Olduuu iştee başarrdımmm..Çok güsel olmasadaaa olduu yaaaaaaaaaaaaa...Ayyyyyyyyyyyyyyy çok mutluyumm benimde tickerım vaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
valla ekle bak ekle bak ekle bak fenalık geldiiiii...
iyi oldu merakım gitti ama başım döndü...bi yandan özelden yazışıyom bi yandan telefonda konuşuyom bi yandan face den birden fazla hatuna laf yetiştiriyom bi ara yeteeeeerrrr diye bağırasım geldiiii...az dinleneyim bariiiii
kızlarr ben yatıom yaa.sabah erken kalkcam 8:30 da doktorda olcam malum burası yoğun bi şehir erken çıkmam lazım ewden.ii geceler hepinize öptümm siziii kocamannn
Bende ekledimm senii şaşırma güzelimmmm
Niye ses vermiyosun kızzzzzzzzz.Geçmişimi okuyosun gene neee??
Niye ses vermiyosun kızzzzzzzzz.Geçmişimi okuyosun gene neee??
''Hoştur bana senden gelen,ya gonca ve yahut diken.Lütfun da hoş kahrın da hoş'' deyip teslim olabilmektir...
''Hoştur bana senden gelen,ya gonca ve yahut diken.Lütfun da hoş kahrın da hoş'' deyip teslim olabilmektir...
yok benim fotolarımı beğeniyo kendisi
kocişim gelcekk dinlenmiş olayım yarınnn
ya kaçamıom ama
ay canım benim senin hakkın odenmez valllaaa
Aynen böyle oldummmm..
tebrikler güzeller güzelimmm....
bak bana kızma ben gördüm sormadan yazışmadan ekledim akasya beni, bilemedi ama sen bildin galiba sanırsam herhalde ....
iyi geceler canımm ama sanki doktor bahane eşin gelecek onun için erkenden yatıyorsunnn
Benide ekleyin face den bende sizi görmek istiyorum banane
Olduuu iştee başarrdımmm..Çok güsel olmasadaaa olduu yaaaaaaaaaaaaa...Ayyyyyyyyyyyyyyy çok mutluyumm benimde tickerım vaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
kızlarr ben yatıom yaa.sabah erken kalkcam 8:30 da doktorda olcam malum burası yoğun bi şehir erken çıkmam lazım ewden.ii geceler hepinize öptümm siziii kocamannn
haha.ha... face zaten yordu beni bide acemice ekleme yapmaya çalışıyom senden kopya çekip, isimleri eşleştirmeye çalışıyom bi yandan kocişe laf yetiştiriyom... karıcım evine dön diyo:)))))))
canlarımm bende yatıyorum uykuum geldii :) iyi gecelerr
verdim bitanemmmm ... geçmişi sonra okurum bugün çook yoruldum ameliyatı bile unutmuştum herşeye el attımm..............
yok benim fotolarımı beğeniyo kendisi
büyük aşk sizinki saygı duyuyorum.......
Haklısın gülden cim..Rabbimin Lütfu da hoş kahrı da hoş..maside aydın millsone akasya çok teşekkürler...iyi dilekleriniz için İnşaallah herşey güzel olacak...
kızlar özelden mail adresinizi yazarsanız yarın eklyeyim sizi..1 hafta evdeyim transfer olsa da olmasa da dinlenmeye ihtiyacım var...soğudum işten güçten yoruldum ayrıca da....
kimseyi germeden acele etmeden özelden yazışıp ekleyebildiklerimizi eklerz artık...ben yatar sabah erken kalkacağım öpüldünüz...görüşmek üzere
ha ha ne yapalım güzele bakmak sevap ... :))
Demek temizlikk yapptın canımm..Ahh ahh yarın bende oturma odasından başlıcamm..Cam silicemm,koltuklarr varrr..Öff pööffffff:18::18:
Eeeee onunda dediği gibi güzele bakmak sevappp..
Ağlamaa sennnn..Süper bir yazı ama değilmii.Bilemedimm burada bulamadım başka sitenin linkini paylaşabiliyormuyuzz.Yada yazıyı kopyalasakmı ki acepp..
Duyy tabiii şekerimm sağolasınn
İyi geceler canımm..Bakmadın ama galiba face e..eklenemedik halenn
Demek temizlikk yapptın canımm..Ahh ahh yarın bende oturma odasından başlıcamm..Cam silicemm,koltuklarr varrr..Öff pööffffff:18::18:
Eeeee onunda dediği gibi güzele bakmak sevappp..
Ağlamaa sennnn..Süper bir yazı ama değilmii.Bilemedimm burada bulamadım başka sitenin linkini paylaşabiliyormuyuzz.Yada yazıyı kopyalasakmı ki acepp..
Duyy tabiii şekerimm sağolasınn
İyi geceler canımm..Bakmadın ama galiba face e..eklenemedik halenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?