turuna dewam bugüngezentiliğim burdada sürüoakşama anca dönerim heralde.hepinizi öptümm.görüşürüzz

ay tatlımm insallah yaa...kız kac kılo ile hamıle kaldın kı ben zaten ırıyım bıraz hepten çok kilo alırımm...nese bebeşimize feda olsun

ewet canımm,darısı sizlerin başına inşallahh en kısa zamanda,dualarım sizinle,,sonra isim aramaya başlayacağız bebeklerimize hep beraberr

amin inşallah canımm...dimi ya olmadann olsun olsun die uğraşıyoruz olunca bebeşimize isim bulalım telaşı oluyorr... ne tatlı telaşlar bunlarrr yahu

merhabalarrrrrrr nasılsınız??

Merhaba canım ıyıız sen nasıslınn

üşünmesem hepsini toparlayıp belge diye saklıcam ama çok üşeniyom topik trafiği malum.......

hımmm sey kem kummm tamam tamam anlastık ben yazdımmm

prolaktın guzel canım degerın altında dıgerlerını pek bılmıyorum tatlım

rabbım kucagına alamyıda nasıp etsın cnm bebıs ugurlu geldı desene canım benımmmm

ay tatlımm insallah yaa...kız kac kılo ile hamıle kaldın kı ben zaten ırıyım bıraz hepten çok kilo alırımm...nese bebeşimize feda olsun

ne sen sor ne ben söyleyim:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
düşünki dr.um beni diyetisyene gönderdi
ama bana bi haller oldu... benim yemekle aram hiç yoktu önceden bide sigara kullanıyodum. tedaviydi hamilelikti derken bende bi iştah patlaması olduki şaşılır derecede.... on kilo rahat aldım:)))))))

hoşgeldin şekerim nerelerdeydin? ayrıca elimde deliller var topiğin tozlu sayfalarından bulur çıkarırım......

şişko akasya şişko akasya şişko akasya şişko akasya
boyle sıskoluluga can kurban kuzum dert etme yaaaaa sımdı senın gobıs ne tatlıdır tombıs tombısss

şişko akasya şişko akasya şişko akasya şişko akasya
boyle sıskoluluga can kurban kuzum dert etme yaaaaa sımdı senın gobıs ne tatlıdır tombıs tombısss

ama hiçbişey olmuyo üstüme... havalar düzlicek diye kışlık bişeylerde almak istemiyorum.... ay insana eşofmanları bile dar gelirmi

aynı anda yazmışız:)))))))))

hoşgeldin şekerim nerelerdeydin? ayrıca elimde deliller var topiğin tozlu sayfalarından bulur çıkarırım......

canım yemeye fln gıtmısıtım patronumun mısafırı var bırde onlara yemek fln ayarladım kuzum kosturuyprum yanı evet aynı anda yazmısız ...
yaaa ben ıtıraf ettım asagıda sen gormedın ben yazdım senı sevıyorum bebısım affet dedım yaaaaaaaaaa

günüde belli oldu demek..hayırlı olsun canım...
evet canım yarın başlıyorum iğneye sağol ALLAH razı olsun amin canım benim amin inşş hepimizin çokkkkk yakında yüzü gülecek
Şifaaaaaaaaamm ne oldu senin şifre mevzusuna..Bakıyorumda saldım çayıra mevlam kayıraa olaylarına girdinnn
canım facedeki o deşifreli fotoları sildimm ve sadece arkadaşlarım görsün diye ayarlılar veee o şahıslada arkadaş olmadım bunun rahatlığıyla beni görmemiştir diyorum :44: tanmıyordur inşallah ayyy yapamıyom ki şifre mevzuyu bırakalım dağınık kalsın

kızlar bana acil 12 tane preglin lazım dünden beri aramadığımız eczane depo kalmadı ne olur bana yardımcı olun.............................
şu an online değilsin çok merak ediyorum canım inşş ulaşırsın çabucak

kızlar bana müsade işlerim var halletmeliyim hoş sohbetler sizlere

ama hiçbişey olmuyo üstüme... havalar düzlicek diye kışlık bişeylerde almak istemiyorum.... ay insana eşofmanları bile dar gelirmi

bosvee kuzum yaz gelıyor zaten bol bol alırsın yazın daha guzel hamıle kıyafetlerı var ....
kocısınkılerı gıy yaaaa ne olcak sankı zayıffı kocıs zayıfsa bılememde ben ohss oldugumda esımınkıelrı gıydım valla ustume spor gıbı olanalrı napım benım kazakalr olmuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…