• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

aynen öyle kuzum...daha bunun gibi o kadar çok hikayem varki aklınız almaz...hep derimki yaşadığım gerginlikler ve üzüntüler yüzünden anne olamıyorum...zamanında çok yıprandım şimdi kafam rahat ama öncesi çok gergin ve zor bir süreçti...

ay canımm nese takma kafana allahtan eşin yanında kızımm ya oda anasını tutsaydı ALLAH korusunn.....

ahhh canım ya allahtan esın senı tanıyor ve bılıyor ıste bazı erkekler o anda eslerıne yuklenıyorlar anne yalan soylemez kuralıyla tabı aman cnm oyle kotu bırısıyse sana uzak allaha yakın olsun bosver sımdı nasıl araız pekı ...
aynen kuzum cok haklısın valla rabbım yardım etsın onlara bastada bızım kızlaraaaa

bayramdan bayrama görüşüyoruz...bende yıllarca bana uzak ALLAHA yakın olsun dedim canımın yandığı zamanlarda bedduada ettim yalan diyemem...ALLAHA yakın olsun dedim RABBİM de sesimi duydu herhalde 2 yıl önce kanser oldu çok ciddi ameliyat geçirdi doktorlar 5 yıl içinde bu hastalıktan ölebileceğini söylediler tekrarlama durumu varmış ve şimdi sürekli hastanelerde kontrol altında...insan olarak üzüldüm durumuna ama içim yanmadı...beni çooookkk üzdü...ALLAHIMA havale etmiştim ben...hastalıktan sonra iyi bana karşı...ama iş işten çoktaaannn geçtii..

Selam kızlar naber nasılsınız?
Randevu günüm yaklaşıyor onu bekliyoruz. Pazartesi günü kısmetse ilk ultrason randevumuz. Beta hcg değerim çok yüksek çıkmıştı. Bakalım neler olacak?

hayırlısı olsun canım,Allah gönlüne göre versin..ilk önce keseleri görürsünüz,sonra kalp atışları,çok heyecanlı günler seni bekliyor

ay canımm nese takma kafana allahtan eşin yanında kızımm ya oda anasını tutsaydı ALLAH korusunn.....

evet eşim yanımdaydı ama ben her an acaba ona inanırmı korkusuyla yaşadım yıllarca...annesidir abdetsli namazlı kadın birgün hiç mi doğru söylemiyor benim annem diyecek diye çok korktum...en sonunda görüşmüyorum artık...ben böyle değildim yaşarken oldum anlayacağın....

bayramdan bayrama görüşüyoruz...bende yıllarca bana uzak ALLAHA yakın olsun dedim canımın yandığı zamanlarda bedduada ettim yalan diyemem...ALLAHA yakın olsun dedim RABBİM de sesimi duydu herhalde 2 yıl önce kanser oldu çok ciddi ameliyat geçirdi doktorlar 5 yıl içinde bu hastalıktan ölebileceğini söylediler tekrarlama durumu varmış ve şimdi sürekli hastanelerde kontrol altında...insan olarak üzüldüm durumuna ama içim yanmadı...beni çooookkk üzdü...ALLAHIMA havale etmiştim ben...hastalıktan sonra iyi bana karşı...ama iş işten çoktaaannn geçtii..

yazık üzüldüm kuzum nede olsa ınsan ama sen o kadar cekmısın sana da yazık tabı senın hakkını odeyemez ama bazen rabbım boyle cektırıyor ıste yınede ıns tez zamanda ıyılesır baska denecek bırsey yok sana sımdı ıy olsa ne olacak dedıgın gıbı ıs ısten gecmıs senın 5 yılını yemıs ıste ınsanlar basına bıseyler gelınce anlıyor hatalarını malesefff...

hafta sonu annemler gelecek... onlar varken yapamam...bana bir hadi kalk deyinde kalkıverem...

sehpanın üzerindeki toz burdan görünüyoooo aaaaa halıların üzerinde de pislikler kol geziyoooo...ay yoksa masanın üzerindeki tabaklar 2 gün önceki akşam yemeğinden mi kaldıııı...neler görüyorum öyleee skandalll...piiiissssss seniiii....
bu kadar gaz yeterlimi kalkman için seni rezil ettim topikte:9:

Son düzenleme:
amin inşallah canımm...dimi ya olmadann olsun olsun die uğraşıyoruz olunca bebeşimize isim bulalım telaşı oluyorr...:9: ne tatlı telaşlar bunlarrr yahu

ewt canım,,sürekli heyecan yaşıyorum tedaviye başladığımdan beri,şimdi ise dediğin gibi tatlı telaşlar bunlar,bir kaç ay sonrada bebek için hazırlıklar başlayacak,odasıydı beşiğiydi eşyalarıydı,,ALlah herkese nasip etsin inşallah

evet eşim yanımdaydı ama ben her an acaba ona inanırmı korkusuyla yaşadım yıllarca...annesidir abdetsli namazlı kadın birgün hiç mi doğru söylemiyor benim annem diyecek diye çok korktum...en sonunda görüşmüyorum artık...ben böyle değildim yaşarken oldum anlayacağın....

ah canımm benım yaa...insan takmıyor gıbı gozukuyor yada ıcınde yasadıklarını dısarıya belli etmemek için uğrasıyor ama o en çok bize zarar veriyor içimize ata ata kendimize yapıyoruz herşeyi....içten içe düşünüp kuruyoruz kafamızda...sonucu ise hastalıkla son buluyor genelde...stresten uzak yaşayın diyor doktorlar meselaa ALLAH askına bu hayatta bu mümkünmü ki

inşallah canım.. hepiniz tadarsınız bu duyguyu... benim hala inanasım gelmiyo ultrasonda görünce biraz rahatlıyorum... gerçi benim göbüş kocaman oldu gören kaç aylık diyo... ama genede sürekli kendi kendime konuşuyorum bebişim ordamısın diye...

bende hala inanamıyorum canım,her doktor kontrolüne gittiğimde ,ultrasona bakamıyorum hemen,doktor acaba kötü birşey dermi diye doktora bakıyorum,doktor anlatmaya başlayınca bende bakıyorum ekrana,onu görüncede ohhh diyorum Allahım sana çok şükürler olsun,,

canım....
ben dışarıda hanımefendi....:12:
mutfakta aşçı.....:56:
temizlikte tembel tenekeyim....:44: (tüm sıkıntı kalkıp o süpürgeyi alana kadar....)

evet ıste olay orda baslıyor aslında tamamamen bır baslayabılmekte ona baslsan sen supurmekle kalmaz sıler cıflersın bıle heryerı ama tatlım saat 6 esın geldımı sehır dısından gelemedıyse yada gelmıycekse yapma yarın yap

sehpanın üzerindeki toz burdan görünüyoooo aaaaa halıların üzerinde de pislikler kol geziyoooo...ay yoksa masanın üzerindeki tabaklar 2 gün önceki akşam yemeğinden mi kaldıııı...neler görüyorum öyleee skandalll...piiiissssss seniiii....
bu kadar gaz yeterlimi kalkman için seni rezil ettim topikte:9:

hakketten ha.....rezil oldum....:14: bu kadar aşağılanacağımı bilsem temizlik yapcam felan demezdim....çok utandım... :17:
gidiyom işte gidiyom...:10:tertemiz evde oturacağım ben...

yazık üzüldüm kuzum nede olsa ınsan ama sen o kadar cekmısın sana da yazık tabı senın hakkını odeyemez ama bazen rabbım boyle cektırıyor ıste yınede ıns tez zamanda ıyılesır baska denecek bırsey yok sana sımdı ıy olsa ne olacak dedıgın gıbı ıs ısten gecmıs senın 5 yılını yemıs ıste ınsanlar basına bıseyler gelınce anlıyor hatalarını malesefff...

rabbim tüm hastalara şifa versin...dediğin gibi bazı şeyleri yaşamadan anlayabilseydi hata yaptığını...amaaannnnn boşver cicim içlendim geçmişte hemen kendime geleyimmm:21::21::12::12::24::24:

canım....
ben dışarıda hanımefendi....:12:
mutfakta aşçı.....:56:
temizlikte tembel tenekeyim....:44: (tüm sıkıntı kalkıp o süpürgeyi alana kadar....)

ay bende onu şöyle biliyorum cicimmm
sokakta kadının
mutfakta aşçın
yatakta silahın
ateşle beni kazımım:9:

ewt canım,,sürekli heyecan yaşıyorum tedaviye başladığımdan beri,şimdi ise dediğin gibi tatlı telaşlar bunlar,bir kaç ay sonrada bebek için hazırlıklar başlayacak,odasıydı beşiğiydi eşyalarıydı,,ALlah herkese nasip etsin inşallah

aman aman sık sık dua oku canımmcım nazar değmesinn millet ne gözle bakıyor bilemiyoruz ALLAHIM bu heycanlarını sonunda bebeğinle beraber sevince,mutluluğa döndürsün...:16:

Back
X