iyiyim.. işten geldim..yorgunum...
temizlik yapmam lazım...üşeniyorum...![]()
bosver kuzu hafta sonu yaparsın yaaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öyle kuzum...daha bunun gibi o kadar çok hikayem varki aklınız almaz...hep derimki yaşadığım gerginlikler ve üzüntüler yüzünden anne olamıyorum...zamanında çok yıprandım şimdi kafam rahat ama öncesi çok gergin ve zor bir süreçti...
bosver kuzu hafta sonu yaparsın yaaaaa
Peki bulantılar ne zaman başlıyor? Bende yok bişey şimdilik. Pazartesi bi gelse çok merak ediyorum.
ahhh canım ya allahtan esın senı tanıyor ve bılıyor ıste bazı erkekler o anda eslerıne yuklenıyorlar anne yalan soylemez kuralıyla tabı aman cnm oyle kotu bırısıyse sana uzak allaha yakın olsun bosver sımdı nasıl araız pekı ...
aynen kuzum cok haklısın valla rabbım yardım etsın onlara bastada bızım kızlaraaaa
Selam kızlar naber nasılsınız?
Randevu günüm yaklaşıyor onu bekliyoruz. Pazartesi günü kısmetse ilk ultrason randevumuz. Beta hcg değerim çok yüksek çıkmıştı. Bakalım neler olacak?
bosverr be sendee ne temızlıgı bu saatteeoturr dinlenn şekercik
![]()
hafta sonu annemler gelecek... onlar varken yapamam...bana bir hadi kalk deyinde kalkıverem...
ay canımm nese takma kafana allahtan eşin yanında kızımm ya oda anasını tutsaydı ALLAH korusunn.....
hadı kızım kalksana yaaa sende tembellll teneke ooo yandık anam sen nasıl ev karısısın boyle
oldumu![]()
bayramdan bayrama görüşüyoruz...bende yıllarca bana uzak ALLAHA yakın olsun dedim canımın yandığı zamanlarda bedduada ettim yalan diyemem...ALLAHA yakın olsun dedim RABBİM de sesimi duydu herhalde 2 yıl önce kanser oldu çok ciddi ameliyat geçirdi doktorlar 5 yıl içinde bu hastalıktan ölebileceğini söylediler tekrarlama durumu varmış ve şimdi sürekli hastanelerde kontrol altında...insan olarak üzüldüm durumuna ama içim yanmadı...beni çooookkk üzdü...ALLAHIMA havale etmiştim ben...hastalıktan sonra iyi bana karşı...ama iş işten çoktaaannn geçtii..
hafta sonu annemler gelecek... onlar varken yapamam...bana bir hadi kalk deyinde kalkıverem...
amin inşallah canımm...dimi ya olmadann olsun olsun die uğraşıyoruz olunca bebeşimize isim bulalım telaşı oluyorr...ne tatlı telaşlar bunlarrr yahu
evet eşim yanımdaydı ama ben her an acaba ona inanırmı korkusuyla yaşadım yıllarca...annesidir abdetsli namazlı kadın birgün hiç mi doğru söylemiyor benim annem diyecek diye çok korktum...en sonunda görüşmüyorum artık...ben böyle değildim yaşarken oldum anlayacağın....
inşallah canım.. hepiniz tadarsınız bu duyguyu... benim hala inanasım gelmiyo ultrasonda görünce biraz rahatlıyorum... gerçi benim göbüş kocaman oldu gören kaç aylık diyo... ama genede sürekli kendi kendime konuşuyorum bebişim ordamısın diye...
canım....
ben dışarıda hanımefendi....
mutfakta aşçı.....
temizlikte tembel tenekeyim....:44: (tüm sıkıntı kalkıp o süpürgeyi alana kadar....)
sehpanın üzerindeki toz burdan görünüyoooo aaaaa halıların üzerinde de pislikler kol geziyoooo...ay yoksa masanın üzerindeki tabaklar 2 gün önceki akşam yemeğinden mi kaldıııı...neler görüyorum öyleee skandalll...piiiissssss seniiii....
bu kadar gaz yeterlimi kalkman için seni rezil ettim topikte![]()
yazık üzüldüm kuzum nede olsa ınsan ama sen o kadar cekmısın sana da yazık tabı senın hakkını odeyemez ama bazen rabbım boyle cektırıyor ıste yınede ıns tez zamanda ıyılesır baska denecek bırsey yok sana sımdı ıy olsa ne olacak dedıgın gıbı ıs ısten gecmıs senın 5 yılını yemıs ıste ınsanlar basına bıseyler gelınce anlıyor hatalarını malesefff...
canım....
ben dışarıda hanımefendi....
mutfakta aşçı.....
temizlikte tembel tenekeyim....:44: (tüm sıkıntı kalkıp o süpürgeyi alana kadar....)
ewt canım,,sürekli heyecan yaşıyorum tedaviye başladığımdan beri,şimdi ise dediğin gibi tatlı telaşlar bunlar,bir kaç ay sonrada bebek için hazırlıklar başlayacak,odasıydı beşiğiydi eşyalarıydı,,ALlah herkese nasip etsin inşallah