Tüp Bebek Günlüğümüz !

UNUTTUM ! dunya bir gölgelikti oysa.yolcu olduğumu unuttum! yolumun buradan geçtiğini ve sadece uğradığımı unuttum!OYSA yapmam gerekenler vardı,burası imtihandı,sefaya dalıp ahiretimi unuttum!RABBİME verdiğim bir sözüm vardı.dünya kelamı konusmaktan , o sözümü unuttum.ne de çok unuttuk,ne çabuk da unuttuk...rabbim bizi unutmasın..dualarda buluşmak dileğiylee HAYIRLI CUMALARR ARKADAŞLARR...
EVDE DEĞİLİMM İBADET EDEMİYORUM KIZLARR DUALARINIZI ESİRGEMEYİN BENDEN DEE....

aman ya yanlış yere cvp verdım özürr kızlarr...

anladım kuzum sıkıntı yokkkk
malesef oyle nelerıyle karısılasıyoruzzzz....

güzellerrr hayırlı cumalar hepinizeee..dualarda bu garip kuluda unutmayınn nooolurrrrrrrrrrrrr..şimdi oturup cuma saati dualara başlıcamm size bir merhaba diyim dedimmm...

merhaba cnm sanada hayırlı cumalarrrrr allah kabul etsın dualarını....

Yaa ben bitanemii dün kaçarakk küstürdümmüüüüü..Gell sıkı sıkı sarılayımmm sanaaa affett beniii..:127::71::103:

gidişinden dolayı küsmedimmm...bi düşün bakalım beni arayıpta öğrenmeyede çalışma sölemem sen anlayana kadar..

affedildiğime sevindimm daha sık girip yazıcam

sitem ettim sadece canımmm...beklerim valla gel müsait oldukça...yaz sohbet edelim...

Son düzenleme:

ne güzel yazmışsın canımmm..yer gök dua...rabbim dualarımızı kabul etsin daha fazla evlat hasretiyle sınamasın bizi...hamilelerimizede sağlıklı gebelik ve doğumlar versin inşallah...

ne güzel yazmışsın canımmm..yer gök dua...rabbim dualarımızı kabul etsin daha fazla evlat hasretiyle sınamasın bizi...hamilelerimizede sağlıklı gebelik ve doğumlar versin inşallah...

AMİNNNNN..canımm ALLAHIM evlat hasretiyle yanıp tutuşan bizlere ve tüm isteyen kullarına yardım etsinn....

neyse kıyamadım yineee...sana özelden ne yazmıştım ben...
ve sen nasıl cevap vermiştin topiktennn...
bi daha yaparsam adam değilim dememişmiydin...
peki sonra ne yaptın pekiiiiii....

Kızalr nasılsınınız bakıyımm ben geç yattım anca kalkabildim ya saat kaç olmuş kahvaltı hazırlıyorum kocam camiye gitii kahvaltıdan sonra yanınızdayımm

hersey duaya duarımıza baglı canımmmm Rabbım olderse olcak ama bızde onun ıcın cabalıycaz hep doktorlarla hem dualar la dualarımdasın arkadasımmmm....

saolun kızlarrr..şimdi ben yemeğe gideceğim öğleden sonrada bir iki firma dışı ziyaretim olacak bilginize..

Kızalr nasılsınınız bakıyımm ben geç yattım anca kalkabildim ya saat kaç olmuş kahvaltı hazırlıyorum kocam camiye gitii kahvaltıdan sonra yanınızdayımm

gec yatarsan boyel olur yaaaaa
afıyet olsun kuzum kahvaltınnnn
esınınde namazını ALLAH kabul etsın

farkındayım canım geç yattığını ben 2 de yattım sen benden sonra bi daha gelmiş yazmışsın topiğeee güldüm sabah sabah...anca kalkarsın tabiii

saolun kızlarrr..şimdi ben yemeğe gideceğim öğleden sonrada bir iki firma dışı ziyaretim olacak bilginize..

tamam cicim afiyet olsun sonrada kolay gelsinnn sanaa

evet geldimm birini yakalarım belki diye bi elif vardı canımcım geçmişi okuyomuş beni geç farketti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…