• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar bişey soracam kışın tüp bebek yaptırmak sıkıntılı diyolar havaların ısınmasını beklemek mantıklı diyolar.şimdi benim çalıştığım yerde ısınma sıkıntısı var ellerim ayaklarım donuyor adeta bu benim için risk olurmu ne yapmalıyım.

Valla ben hiç böyle bişey duymadım...soğukalgınlığıyla ilgili bişeydir belkide...başka ilaç kullanamıyorsun çünkü tedavi sırasında...

iyi akşamlar canım iyiyiz bi yandan da topiğin feriha ve yalan dünya saatiii onu izliyo kızlarr tenha bu akşam...

Maşallah valla geldiğinden beri evde durmadınız neyseki yatmaya uğruyorsunuz eve :9:
evet istanbul kalabalık memleket...bende aynı şeyi düşünmüştüm gittiğimde...ankaram güzel ankaram düzenli memleketim benim...orada evler bile üst üste gelir hep bana...gezilecek çok yeri var ama...valla istanbul bana bi tek şey ifade ediyooo o da MİLLSTONE ....

e.günalım ben 3 4 ayda bi ankaraya gidiyorum ordada evimiz var halamda orda bilirsin sen batıkentte çok sakin güzel seviyorum orayıda sen neresinde oturuyosun....

Maşallah valla geldiğinden beri evde durmadınız neyseki yatmaya uğruyorsunuz eve :9:
evet istanbul kalabalık memleket...bende aynı şeyi düşünmüştüm gittiğimde...ankaram güzel ankaram düzenli memleketim benim...orada evler bile üst üste gelir hep bana...gezilecek çok yeri var ama...valla istanbul bana bi tek şey ifade ediyooo o da MİLLSTONE ....
amanda aman arkadaşına ne güzel bir jest bölee:16::16:şanslı millstone sende tabi:16:aman çok düzensiz burasıı pöff bebeklerimi alayımda gideyim burdan ewime:10:
evet canım çok kalabalık ben bile diyorum eşime gidelim buralardan diye düşünüyoruz yanii .....canım ya eşinide özlemişş ALLAH ayırmasın.....

gidin gidin izmire gelin hatta.hatta bizim oralara yakına gelinn:10:çok özledimm gelsinda sağ salimm sarılayımm ona kocaman:16:

Evet canımm..Hiçç sormaaa akudaa bugünn sinirlerim boşalldı durup dururkennn,ağlama krizine girdimmm..Hormonlar tavannn galiba bu günlerde bendee..
Ahhh ahh kıyamammm..Valla senin aşkın uğruna şu bıraktığım marka-patent işine gerimi dönsem diyorumm..Ankarada ya hani onun merkezii..Düşüncelerim devam ediyorr..Nasıl kendimi oraya atsamm yada seni nasıl buraya uçursam diyee..:10::10:

ben anca istanbula gezmeye gelebilirim orada yaşama durumum imkansız cicim...
bi formül bulcaz bu hasretliği bitircez inşallahhhh:70:

e.günalım ben 3 4 ayda bi ankaraya gidiyorum ordada evimiz var halamda orda bilirsin sen batıkentte çok sakin güzel seviyorum orayıda sen neresinde oturuyosun....

gerçekten miiii...ben batıkent e çok yakınım etimesgut-elvankentteyim...evet sakin yerlerdir buralar düzenliii...memur şehri cicim o yüzden...gelirsen görüşürüz kuzum...bakarsın o zamana hamiş olur göbişlerimizi tokuştururuz..

ben anca istanbula gezmeye gelebilirim orada yaşama durumum imkansız cicim...
bi formül bulcaz bu hasretliği bitircez inşallahhhh:70:

İnşalllllaaaaaaaaaaaaaahhhh canımmıniçiii..Bu arada bilgi hırsızlığı yaparakk 35izmiride gördüm senden..Oda sen hoşlanmıyorsun bu tabirden ama birr karabiberrrrrrrrrrrrrrrrmişşşş..İzmirin hatunlarııı sarışın die bilirdimmm heppsi karabiber çıktıııı:1::1::1::1::1::1:
Bide yalan dünyatı izleyerekk gülüyorumm şu anda bu gelinnn benii hasta ediyorr yaaaaaaa..(Hani Rızanınkii)

ortalıktan kayboldu akasya...face aç dedik yoksa face alemine daldı bizi unuttumu:9:

İnşalllllaaaaaaaaaaaaaahhhh canımmıniçiii..Bu arada bilgi hırsızlığı yaparakk 35izmiride gördüm senden..Oda sen hoşlanmıyorsun bu tabirden ama birr karabiberrrrrrrrrrrrrrrrmişşşş..İzmirin hatunlarııı sarışın die bilirdimmm heppsi karabiber çıktıııı:1::1::1::1::1::1:
Bide yalan dünyatı izleyerekk gülüyorumm şu anda bu gelinnn benii hasta ediyorr yaaaaaaa..(Hani Rızanınkii)

seni seni seniiiiii:20:
benim tanıdığım izmirliler hep karabiber zaten kim dedi sana sarışın olurlar diye kandırmışlar seniii vahhh kuzummmm...
evet yaaaa manyak bişey kadın...ne çene var ama...süpperrrr...evin oğlu da ayrı bişi zaten...:1:

Back
X