Arkadaslarım Slm hepimize dudaklarım bükük ağlamak üzereyim çok kötü mide dün hiç basımı kaldıramadım yataktan bugün de çok kötüyün ben yaa acıkmak istemiyorum birşey yediğimde oluyorum sanki. İste böyle iyimisiniz sizler şimdi söyle biraz bakmaya çalışıcam gecmise
Arkadaslarım Slm hepimize dudaklarım bükük ağlamak üzereyim çok kötü mide dün hiç basımı kaldıramadım yataktan bugün de çok kötüyün ben yaa acıkmak istemiyorum birşey yediğimde oluyorum sanki. İste böyle iyimisiniz sizler şimdi söyle biraz bakmaya çalışıcam gecmise
Cnmmm çok sevindim ay neguzel bir hbr bu yaa bendede gelirim senin Nazlı buay kendinden klomen tablt kim icecek dikkat et etsin digeri kendinevalla mutluyummm bennn yaaa yani aslında kaan hoca dediki inşallah sorun çıkarda tedavi ederiz yoksa sizde ciddi bir sorun gözükmüyor demişti yaa şimdi gelen testtee % 6 hasarlı sperm var kalanlar hasarsız az hasar orta hasar olarak bölünmüş durumda ............yani sonuçlar güzel gibi fena değil mutlu oldummm kaan hoca ilk gittiğimizde m-sure vermişti onu hindistandan getirtmeye çalışıyodum allahtan almamaışım 400 tl düüü :)))) çünkü şimdi m-sure kullanmayın dedi sadece clomen ve proxeed plus verdi ay sonu tekrar testler yapılacak bende sordum ne zaman başlayalım tedaviye diye bakalım ne dicek ama benim hedefim sperm ne kadar artarsa şansızmıda okadar artar diye düşünüyorum........bunun için ilk önce sayıyıy 10 bin milyon katına çıkartmak :))) ayy sevindirik oldum yaaa of ne bilem ben patlatırmıyım bu ay normal yoldan acaba çok gaza geldim :)))
SEVİYORUUMMMMMMMMMM ULENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
ayy çok doğurasım geldi benim yaaaaa ...
cnm hayrli olsun bak takılma raht ol inşallah yerleşmiştir bebeğin yerine bnm Dr um masadan kaldırmadan beni iki seferde de gittiğini görmemize rağmen katatri kontrol ettiriyor bana ilkinde dur kıpırdama belki kalmıştır embriyalog ok dediğinde toplanacaksınız dedi demekki cnm bunlar olabiliyor hiç takılma keyfini çıkar bebeğinin yaramaz olucak ufaklik belli annesislm kızlar dün giremedim maşallah ne kadar çok ilerlemişsiniz yine ama bu sefer geçmişi okuyamıycam umarım herkesin tedavisi yolunda gidiyodur.
dün transferim oldu şu an dinlenmedeyim artık gün sayma zamanı Hayırlısıyla sonuçlanır inş. kafama takılan bi konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.dün transferden önce embriyolog çok güzel bi 5. gün embriyosu 1. kalite vericez dedi 3 tanesi de yine aynı şekilde donduruduğnu söledi. transfere girerken moralim çok iydi bu yüzden ama transfer sırasında şöyle bi durum oldu; dr transferi yaptı ve hemşireler beni toparlayacaktı tam (hatta bnde ekranda izledim tam anlamasamda emriyonun rahme koyulduğunu gördüm sanki) ama baktım dr beni tekrar hazırlıyo bidaha yapıcaz embriyo kataterde kalmış dedi. ve ben şok oldum ikinciyi yaptı yine aynı acıyı ve stresi yaşadım sonra embriyologlar içerden katatere bakıp temiz deince tamam oldu dediler ve o şekilde sonlandım. öncesinde çok umutlu olduğum transfer de böle bişey olunca şimdi aklım hep şüphede olmazsa bundan olmaz gbi geliyove ümitsizlik olmayabaşladı iyce bende. dr eşime sorun yok iy geçti demiş ama ben çok tedirginim nolur yardım edin böle bi durum yaşayan varmı bu normal mi olabilirmi böle bişey yada olsada bi sorun olmaz mı acaba bunları bilmek istiyorum çok korkuyorum:18:
Cnm egunalim tam daha gecmisi bakacaktım ama sen ne güzel özet yapmışsın t ederim kurtuldum zaten daha devam etseydim okumaya topignden ortasına bogurucektimyok canım minecan test yapmadı hollanda da test yapsada 1 hafta sonra alabiliyomuş sonucu..saçma bi sistem var..ama kanaması oldu birgün ve kesildi...bizde anlamadık...idrar testi yapacam pazartesi dedi..umudumu yok...dengesiz doktoru daha test zamanı gelmeden ve kan testi yapıp kesin sonucu görmeden 5.tedaviye başlayabiliriz bu ay demiş....delimi ne...bu kadar önemsiyorlar durumu kız belki hamile ve yerleşme kanaması yaşadı..gel bi test yapıp görelim dememiş...cananyaka transfer oldu...julietta da aynı şekilde...kızlar birbirlerine face adreslerini veriyorlar özelden...turginurun bebişi kesin topikgül...mesideaydn da kesin topikcan annesi olacak...güzel haberler aldık şimdilik aklıma gelenler bunlar canım...
Cnm nbr nasilsn aysenin az kaldihafataya öğrenirsin cinsiyet evt bnm yeni başladı hatta1haftadr var ama şiddetlendi zamanla ay bnm neden bulanmıyor dedim ki al sana bo başladı bnm hersey ters Buda normal yani Pazartesi 2li test var bnmoyyy oyyy canımm benim kıyamam sana. bulantılar daha yeni miş başladı??
ay ben seni yeriiimmmm dün gelmedin hi topiğe merak ettik biraz daha haber alamasaydım sana ulaşacaktım...demek hamileymişte midesi bulanırmışşşş olsun olsun napalım bunlarda geçecek annesi
Cnm nbr nasilsn aysenin az kaldihafataya öğrenirsin cinsiyet evt bnm yeni başladı hatta1haftadr var ama şiddetlendi zamanla ay bnm neden bulanmıyor dedim ki al sana bo başladı bnm hersey ters Buda normal yani Pazartesi 2li test var bnm
cnmmmEvren gelemedim hiç çok kötüydüm yüzüme kapattım yorganı yattım midem bulanıyor enfeksiyon kokudan cidden ogrencim ama ozurdilerim çıkarsam rahatlicamda sıkıyorum kendimi. Varmış bir fikrin ne yapicam ben evet yaa seninde bulanın miden bogur bogur boo yap dua ettim bak beddua değil
Cnm egunalim tam daha gecmisi bakacaktım ama sen ne güzel özet yapmışsın t ederim kurtuldum zaten daha devam etseydim okumaya topignden ortasına bogurucektimben çıkıyorum öptüm seni Cnm
Cnm nbr nasilsn aysenin az kaldihafataya öğrenirsin cinsiyet evt bnm yeni başladı hatta1haftadr var ama şiddetlendi zamanla ay bnm neden bulanmıyor dedim ki al sana bo başladı bnm hersey ters Buda normal yani Pazartesi 2li test var bnm
cnmmmEvren gelemedim hiç çok kötüydüm yüzüme kapattım yorganı yattım midem bulanıyor enfeksiyon kokudan cidden ogrencim ama ozurdilerim çıkarsam rahatlicamda sıkıyorum kendimi. Varmış bir fikrin ne yapicam ben evet yaa seninde bulanın miden bogur bogur boo yap dua ettim bak beddua değil
işine yaramasına sevindim canım...çünkü topiğin ortasına istifra edersen kim temizleyecekkkk...
2 li test zamanıda geldi demek yakında da cinsiyet öğrenme heyecanı sarar sizi ve bizi...böğür böğür kus amaaannn bırak temzilesinler napalım.anne oluyorsun borumuuuu
Yaa cnm bn şimdi diğer topicte su kardan yazdığını okudum Preglin iğne bı eczaneler konuştum bu tedavi paketi tek basına bulamam ama hpsibirarada bulurum dedi su ya şimdi ben eczane No göndericm özelden sende numarası varsa msjat cnm baksın konuşsun eczaneye birazcık ağlasın tlfnda çok iyiler kesin yardımcı olurlar
Cnm evet ya dün kardesim Benden 1ay önce hamile kalmıştı o öğrendi cinsiyet darısı hepimizin basına insllh 2li testiyi gelir inşallah
Cnmmm çok sevindim ay neguzel bir hbr bu yaa bendede gelirim senin Nazlı buay kendinden klomen tablt kim icecek dikkat et etsin digeri kendinehayrli olsun cnmmm
cnm hayrli olsun bak takılma raht ol inşallah yerleşmiştir bebeğin yerine bnm Dr um masadan kaldırmadan beni iki seferde de gittiğini görmemize rağmen katatri kontrol ettiriyor bana ilkinde dur kıpırdama belki kalmıştır embriyalog ok dediğinde toplanacaksınız dedi demekki cnm bunlar olabiliyor hiç takılma keyfini çıkar bebeğinin yaramaz olucak ufaklik belli annesi
Cnm egunalim tam daha gecmisi bakacaktım ama sen ne güzel özet yapmışsın t ederim kurtuldum zaten daha devam etseydim okumaya topignden ortasına bogurucektimben çıkıyorum öptüm seni Cnm
cep telefonuna mesaj attım su nun telefonunu bak canım...
herşey yolunda gidecek sen böğürmeye devam et
inşallahhh bitanemmmm inşallah bizde bu ara fazla çalışma olacak :)
kuzum benim oğlum olacak... ta 2li de öğrenmiştim yaaa
Ayyy cooook özür dilerim ben hem deunutkan oldum ama hamilelik yapıyormuş unutkanlık :26::26:Hayırlı olsun cnm insallhbizde öğreniriz bu hafta sen kaçıncı haftada öğrendin ki cnm
12.haftada öğrendim. bilmem içime doğdu sanki kızın olacakk senin :)
Kesin cnm kesin bn kullanmış biri olarak sana gecmis olsun diyorummmKlomen tablt fena yanii:26:Siz kullnmadinizmi daha önce bana ilk aşılamadın önce verdiler inşallah kendisi gelir yavrun tedavisiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?