• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar... öncelikle merhaba...
bu bilgisayarı kırmak üzereyim.. size msjlar yazdım.. geçmişi okuyarak... ve ne oldu.. bilgisayar kendini tekrar başlattı ve..... tüm yazdıklarım silindi.. ay kafayı yicem ya....... bende nete kızdım.. güncelden başlıcam işte.... off ya....

canımm hangi şehirdesin? eczacı ve depocu arkadaşlar var... belki yardımım olur[/QUOT

nezaman işe başlıcam şekerim sen hastanede hangi birimdesin bakimmm gelip rahatsız edecem seniiii :))) ben üniversiteye çok yakın oturuyorum çıkıp çıkıp gelecem yanınaaa....

$tüp bebek.webp

kızlar.. işte bizim bebeklerin hali....:9:

avatar yapcam tedaviye başlayınca.. nasıl ama...

Son düzenleme:
canımm hangi şehirdesin? eczacı ve depocu arkadaşlar var... belki yardımım olur[/QUOT

nezaman işe başlıcam şekerim sen hastanede hangi birimdesin bakimmm gelip rahatsız edecem seniiii :))) ben üniversiteye çok yakın oturuyorum çıkıp çıkıp gelecem yanınaaa....

2-3 hafta sonra başlıyorum... sen nerde otururuyorsun kii? çok yakınmısını? öğlen arasında çıkıp gelsem mii:))) görüşelim canım....

kızlar... öncelikle merhaba...
bu bilgisayarı kırmak üzereyim.. size msjlar yazdım.. geçmişi okuyarak... ve ne oldu.. bilgisayar kendini tekrar başlattı ve..... tüm yazdıklarım silindi.. ay kafayı yicem ya....... bende nete kızdım.. güncelden başlıcam işte.... off ya....

yemeğimi bile bilgisayarın başına getirdim.. bi yandan yicem.. bi yandan yazcam...

aaa... kimsecikler yok mu?

var ben varım burdayımmmmm :1::1::1:
bende yalnız kaldım dıyorum yazmıydun korktum burdaaaa:18::18::18:
bosver okudun en azından bılıyorsun konuyu bosver takma canım benımm....
eee nasılsın bakımmm

var ben varım burdayımmmmm :1::1::1:
bende yalnız kaldım dıyorum yazmıydun korktum burdaaaa:18::18::18:
bosver okudun en azından bılıyorsun konuyu bosver takma canım benımm....
eee nasılsın bakımmm

bende burdayım canım.. bak bekliyorum..:44: birileri yazsın diye...
iyiyim tatlım.. hafta sonu ya tadını çıkaracağım...

merhaba aranızda yeniyim, benimde bu ay tüp bebege geçiş yapıp yapmayacagımız belli olacak

merhaba aranızda yeniyim, benimde bu ay tüp bebege geçiş yapıp yapmayacagımız belli olacak

canım hoşgeldin.. gönlüm normal yolla olması.. ama dr. un ne derse onu yap canım...hepimiz tüp bebek yolundayız.. kimimiz hamile bu topikte.. kimimiz tedavide, kimimiz tadeviye gün sayıor...

valla süper olur canım. cidden yaaaa yapsak ya böyle bir organizsasyon ne güzel olur.. bir cumartesi ne güzel olur.İzmirime bahar da geldi....artıkkk başlar gezmelerimiz...

dediğin gibi olabilir.. konakta saat kulesinin önünde buluşuruz..elimizde birer karanfil... ve kızlar ağasına kahve içmeye gideriz... dertleşiriz...tanışırız...

Eki Görüntüle 353772

kızlar.. işte bizim bebeklerin hali....:9:

avatar yapcam tedaviye başlayınca.. nasıl ama...

super yaaaa tam bıze uygunnnn lpglıııı :1::1::1:
süper olurrrrr :9::9::9::9:

bende burdayım canım.. bak bekliyorum..:44: birileri yazsın diye...
iyiyim tatlım.. hafta sonu ya tadını çıkaracağım...

evet 2 gun tatılll ve yarın uyucammmmmmmmmmm

hosgeldınnnn kuzummm aramızaaa :71: :71: :71:

2-3 hafta sonra başlıyorum... sen nerde otururuyorsun kii? çok yakınmısını? öğlen arasında çıkıp gelsem mii:))) görüşelim canım....

görüşelim tabii canımmm ben hemennn orkide vatan pc. orkide yağları varya onun karşısındaki binaların arkasındaki binalarda oturuyorum :))))))))) nasssııı açık adres .......

Back
X