• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar ben kaçıyorum..
iyi gecelerrrr...

güldencim mesaj attım gördün mü??

mesajını gördüm uğraşıyom ama olmuyoooo...

yaa dizi izleme bizle konus ben seni özledim ama:34::16:

bi yandan juliettayı face den bulmaya çalışıyorum bi yandan dizi izliyorumi, bi yandan da topiğe yazmaya çalışıyorum...her yanım yoruldu vallaaaa:9:
bende seni özledim bi kere...dışarı çıktım 2 buçuk saat yoktum ben gelene kadar ekinle akasyada gelir dedim ama ben geldim siz hala yoktunuzzz:50::50::50:

yoksa çatlıcaaammmmm meraktan....

beni gördün zaten ben seni meraktan çatlatmak istemedim diğerleri gibiiii:9:

Valla bende heyecanlandım sen face olayına giriyorrsun diyeee?? Bu arada bende tüm gün dışardaydım ama akşam güldenim haber etti akasya yok merak ediyorum diyee o diyince bendee merakk ettim yanee senii..Benide sil kara listedenn yütfennnnnnnnnnnnnnn:30::30:

iyi akşamlar hanımlar nasılsınızzz???
iiz sen nasılsın canım?
bi yandan juliettayı face den bulmaya çalışıyorum bi yandan dizi izliyorumi, bi yandan da topiğe yazmaya çalışıyorum...her yanım yoruldu vallaaaa:9:
bende seni özledim bi kere...dışarı çıktım 2 buçuk saat yoktum ben gelene kadar ekinle akasyada gelir dedim ama ben geldim siz hala yoktunuzzz:50::50::50:
:

ya teyzemde enerji tükenmio gez babamm gez:1:ya burası çok kalabalık bi yer izmirimiz cennet walla.insanlar sanki üstüne üstüne gelio gibi:18:bu akşam erken yatarım sabah 8 buçukta doktorda olcam.eşimde gelcek yarın oleyyyy:16:

Valla bende heyecanlandım sen face olayına giriyorrsun diyeee?? Bu arada bende tüm gün dışardaydım ama akşam güldenim haber etti akasya yok merak ediyorum diyee o diyince bendee merakk ettim yanee senii..Benide sil kara listedenn yütfennnnnnnnnnnnnnn:30::30:

canım beniimmmmm... senide sildim kara listeden. şimdilik 4 tane resim yükledim ki o resimler 20gün öncesine ait ben o günden beri biraz daha büyüttüm göbüşü:)))) ama daha ekleyeceğim resim...

iiz sen nasılsın canım?

ya teyzemde enerji tükenmio gez babamm gez:1:ya burası çok kalabalık bi yer izmirimiz cennet walla.insanlar sanki üstüne üstüne gelio gibi:18:bu akşam erken yatarım sabah 8 buçukta doktorda olcam.eşimde gelcek yarın oleyyyy:16:

Taksime gitmişsin ekincimm doğal bunlar yaniii..İnsanlar gerçektenn üstüne üstünee gelir yürürken..Ne güzel teyzoşun varrr..Bende hep olsun istemişimdir ama oda yokkk maalesef..

Taksime gitmişsin ekincimm doğal bunlar yaniii..İnsanlar gerçektenn üstüne üstünee gelir yürürken..Ne güzel teyzoşun varrr..Bende hep olsun istemişimdir ama oda yokkk maalesef..

saolsun ya geldi yanıma yoldaş zaten onun oğlunda kalıoz.aman heryer öle burda bee:1:sen neler yaptın aku vardı dimi senin bugün?

kızlar bişey soracam kışın tüp bebek yaptırmak sıkıntılı diyolar havaların ısınmasını beklemek mantıklı diyolar.şimdi benim çalıştığım yerde ısınma sıkıntısı var ellerim ayaklarım donuyor adeta bu benim için risk olurmu ne yapmalıyım.

iyi akşamlar hanımlar nasılsınızzz???

iyi akşamlar canım iyiyiz bi yandan da topiğin feriha ve yalan dünya saatiii onu izliyo kızlarr tenha bu akşam...

iiz sen nasılsın canım?

Maşallah valla geldiğinden beri evde durmadınız neyseki yatmaya uğruyorsunuz eve :9:
evet istanbul kalabalık memleket...bende aynı şeyi düşünmüştüm gittiğimde...ankaram güzel ankaram düzenli memleketim benim...orada evler bile üst üste gelir hep bana...gezilecek çok yeri var ama...valla istanbul bana bi tek şey ifade ediyooo o da MİLLSTONE ....

iiz sen nasılsın canım?

evet canım çok kalabalık ben bile diyorum eşime gidelim buralardan diye düşünüyoruz yanii .....canım ya eşinide özlemişş ALLAH ayırmasın.....

saolsun ya geldi yanıma yoldaş zaten onun oğlunda kalıoz.aman heryer öle burda bee:1:sen neler yaptın aku vardı dimi senin bugün?

Evet canımm..Hiçç sormaaa akudaa bugünn sinirlerim boşalldı durup dururkennn,ağlama krizine girdimmm..Hormonlar tavannn galiba bu günlerde bendee..

Maşallah valla geldiğinden beri evde durmadınız neyseki yatmaya uğruyorsunuz eve :9:
evet istanbul kalabalık memleket...bende aynı şeyi düşünmüştüm gittiğimde...ankaram güzel ankaram düzenli memleketim benim...orada evler bile üst üste gelir hep bana...gezilecek çok yeri var ama...valla istanbul bana bi tek şey ifade ediyooo o da MİLLSTONE ....

Ahhh ahh kıyamammm..Valla senin aşkın uğruna şu bıraktığım marka-patent işine gerimi dönsem diyorumm..Ankarada ya hani onun merkezii..Düşüncelerim devam ediyorr..Nasıl kendimi oraya atsamm yada seni nasıl buraya uçursam diyee..:10::10:

Back
X