Tüp Bebek Günlüğümüz !

yok cnm gırdım ben aslında egunal 35ızmır ve ekın var bendede
akasyada bızı gormek ıcın actı onu gordumde eklemdım sormadan egunalın duvarından bakıyorum kım kım dıye bennnn caktırmaaaa

kızların çoğu öyle yapıyoooo zaten kopya çekiyolar benden...
demek biride sensin..

seni uyanik seni..)))

evet canım dün geceden beri bi kopyadır gidiyooo...

sadece isteyen hatunlar birbirlerini ekliyorlar henüz bir face gurubumuz yoookkkk....

kızlar ben şimdi bir grup kuracağım oraya bendeki arkadaşları eklerim zirncirleme gider orda herkes birbirini görüp isteyen istediğini ekler.... kk klup grubun adı nasıl çokmu sexxxyy oldu

valla bende bakıyorum ama kim kimdir anlmıyorum :))))

kızların isimlerinin yanına nicklerinidemi yazsam acabaaa:26:

ama kuzummmmm yaaa deme oyleeee sen daha aftıfsın hayatımmm o yuzdennnn sevıyorum senı hemde cokkk yaaaa

bende seni seviyorum canıııımmm...kopya çek tabiii bişi dermiyim hiiççç..

ayy egunal canim bu uyanik kopyaci hatun ecrin benide bulur vallaha

bulur tabii..bi de profil resmini deyatlı anlattın topiktennn

ben senin o küçük oğlunu ıssırırım mıncık mıncık ederim

vallaha bende seni inceliyordum..))) gulden nasil zayifsin oyle vallaha kiskandim ya
hos hatunsun zaten oncedende gormustum seni ama farkli karelerde daha bi guzelsin canim

veee o pasalarin tam isirmalikmis ya,hemde iki tane iyisin vallaha..))

millstone herkesin face sinde yok benden kopya çekebilirsin ama... adı E ile soyadı G ile başlıyooo...
evet benim aklıma takılanda duvara olup bitenin yansıması bende tedirginim...bakalım kızlar bu gizlilik konusu aklıma yatmazsa bende çıkacam guruptan kızmasınlar bana..

canım hamile olduğumuz günleride görcez insallah....

görcez tabiiii

doktoru aradım canım eşim gelsinde gidicez,,,genede kızlar bilgisi olan varsa yazsın..

tmm onu tahmin etmiştim bende ekledim hatta..
benim takıldığım bir topik daha vardı oradan biz kk facete duvarına nickimizi yazıp hemen silmiştik öyle anlamıştık birbirimizi..
böyle riskli diye ben ayrılmak zorunda kaldım..
ama birbirimizi ekledikten sonra çıksakta bir sorun olmaz değil mi? öenmli olan birbirimizi bulmamız

doktoru aradım canım eşim gelsinde gidicez,,,genede kızlar bilgisi olan varsa yazsın..

kızlarrr işlerim var..bir iki saate gelirim ben gelene kadar da şu face işini bitirin ve topiğe dönün lütfeeennnn içim çıktı artık

karasu81 olsaydı bilgi verirdi sana...onun eşide böyle bir operasyon geçirmişti...

ben geçmişi okudum ama atlamışım demekki şuanda nasıl düzelme olmuşmu ameliyattan sonra eşinde sperm sayısında yükselme falan ...gelsede konuşşam biraz banada moral olurdu..düşün düşün beynim patlayacak artık spem syısı düşücekmi çıkıcakmı ya 3 ay nası gececek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…