merhaba nasilsiniz
merhaba iyiyiz sen nasılsınnnnnnn cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba nasilsiniz
kıyamam sana ama bunalrda gececek sıkıntı yapma kuzummm
pc yı naptın cnm enıste bısey dedımıı
Yok cnm hiç birşey demedi neresi yamulduki dedigormedi bile yamukluguİnsallhcnm en kısmasan da gecer benden size geçsin size bulaşsın insllh hadi cokazkaldi bebeğini Almana cnm
Cnm arkadaslarım ben çıkıyorum kocaman öpüyorumMidem kötü biraz yaticam gece tekrar gelirim k d edin
Ayyy ben snı yerimm inşallah kızım olursa veririm oğluna dicemdebenm koca 1milyn $ a verdi bizim kızı ben Rabbim bilir sonuçta ama Cook istiyorum prensesim olsun Rabbim hepimize sağlıklı versin inşallah egunalimdebirtahminyapsin bakalim
Yaa Egunalimmm nilladn hbr varmi m ediyorum kutusu doluozel msj da atilmiyr
Cnm bnm amn öyledeme ben dedim sonum kötü oldusimdicubuk kraker aldım elime korkuyorum sadece bugün'su içmiyorum Dr arıcım birazdan hayrlisi olsun cnm tedavin inşallah Mart'ta kediler gibi çoğalma olucak topicteevet cnm ayrın jele baslıyorum ayyy sankı ılk ya oyle heyecanlanıyorum valla bulassın bulassın sen cekme ben cekerım bulantıları yaaaaa
enısteme bak sen yaaa super aferın ona oyle hıc dıkaktlı bakmasın bırtane ooo![]()
benim tahmin yapabilmem için içime doğması lazım at yarışımı kızım bu tahminde bulunayımmm..
transa geçer yoğunlaşır sölerim içime ne doğuyoooo![]()
hala haber yok canım numarasını falan almayı niye akıl edemedim kendime kızıyorum...inşallah kötü bişi yoktur...öğrenirsem haber veririm mutlaka..
kızlar benim dışarda işlerim var biraz...bir saate gelmeye çalışırım hepinizi öpüyorum...![]()
kızlar embriosu orta kalitede olup farmantasyonu da olanlardan bebişi tutan oldu mu acaba?
kızlar benim dışarda işlerim var biraz...bir saate gelmeye çalışırım hepinizi öpüyorum...![]()
Cnm bnm amn öyledeme ben dedim sonum kötü oldusimdicubuk kraker aldım elime korkuyorum sadece bugün'su içmiyorum Dr arıcım birazdan hayrlisi olsun cnm tedavin inşallah Mart'ta kediler gibi çoğalma olucak topicte
ay komik kadinsn sen at yarisiEnkisa zamnda transa geçmen dileğiyle tahmin et ama merak ediyorum ben
![]()
geçmiş olsun canım dikkat et kendine sen bize lazımsın eğer kızın olursa sana benzerse çok güzel olur bizde burdan yakışıklı bir topikcan buluruzArkadaslarım Slm hepimize dudaklarım bükük ağlamak üzereyim çok kötü mide dün hiç basımı kaldıramadım yataktan bugün de çok kötüyün ben yaa acıkmak istemiyorum birşey yediğimde oluyorum sanki. İste böyle iyimisiniz sizler şimdi söyle biraz bakmaya çalışıcam gecmise![]()
Yaa cnm bn şimdi diğer topicte su kardan yazdığını okudum Preglin iğne bı eczaneler konuştum bu tedavi paketi tek basına bulamam ama hpsibirarada bulurum dedi su ya şimdi ben eczane No göndericm özelden sende numarası varsa msjat cnm baksın konuşsun eczaneye birazcık ağlasın tlfnda çok iyiler kesin yardımcı olurlar
Cnm evet ya dün kardesim Benden 1ay önce hamile kalmıştı o öğrendi cinsiyet darısı hepimizin basına insllh 2li testiyi gelir inşallah
cep telefonuna mesaj attım su nun telefonunu bak canım...
herşey yolunda gidecek sen böğürmeye devam et![]()
canım ben tüp bebege başladım 4 gün iğnelerimi oldum eşimdende sperm testi istediler normalde 48.000 olan spermimiz 0 düşmüş şok olduk tedavıyi durdurduk eşime doktor haftada 3 ken 150 lik gonal f ve 5 güne 1 preglin verdi gonal f var ama preglin piyasada yok doktora sorduk onu bulmanız lazım dedi depoalrda yok allah razı olsun bir kaç arkadaşın elinde tek tük var onları kullanacağı 3 ay kullanması lazım bakalım inşallah dua edinkızlar su ile ilgili konu nedir?
tamam cnm sen hallet ıslerın gel ozlerız senı bızzzz....
evet cnm bu ara transfer ve tedavı sı cokalan ark. avr martta coagalcaz bız mıyavvvv mıyavvvv dıyey dıye
tuzk bıseyler ye kuzum yaglı fln yeme evet doktoruna sor belkı fıkır verırı sana
senın kızıın olcak bence .....
su . defnelma ve elvanelvan
hosgeldınızzzzzzzzzzzzzz
canım ya bnede mart kedisi olmak istiyorum ama malasef ama inşallah sizin haberlerinizle sevineceğim bende sona kalırım artık ama en tatlısı sonuncusu olurmuş derlerye tekne kazıntısıinanmıyacaksınız ama artık yüz karakterlerini kullanabiliyorum demekki yavaş yavaş toparlanmaya başlamışım
sağol canım çok teşekkürler hoş bulduk egunal tapiği sanamı emanet etti kızlar benim çıkmam lazım siz çok öpüyorum kendinize dikkat edin
geçmiş olsun canım dikkat et kendine sen bize lazımsın eğer kızın olursa sana benzerse çok güzel olur bizde burdan yakışıklı bir topikcan buluruzvay be ben kendimi toparlamaya başlamışim
canım aldım numarasını arayacagım inşallah yardımcı olurlar
tamam canım çok ama çok sağolun canım arkadaşlarım benim allah razı olsun
canım ben tüp bebege başladım 4 gün iğnelerimi oldum eşimdende sperm testi istediler normalde 48.000 olan spermimiz 0 düşmüş şok olduk tedavıyi durdurduk eşime doktor haftada 3 ken 150 lik gonal f ve 5 güne 1 preglin verdi gonal f var ama preglin piyasada yok doktora sorduk onu bulmanız lazım dedi depoalrda yok allah razı olsun bir kaç arkadaşın elinde tek tük var onları kullanacağı 3 ay kullanması lazım bakalım inşallah dua edin