Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım illaki çıkıyo bizim 15 milyonlara hatta bi ölçümde 20 milyona ulaşmıştı ama sonra tekrar düştü

sizin sperm sayısı kaçtan 15 milyona çıkmıştı canım...tekrar niye düşüyo yaa bu ne illt bişeymiş yaaa
2milyonlardan çıktı. eşim çift taraflı varikosel olmuştu. ameliyattan sonraki 5. aylarda falan gayet iyiydi sayılar ama hamile kalamadım. tabi biz keçi boynuzunu hiç bırakmadık desem yeridir

2milyonlardan çıktı. eşim çift taraflı varikosel olmuştu. ameliyattan sonraki 5. aylarda falan gayet iyiydi sayılar ama hamile kalamadım. tabi biz keçi boynuzunu hiç bırakmadık desem yeridir

anladım canım ama çok güzelmiş degerler ya keşke düşmeseymiş sayı şuan kaç bizde keçi boynuzuna devam ediyoruz ameliyat olmadan biz keçi boynuzuyla 2 kat arttırmıştık bakalım inş herşey çokk güzel olur...bizim 1 milyon 600 sperm sayısı canlılık hiç yok varikosel 4 derece inş bi etkisi olur olmazsada hemen tüp bebek...tatlım kusura bakma çok fazla soru sordum

canım niye kusura bakayım istediğin kadar sor.. eşim tedaviden önce yani tüpten önce proxedd ve klomen de kullandı. bal polen zaten kullanıyodu.

canım niye kusura bakayım istediğin kadar sor.. eşim tedaviden önce yani tüpten önce proxedd ve klomen de kullandı. bal polen zaten kullanıyodu.

canım biz sadece keçiboynuzu kullanıyoruz bide sabahları incir yiyo...aslında proxeed klomen de kullansın istiyorum ama doktorumuz ilaç vermedi 1 ay sonra kontrol dedi belki ozaman verir.....bal polen hiç kullanmadı bikaç yerde baktım ufak tüplerin içinde ama eczaneden alınması en dorusu sanırım ama alıcam bende mutlaka keçi boynuzuyla beraber kullanılıyomu

selam kızlar nasılsınız bakalım ben de iki gün yokum bu bursaya gidiyoruz eşimle gezmeye pazartesi gorüşüürüz artık canlarım cok yazışmayıınn sizleri sevioruumm

proxedd kullanabilir o bitkisel sayılır reçetesiz satılıyo devlet ödemiyo. ama klomen dr. kontrolünde kullanılmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…