heyyyyyyy nerelerdesiniz yahuuuu:?:çok ilginç 2 kişi var topikte
Selam kızlar herkeze Gunaydinllar olsun biz askimla Bursa yolundayiz midem çok fena herkeze güzel hafta sonları
topiğimizin güzel hatunlarına güzel bir pazar günü diliyorum:119::124:
Selam kızlar herkeze Gunaydinllar olsun biz askimla Bursa yolundayiz midem çok fena herkeze güzel hafta sonları
günaydın canımmmmm nasılsınn ...
günaydın şekerim..iyiyim bi yandan kahvaltı hazırlıyorum sonra evin beyini kaldıracamm..o arada da topiğe kaçtımmm...sen napıyosun bakiimmmm
iyiym canım kahvaltımı hazırladım cayımı demledım paşamın kalkmasını beklıyorum bende topıge bakım dedım magazın ızlıyorummmm takılıyorum oyle ıste kuzummmm
bende yarın eski hastaneme baskına gidecem kararlıyım..başlarında durup belgelerimi hazırlamalarını bekleyecem olmadı olay çıkaracammm...belgeri aldıktan sonra başkent hastanesini arayıp adet öncesi bir görüşme ve muayene için randevu alacamm...yeni tedavinin ilk adımlarını yarın atıyorum inşallah...
günaydın canım snada iyi pazarlartopiğimizin güzel hatunlarına güzel bir pazar günü diliyorum:119::124:
günaydın kuzugünaydınnnnnnnnnn guzel hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrn guzel bır hafta sonu dılıyorummmmmmmmmmmmm
canım ınsalllah hersey yarın yolunda gıderde evrakalrını alırsın yoksa de onlara bır topık kız getırırım basınıza de hemen gelırız doverız
ya zaten basta cok ıyıler sonra hıc tanımıyorlar bıle ınsanları para tuzagı olmus tamamen mart ayı beya ugurlu gelcek yaa ıns hepımız kavusacagız bebeklerımıze kuzummmm....
günaydınherkese güzel bir haftasonu diliyorum
günaydın canım snada iyi pazarlar
günaydın kuzu
kızlar size bol sohbetler afiyet olsun ayrıca
ben bi kuaföre gidim havada güzel azcıkda dolaşalım kokulu kokulu öptüm hepinizi
günaydınherkese güzel bir haftasonu diliyorum
günaydın canım snada iyi pazarlar
günaydın kuzu
hayırlı yolculuklar
he he he eveeettt bende topiğin kızlarına haber veririm doğru dedin...arkamı sağlama almışım bi kereeee
ilk başlarken herşey çok iyiydi hiç bişeyle uğraşmadım herşeyi onlar yaptı şimdide bi kaç belge için uğraştırıp duruyorlar...bakalım yarın inşallah herşey yolunda giderde gerilim olmaz..mart ayında topikte hamiş patlaması olsun inşallah...mart ayı dama çıkma ayıııı...üreyelim dimiiii...
hormonların alt üst bitanem ben 3 defa yaşadım bunu ne yazıkki seni çok iyi anlıyorum umutsuzluğa düşmeee topla kendini şimdi silkelen tmm de oldu de içimdeler de benimle birlikte de sev onuu bende senin gibiyaptım teste gittiğimde bile ağlıyodum hüngür hüngür sonuç almadan daha ama hep kendime yapmışım....
düşüncelerimiz hayatımızı yönetir .............
Aklını düzelttiğin zaman yaşamın geri kalanı da yerine oturacaktır... çünkü insanın hayatının yöneticisi akıldır....( çok sevdiğim bir sözdür her nekadar uygulayamasamda ama bunu dene )
ben güzel olacağına eminim ....
topiğimizin güzel hatunlarına güzel bir pazar günü diliyorum:119::124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?