gelen kayboluyo....... neredesiniz kızlarrrr......
selam kızlarrr iyi pazarlarrrrr
hoşgeldin tatlımmm.....
boşyere günahını aldık yani.......
selam kızlarrr iyi pazarlarrrrr
hoşblduk kuzum çok uykum vaaa 4te yattım :))))) duş alıp süslenip nişanada gitçezzz bugünde dün gibi yoğun geçicek
ay niye o kadar erken yattınnn
daha sabaha çok varmışşşş...
kız sen delümüsüüünnnn...
ne derdin vardı 4 e kadar...bi de nişan varmış dinlenmiş bir yüzle gitmek varken...
nişanda bi köşeye kıvrılıp uyursun artık kalabalıkta kimse farketmez
valla sorma kuzu bugün progestana da başlamam lazım ama nişanda uyumamak için içmiycem :)))))) ya dün son seans fetih 1453 e gittik arkidişlerle sonra bize geçildi gitmeleri evi toplayıp yatmam o saati buldu sabahta lat komşum kocasının geldiğini duymadı tüm apartman duyduen son açtı kapıyı sonrada tartıştılar ne yaptılar uyur uyanık geçti iyice tepe sersemi oldum
günaydın canımmmmmm pazar keyfı superrrr...
gunaydın canımmmmm bebegın senınle canımmmmm sıkıntı yokkkk....
üzülme canımm bebiş seninle boşu boşuna onuda üzme .....
valla sorma kuzu bugün progestana da başlamam lazım ama nişanda uyumamak için içmiycem :)))))) ya dün son seans fetih 1453 e gittik arkidişlerle sonra bize geçildi gitmeleri evi toplayıp yatmam o saati buldu sabahta lat komşum kocasının geldiğini duymadı tüm apartman duyduen son açtı kapıyı sonrada tartıştılar ne yaptılar uyur uyanık geçti iyice tepe sersemi oldum
baya ekşın varmış sende:))))) e sende pregestanı alttan dürt gitsin:))))
1000. sayfa kutlamasına yetiştim galiba..İşe başlıcamm,kocişi gönderdimmm..Başımmm ağrıdann çatlıyo sabah kalktığımdan berii..Minoset aldım inş.. geçeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr..
Bu arada güldenimm akşama derbii varrrrrrrrrr...Ne diyeyimm kii gs yener inşş..Fenerde dün yenilldiii ohhhhhhhh içimin yağları eridiiiiiiiiiiiiiiiii.....Ama sanada kıyaammmmm dostluk kazannsın genedee...
1000. sayfa kutlamasına yetiştim galiba..İşe başlıcamm,kocişi gönderdimmm..Başımmm ağrıdann çatlıyo sabah kalktığımdan berii..Minoset aldım inş.. geçeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr..
Bu arada güldenimm akşama derbii varrrrrrrrrr...Ne diyeyimm kii gs yener inşş..Fenerde dün yenilldiii ohhhhhhhh içimin yağları eridiiiiiiiiiiiiiiiii.....Ama sanada kıyaammmmm dostluk kazannsın genedee...
aşkolsun millstoncumm ama ben fenerliyim oldu mu şimdi???
aşkolsun millstoncumm ama ben fenerliyim oldu mu şimdi???
oy kuzummmm demek başın ağrıdı seninde dur öpeyimde geçsinnn
benden mi kıskandınnnn...
akşama derbi var bizim evde hazırlık var bi yandan onunla ilgileniyorum zatiiiii..yeme içme anlamında...kesin birileri çat kapı damlarlar yine geçen pazarda öyle oldu hele bi de bugün derbi var inşallah bizi kocişle rahat bırakırlar evden çıkarken akşama görüşecez dedi bana bende hadi ordan dedimmmm...havaya girmeye başladıkkk...zaten dün fenerbahçe yenilince havamızdan geçilmiyoduuuuu...neyse gs yensin meselesine gelelim..kocişe dediğim gibi sanada hadi ordan diyorummmm
benim eşimde fenerli canımmmm..Hatta k.valide k.pederr fanatikk şekildeeee.Şimdi bu akşammm hatim inerr bizde kesinn gs yenilsin diyeee..Bende eltime dedimm bizde otuturupp dua edelimm onlara karşılık diyee..
Napıyim yaaaaaaaaa...Fenere gıcık oluyorum her galatasraylı gibiiii....
bugün tüm fenerliler kardeşimiz biz beşiktaşlıların kocangilin ailecek hatim indirmelerini saygıyla karşılıyorummmmsadece bir günlüğünee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?