Tüp Bebek Günlüğümüz !

Selam kızlar herkeze Gunaydinllar olsun biz askimla Bursa yolundayiz midem çok fena herkeze güzel hafta sonları

topiğimizin güzel hatunlarına güzel bir pazar günü diliyorum:119::124:

Son düzenleme:
heyyyyyyy nerelerdesiniz yahuuuu:?:çok ilginç 2 kişi var topikte

haklısın canım topikte gece 3 lere kadar takılınca kızlar saat bir buçukta sadece 2 kişinin olması çok ilginç

Selam kızlar herkeze Gunaydinllar olsun biz askimla Bursa yolundayiz midem çok fena herkeze güzel hafta sonları

hayırlı yolculuklar canım...ne güzel yoldan bile yazdın haber verdin bizeee

günaydın şekerim..iyiyim bi yandan kahvaltı hazırlıyorum sonra evin beyini kaldıracamm..o arada da topiğe kaçtımmm...sen napıyosun bakiimmmm

iyiym canım kahvaltımı hazırladım cayımı demledım paşamın kalkmasını beklıyorum bende topıge bakım dedım magazın ızlıyorummmm takılıyorum oyle ıste kuzummmm

Son düzenleme:
iyiym canım kahvaltımı hazırladım cayımı demledım paşamın kalkmasını beklıyorum bende topıge bakım dedım magazın ızlıyorummmm takılıyorum oyle ıste kuzummmm

bende yarın eski hastaneme baskına gidecem kararlıyım..başlarında durup belgelerimi hazırlamalarını bekleyecem olmadı olay çıkaracammm...belgeri aldıktan sonra başkent hastanesini arayıp adet öncesi bir görüşme ve muayene için randevu alacamm...yeni tedavinin ilk adımlarını yarın atıyorum inşallah...

canım ınsalllah hersey yarın yolunda gıderde evrakalrını alırsın yoksa de onlara bır topık kız getırırım basınıza de hemen gelırız doverız
ya zaten basta cok ıyıler sonra hıc tanımıyorlar bıle ınsanları para tuzagı olmus tamamen mart ayı beya ugurlu gelcek yaa ıns hepımız kavusacagız bebeklerımıze kuzummmm....

günaydın herkese güzel bir haftasonu diliyorum

günaydın canım snada iyi pazarlar
günaydınnnnnnnnnn guzel hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrn guzel bır hafta sonu dılıyorummmmmmmmmmmmm
günaydın kuzu

hayırlı yolculuklar

he he he eveeettt bende topiğin kızlarına haber veririm doğru dedin...arkamı sağlama almışım bi kereeee
ilk başlarken herşey çok iyiydi hiç bişeyle uğraşmadım herşeyi onlar yaptı şimdide bi kaç belge için uğraştırıp duruyorlar...bakalım yarın inşallah herşey yolunda giderde gerilim olmaz..mart ayında topikte hamiş patlaması olsun inşallah...mart ayı dama çıkma ayıııı...üreyelim dimiiii...

kızlar size bol sohbetler afiyet olsun ayrıca
ben bi kuaföre gidim havada güzel azcıkda dolaşalım kokulu kokulu öptüm hepinizi

günaydın herkese güzel bir haftasonu diliyorum
günaydın canım snada iyi pazarlar
günaydın kuzu
hayırlı yolculuklar

günaydınnnnnn canım benımmm

evet mart ayı ureyelım cogalallım kedıler gıbı
hersey inşalllah yolunda gıder kuzummmm .....

Herkeze günaydınnnn kızlar kociş le kahvaltı yapıyoruz daha sonra köpeyimizi yıkayıp gezmeye gidicezzzzz öpüyorum herkezi biraz geç gelebilirim

çok haklısın cnm..
ama bazen esiri oluyoruz aklımızın oyunlarının işte..onca hormon , kafa karışıklığı bazen gözyaşlarına boğulmamızı sağlıyor maalesef..
bugün daha iyiyim ama içimde böyle ağlama hissi var yine ama kötü birşey için değil böyle sevinçten sanki..
Allahım hiçbirimizi bekletmesin..hepimize hayırlı bebişler versin inşallah...

günaydınnn efemmmm...
herkese iyi pazarlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…