Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım senin için hayırlı olan hangisiyse o olsun işşallah.doktorunun böle düşünmesi ii tabi en azından işi garantiye alıo..hayırlı haberlerini alırız işşallah yarınn...

Güzelimm üzülme ne olurrr..Demekki zamanı var deriz eğer transferin olmazsaa..Ice babylerin seni bekliyorlar nasılsaa.Bu arada yapışıklığı nasıl anlıcaklarr..İnş bir daha ameliyat olmana gerek kalmadann sorunlar çözülürr..Belkide yarın gelir kızlar geri sayıma başlayalımm dersin kim bilirrr.Dualarım seninle canım..

rabbim hakkında hayırlısını versin canımcım....inşallah ameliyata gerek kalmaz....yat dinlen moralinide yüksek tut. face yi eklerim ben gülden den kopya çekiyom

canım benim üzülme lütfenn rabbim yardımcın olsun doktorun en iyi zamanı bekliyo doktoruna güven canım

valla ekle bak ekle bak ekle bak fenalık geldiiiii...
iyi oldu merakım gitti ama başım döndü...bi yandan özelden yazışıyom bi yandan telefonda konuşuyom bi yandan face den birden fazla hatuna laf yetiştiriyom bi ara yeteeeeerrrr diye bağırasım geldiiii...az dinleneyim bariiiii

kızlarr ben yatıom yaa.sabah erken kalkcam 8:30 da doktorda olcam malum burası yoğun bi şehir erken çıkmam lazım ewden.ii geceler hepinize öptümm siziii kocamannn

merhaba karasu sana çok teşekkür ediyorum cnm o kadar rahatlattın ki beni anlatamam demekki böle şeyler olabiliyomuş hiç duymamıştım ve bi aksilik olabileceği düşüncesi çıkmıyodu aklımdan ama sayende çok iyyim şu anda Allah razı olsun senden

kızlarr ben yatıom yaa.sabah erken kalkcam 8:30 da doktorda olcam malum burası yoğun bi şehir erken çıkmam lazım ewden.ii geceler hepinize öptümm siziii kocamannn

Güle gülee canımm..Yarın kocişin geliyooo senin için çok mutlu bir günn arayada ben sıkışmadım iyi olduu..Hadi yüzün güler artıkkk...

haha.ha... face zaten yordu beni bide acemice ekleme yapmaya çalışıyom senden kopya çekip, isimleri eşleştirmeye çalışıyom bi yandan kocişe laf yetiştiriyom... karıcım evine dön diyo:)))))))

ay canım benim senin hakkın odenmez valllaaa

canim rabbim bilir zamanini ne zaman hayirliysa ozaman olsun hayirlisi sagliklisi olsun sikma canini

Aynen böyle oldummmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…