Tüp Bebek Günlüğümüz !

bu aşamaya gelebilmek bile o kadar önemli ki o yüzden kıymetini biliyor ve çok şükür diyorum..sonuçta yolu yarıladım ve kalın yarısı için sabredip dua etmekten başka birşey elimden gelmiyorsa...şükretmek ve Rabbimden şifa istemek tek yolum üzülmek çare değil....
gördün mü sana yetiştim marta sarktı tedavim belki de nisana doğru kısmet iştee.. 2012 içinde hamile kalabilirsem ne mutlu bana..

Doktor yokmuş aradık geldi sagolsun bi sorun yok 1 ay sonra tekrar gidicez 6 aya kadar gebelik olmazs tüp bebege geçicez

güzeller ben kaçıyom.... yarın görüşürüz... öpüldünüz tarafımdan....

benim taraftanda sen öpüldün bilginee...
iyi geceler..aman dikkat et üzerin açık kalmasın iyice bi örtün...kaba yerlerin açıkta kalmasın mazallah kabus görürsün..

ne dersin şekerim pazar günü sabah kalkıp bakasım var ama şu an çok uykum var yoksa beklerdim valla

Doktor yokmuş aradık geldi sagolsun bi sorun yok 1 ay sonra tekrar gidicez 6 aya kadar gebelik olmazs tüp bebege geçicez

benim eşim de yıllar önce geçirmiş 6 ay da tüm değerler normale yükseliyormuş...6 ay sonra hamile kalmazsan eşinin bir kontrole gitmesinde fayda var....bizde sperm sayısı çok iyiydi..kalitesi de yüksekti...İnşaallah siizinde güzel değerlere ulaşır. ..Ama ilk aylar çok umutlanmazsanız beklenti de az olur o zaman da şansınız yükselir..moral yüksek olacağı için...derim ben bilirkişi gibi

ikramaya, egunal

Anaaaa bi ikimiz mi kaldık koca topicte
braber çıkalım bari yalnız kalma

kız ben gidiyorum korkma emiii tek başınaaa:18::18::18:

sizlerin bana yazdıgı herşeyi dikkatle okuyup uyguluyorum ben daha çok yeniyim birden hiç bilmedim aklımın ucundan geçmeyecek bi sıkıntının içinde buldum kendimi...bakalım ilk aylarda bi beklentim yok 3 ay geçsin önce normal yolla olmazsa tüp bebek hakkında ögrenecegim çokkkkkkkkk şeyler var sizden hiç bi bilgim yok bakıyorum araştırıyorum ama şu doktorların yazdıgından hiç bişey anlamıyorum ...

aynen öyle canım...bu yol uzun,zor...
gözyaşı var...umutla başlayıp devamında umutsuzluğa kapılmak var...
tam bu kez oldu derken bir anda dibe vurmak var...
kimileri anne olmanın ne büyük bir lütuf olduğunu bilmezken ve hayatında olağan bir durumu yaşarken, biz anne olmak üzerine kurmuşuz hayatımızı...
rüyalarımızda,öğlen gezerken oturup kalkarken,yemek yerken ,sohbet ederken,gülerken,ağlarken her an her saniye içimizde yüreğimizde dilimizde...
bu aralar dilime doladım''bu günlerde geçecek ve anne olacam''...

ne dersin şekerim pazar günü sabah kalkıp bakasım var ama şu an çok uykum var yoksa beklerdim valla

ben bu gece 1000.sayfayı beklersem kendimden umudu keserim...biterim...tükenirim...bugün çektiğim başağrısına rağmen hala topikteyim çoktan yatmalıydım...1000.sayfa kutlamasını yarın yapacaz artık...

Anne olmanın ne demek olduğunu bizim kadar yürekten bilen için ne güzel söz pelesenk etmişsin diline..
Tabii ki geçecek ve sen meleğinin melek annesi olacaksın inşaallah...7 yıllık sabrın sonu güzel olacak inşaallah inanmak başarmanın yarısıdır..inandığın sürece başarırsın ve ben
inanıyorum ki başaracaksın...

ikramaya, egunal

Anaaaa bi ikimiz mi kaldık koca topicte
braber çıkalım bari yalnız kalma

kız ben gidiyorum korkma emiii tek başınaaa:18::18::18:

yok kuzum korkmam ben kapıyı pencereyi kapatır öyle çıkarım hem kızlar ortalığı dağıtmış onlarıda toparlarım...pis bunlar anacımmm...bi de kadın olacaklar

başağrısına rağmen bende çıkamadım
ama bu sefre kaçtım yarın hlay ekibine yetişiim herhalde görüşürz

demek o yüzden sesizce sıvışmış zilliler...meğer ondan..aman yorma kendini..fazla sabah beraber toplarız...hehehe

yok kuzum korkmam ben kapıyı pencereyi kapatır öyle çıkarım hem kızlar ortalığı dağıtmış onlarıda toparlarım...pis bunlar anacımmm...bi de kadın olacaklar

hadi kızlar hep beraber kaçalım yataklara gözlerim kapanıyo ....

İnşallah canım...zor olacak ama anne olacaz hepimiz...
hadi yatalım artıkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…