güzeller ben kaçıyom.... yarın görüşürüz... öpüldünüz tarafımdan....
Doktor yokmuş aradık geldi sagolsun bi sorun yok 1 ay sonra tekrar gidicez 6 aya kadar gebelik olmazs tüp bebege geçicez
benim eşim de yıllar önce geçirmiş 6 ay da tüm değerler normale yükseliyormuş...6 ay sonra hamile kalmazsan eşinin bir kontrole gitmesinde fayda var....bizde sperm sayısı çok iyiydi..kalitesi de yüksekti...inşaallah siizinde güzel değerlere ulaşır...ama ilk aylar çok umutlanmazsanız beklenti de az olur O zaman da şansınız yükselir..moral yüksek olacağı için...derim ben Bilirkişi gibi
bu aşamaya gelebilmek bile o kadar önemli ki o yüzden kıymetini biliyor ve çok şükür diyorum..sonuçta yolu yarıladım ve kalın yarısı için sabredip dua etmekten başka birşey elimden gelmiyorsa...şükretmek ve Rabbimden şifa istemek tek yolum üzülmek çare değil....
gördün mü sana yetiştim marta sarktı tedavim belki de nisana doğru kısmet iştee.. 2012 içinde hamile kalabilirsem ne mutlu bana..
funda da gelmiş iyi hadi rahat rahat gideyim bari hehhehehehe
ne dersin şekerim pazar günü sabah kalkıp bakasım var ama şu an çok uykum var yoksa beklerdim valla
ikramaya, egunal
Anaaaa bi ikimiz mi kaldık koca topicte
braber çıkalım bari yalnız kalma
kız ben gidiyorum korkma emiii tek başınaaa:18::18::18:
yok kuzum korkmam ben kapıyı pencereyi kapatır öyle çıkarım hem kızlar ortalığı dağıtmış onlarıda toparlarım...pis bunlar anacımmm...bi de kadın olacaklar
Anne olmanın ne demek olduğunu bizim kadar yürekten bilen için ne güzel söz pelesenk etmişsin diline..
Tabii ki geçecek ve sen meleğinin melek annesi olacaksın inşaallah...7 yıllık sabrın sonu güzel olacak inşaallah inanmak başarmanın yarısıdır..inandığın sürece başarırsın ve ben
inanıyorum ki başaracaksın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?