• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

ya hiç sorma canım...bir de o temizliğe başlarken ki halimi arkadaşlara sormak lazım...:17:
zorlandım:19:, aşağılandım:20:, itildim ve de kakıldım:41: resmen temizlik yapmam için...

not: egunalcim...sen misin benim için asılsız dedikodular yayan.. bak bende yaydım.... :27: :9::9::9:

o konuda bir malumatım yok vallahi:26:

AMİİNN canım şu an ezan okunuyor burada yürekten AMİNNN diyorummm...
bazen korkular bazen umutlar dolar içimize sonu ne rabbim bilir yine...
anne olmayı diliyoruz hayırlısı olsun diyoruz...
rabbim dileğimizi hakkımızda hayırlı olan yapsın...

amin cnm bnm..
evet biz ne yapsak etsek boş..Rabbim bilir artık..
yaradan, alan, veren O..dilerim hakkımızda hayırlısını versin bizlereeeee:29:

Eğer benim yumoşlarım gelişip,toplanıp,bölünüp,döllenip,transfer edilsinn bakkkk benn değil çamaşır çıkarmakk bardak bile kaldırmayı düşünmüyorummm..Alt tarafı 10 gün değilmiii yappsınn kocişş yappsın annemm yappsın k.valideciğimmm..Aaaaaaaaaaa o kadar aşama sayydım hemm bakınn hakkım değilmii benimmm canlarr..

tamam güldencim...teşekkür edrim..

yalnız değilim cnm kayınvalidem geliyor..
yok asmadım tatlım sadece çıkarttım makinadan çamaşırları ama oturarak eğilmedim vallahi

benimde her iki annem kalacakmış... bana bırak iş yaptırmayı.. beni sizlerle bile görüştürmezler.. yok radyasyon, yok kalkma,eğilme.....ben yandım valla... herhalde sizle en son transfer gününden 1gün önce msj atarım.. birde mutlu haberi vermek için (Allah söyletti herhalde...)ve sonrasında devam ederim sohbete...

egunal teşekkür ederim :71: eklemişin beni :79: ama martı bulacak benim transferim inşallah sırasıyla önce transfer listesine sonrada hamişlerin listesine de eklenirim:16::21:

Eğer benim yumoşlarım gelişip,toplanıp,bölünüp,döllenip,transfer edilsinn bakkkk benn değil çamaşır çıkarmakk bardak bile kaldırmayı düşünmüyorummm..Alt tarafı 10 gün değilmiii yappsınn kocişş yappsın annemm yappsın k.valideciğimmm..Aaaaaaaaaaa o kadar aşama sayydım hemm bakınn hakkım değilmii benimmm canlarr..

bende bende senin kafadanım.. bazen diyorum ki "yahu Rabbim kocama acıyoda ondan mı bebişim gelmiyo" diye...
yada bebişim babasına acıyodur..:43::14: "ben doğana kadar bu anne denen kadın baba denen adamın canını çıkartacak...adam azcık gün yüzü görsün" mü diyo acaba?:9:

hakkın tabi şekerim..... ohhh... sefan olsun.....

Çorba içerken boğulan ilk insan olucakktımmmm.Ama şu an o kadar mutluyumm kiiiiiiiiiiiiiii..Suratımda acayipp bir gülümseme varr...Mesajı yeni görüyorumm vee çorba içerken boğuluyordummm,ama dediğim gibi çok mutluu oldummm..Başarrdımmm oda benii kıskanııyoo benii seviyyooooooooooooooooooooooo dedimmmmmmmmmmmmmmmm:29::29: seni böylee sevmekktennn gözlerini pörtletecek kadar sıkmak isityommmmmmmmmm..Kocam benii hiçç kıskanmadığından bazen şüphelenirimm acaba umrundamı değilim de kıskanmıyo falan diyeee.Onun dikkatini evde oturarak çekemiceğime göre diğer sevdiceğimin dikkatinii çekmişimmmmm..Mesajj alındıı bir dahaa yaparsaammmmm adam değilimmm:1::1::1::1::1::1:

Yaa sen varyaaa bir kez daha anladımmm fena bir hatunnsunn..Anladın beniii nabza göre şerbetiii verrdinn gittii deeemiiiiiiii..Çoook zekiisiinnnn vallaaa..Sana hayraanımmmmmmmmmm...Hadii şimmdii bunlarıı okuyuppp utann sendeee..

yok kuzummm kıyamam boğulmaaa daha yüzyüze görüşcez...beni gözlerimi pörtletecek kadar sıkacağın günlerin hayalini kuruyorum...durur durur fena kıskanırımmm...sen benim dikkatimi her zaman çekiyorsun bişi yapmana gerek yok bi kere...evet adam değilsin çünkü adamın dibisin:9:seni seviyorummm...yüzümün tebessümüüüü:48::70:

bende bende senin kafadanım.. bazen diyorum ki "yahu Rabbim kocama acıyoda ondan mı bebişim gelmiyo" diye...
yada bebişim babasına acıyodur..:43::14: "ben doğana kadar bu anne denen kadın baba denen adamın canını çıkartacak...adam azcık gün yüzü görsün" mü diyo acaba?:9:

Eşim diyorr kii bana zatennn.Adama o kadar işlemişim kii ahh bir hamile kalıyımm şunu yapıcamm ahh bir hamile kalıyımmm sana gösreicem dediğimdennn..Senin dediğin gibi kocişlerin iyi günleri bunlarrrr hehehe:1::1::1::1::1:

yok kuzummm kıyamam boğulmaaa daha yüzyüze görüşcez...beni gözlerimi pörtletecek kadar sıkacağın günlerin hayalini kuruyorum...durur durur fena kıskanırımmm...sen benim dikkatimi her zaman çekiyorsun bişi yapmana gerek yok bi kere...evet adam değilsin çünkü adamın dibisin:9:seni seviyorummm...yüzümün tebessümüüüü:48::70:

Ruhumu okşadınn daha ne diyim ki sanaaaaaaaaaaaaaaaaaa...Bennn daha çok seviyomm bikeremmmmmmmmmmm..:16::16::16:

aaaa.. ben yazıyom ya akasyacım....kim ne yazsa yetişiyom. maşallah... şimdi de yıkanmaya gitcem... ama egunalınde dediği gibi önce 3-5 sayfa daha takılmalıyım.....:9:

takıl tabiii saydınmı kaç sayfa olmuş en az 3-5 sayfa olmadan çıkamazsın:9:

niye kimsenin sesi çıkmıyo.....

du bi şarkı söliiiimmmde şenlenelim...

:24::24::24::24::24:

burdan sizlerin önünde bebişlerime sesleniyorum..
kızım oğlum siz gelinde....babnıza birlikte naz yapalım....babanızın canına birlikte okuyalım.....:9:

(kızlar doğru söyleyin babanıza bir şey yapmıcam dicem zannettiniz de mi?)
hiçte bile.. koca dediğin ne işe yarar naz yapmaya.... birde ona hizmetçilik yapmaya....:9:

valla kızlar akasyanında dediği gibi kimse birşey yazmayınca.. bende soğuk esprilere vurdum kendimi... neymiş demek ki işten geldikten sonra kendimi temizlikle felan yormayacak, topikte bu yorgunluğun üstüne yalnız kalmayacağım.. yoksa benden iğrenç espriler dinlemek zorunda kalacaksınız....:9::9::9::9:

aaaa.. ben yazıyom ya akasyacım....kim ne yazsa yetişiyom. maşallah... şimdi de yıkanmaya gitcem... ama egunalınde dediği gibi önce 3-5 sayfa daha takılmalıyım.....:9:
aferin sana... bazen oluyo topikte olduğum halde yazmaya yetişemiyom bazende oluyo bekliyom kimse bişey yazmıyo......

YOK tatlım bursadayım ben..olsun bilmeyenlere fikir olur yazdıkların..bende merkezi daha seçmedim sölediğin iyi oldu dikkat edeyim en iyisi belkide ünv.hastanesidir bilmiorum ki canım yaa...

canım sen bursadaysan jimer de suat hazerle görüşsene. :D ben bile oraya gitmeyi düşünüyordum. terminalden hastaneye gidiş çok zor olacak diye vazgeçtim. benim çok yakın arkadaşım morfoloji %0 onlarda da. bide kızın benim gibi PKO su vardı. jimerde ilk denemede ikizlerine hamile kaldı. ayrıca alman hastanesinin emriyologu ayten hanım orda çalışıyor. ben zaten sırf o kadın için gidecektim. ayrıca jimerde IMSI en iyi emriyoyu seçen bi başka aletleri daha var. emriyoskop mu ne adı. labaratuvarı çok iyi. hastane ortamı ücretlerde iyi. kesinlikle tavsiye ederim. bi görüş kendin karar ver ama. ben çok araştırdım orayı.doktoru başarı için çok ısrarlı o arkadaşıma 5. günden sonra transfer yaptı.

slm kizlar
ben cok kotuyum yine olmadi :50::50::50::50::50::50::50::50::50:
adet kanamam basladi ve karnim felaket agriyor:14::14:14::14::
bende durum boyle
doktoru aradim dogal yolla transferin gerceklesti,rahim temizdir istiyorsa 5.tedavin icin ignelere basla dedi
offf ya:50::50::50:

kendi derdimden kimseyi soramadim,siz nasilsiniz?

aferin sana... bazen oluyo topikte olduğum halde yazmaya yetişemiyom bazende oluyo bekliyom kimse bişey yazmıyo......

evet.. birde lap top felan olsa neyse.. benimde sabit bilgisayarım.. belim ağrıyo bazen oturmaktan...şu kasayı, ekranı felan halının üstüne mi koysam? uzanabilirim böylelikle...

slm kizlar
ben cok kotuyum yine olmadi :50::50::50::50::50::50::50::50::50:
adet kanamam basladi ve karnim felaket agriyor:14::14:14::14::
bende durum boyle
doktoru aradim dogal yolla transferin gerceklesti,rahim temizdir istiyorsa 5.tedavin icin ignelere basla dedi
offf ya:50::50::50:

kendi derdimden kimseyi soramadim,siz nasilsiniz?

canım.. bilmiyorum ne dersin ama ....Rabim sana doğal yolla verecekmiş gibi geldi sanki bana...insallah mucizene kavuşursun tatlım... Rabbim sabır versin...

takıl tabiii saydınmı kaç sayfa olmuş en az 3-5 sayfa olmadan çıkamazsın:9:

du bi şarkı söliiiimmmde şenlenelim...

:24::24::24::24::24:
şenlenelim güzelimmm.....

burdan sizlerin önünde bebişlerime sesleniyorum..
kızım oğlum siz gelinde....babnıza birlikte naz yapalım....babanızın canına birlikte okuyalım.....:9:

(kızlar doğru söyleyin babanıza bir şey yapmıcam dicem zannettiniz de mi?)
hiçte bile.. koca dediğin ne işe yarar naz yapmaya.... birde ona hizmetçilik yapmaya....:9:

valla kızlar akasyanında dediği gibi kimse birşey yazmayınca.. bende soğuk esprilere vurdum kendimi... neymiş demek ki işten geldikten sonra kendimi temizlikle felan yormayacak, topikte bu yorgunluğun üstüne yalnız kalmayacağım.. yoksa benden iğrenç espriler dinlemek zorunda kalacaksınız....:9::9::9::9:
bi ara ben de topikte tek kalınca kendi kendime yazıp okuyodum....

egunal teşekkür ederim :71: eklemişin beni :79: ama martı bulacak benim transferim inşallah sırasıyla önce transfer listesine sonrada hamişlerin listesine de eklenirim:16::21:

rica ederim kuzum ne demek..en son hamileler listemizede geçeğin günleride beraber görecez inşallah...

Ruhumu okşadınn daha ne diyim ki sanaaaaaaaaaaaaaaaaaa...Bennn daha çok seviyomm bikeremmmmmmmmmmm..:16::16::16:

ay yok kocan okşasın seniiii:17::9:
kim daha çok seviyor tartışmasına girmeyelim lütfen kavga çıkar...sen en iyisimi kabul et benim daha çok sevdiğimi anlaşalım:13:

ya hiç sorma canım...bir de o temizliğe başlarken ki halimi arkadaşlara sormak lazım...:17:
zorlandım:19:, aşağılandım:20:, itildim ve de kakıldım:41: resmen temizlik yapmam için...

not: egunalcim...sen misin benim için asılsız dedikodular yayan.. bak bende yaydım.... :27: :9::9::9:

ben asılsız iddialar attım ortaya sende asılsız dedikodular...sen hem dedin hem kodun...çok ayıp ettin amaaa:9:

Back
X