iyi pazarlar şekerim...
Topiğimize hoşgeldin ben anakarada yaşamıyorum ama topiğimizin gülü egunal ankarada ve fazlasıyla deneyimli...sana seve seve yardımcı olacaktır birazdan gelir.
TTedavin hayırlı uğurlu ve de bol bebişli olsun inşaallah...bizler de tedavimizin ya başında yada ortasında biryerlerdeyiz...ve burada birbirimeize destek olmak için varız..
hoşbuldum tatlım... temizlikle ilgili yazını eşime okudum gülüyo.... hepiniz birbirinizden uyuzsunuz diyo:))))))
değil mi?? bizim evin temzilik neferi eşimdir yemekten sorumlu devlet bakanı da ben...alışveriş yapmak çöpleri dökmek kapının önünü süpürüp boya badana yapmak ve evin hanımını hoş tutmak gibi görevlerin yanında temizlik ne kiii
en zoru da son saydığım görev ki bazen kendime ben bile tahammül edemiyorum..Allah razı olsun ondan ne diyeyim..
herkese günaydın......
hahaha... valla eşim hala söyleniyo... adamın pazar gününü mahvetti hain kadın diye....
benimki hafta sonu yapılan temizlikten hiç hoşlanmazdapazar onun için keyif günüdür:)))))
pazar günü yapılan temizlik işkence gibidir Ama bilin bakalım kim hoşlanır..şimdi başımda bekliyor hadi kalk da temizlik yapalım diyor...Onun zoruyla temzilik yapıyorum genelde...az önce abisinin eşyalarını çatıya taşıdılar bayaa yorulmuş ama doymamış sıra evde...
he he he eveeettt bende topiğin kızlarına haber veririm doğru dedin...arkamı sağlama almışım bi kereeee
ilk başlarken herşey çok iyiydi hiç bişeyle uğraşmadım herşeyi onlar yaptı şimdide bi kaç belge için uğraştırıp duruyorlar...bakalım yarın inşallah herşey yolunda giderde gerilim olmaz..mart ayında topikte hamiş patlaması olsun inşallah...mart ayı dama çıkma ayıııı...üreyelim dimiiii...
çok haklısın cnm..
ama bazen esiri oluyoruz aklımızın oyunlarının işte..onca hormon , kafa karışıklığı bazen gözyaşlarına boğulmamızı sağlıyor maalesef..
bugün daha iyiyim ama içimde böyle ağlama hissi var yine ama kötü birşey için değil böyle sevinçten sanki..
Allahım hiçbirimizi bekletmesin..hepimize hayırlı bebişler versin inşallah...
günaydınnn efemmmm...
herkese iyi pazarlarrrr
kızlar herkese mrb benim 1 negatif sonuçlu tüp bebek denemem var kayseride yaptırdm 1,5 sene ara verdim şimdi haziran da yeniden başlamayı düşünüyoz ama doktor araştırmasındayız tahlillerimi yeniden yapacak daha itinalı davranacak biyer ankarada gitmeyi düşünüyorum ankarada tedavi olan doktorundan memnun kalan varsa yazarsa sevinirim inanın bütün dualarımdasınız tanımasamda sizleri aeo
herkeze iyi pazarlarrrrrr.........
değil mi?? bizim evin temzilik neferi eşimdir yemekten sorumlu devlet bakanı da ben...alışveriş yapmak çöpleri dökmek kapının önünü süpürüp boya badana yapmak ve evin hanımını hoş tutmak gibi görevlerin yanında temizlik ne kiii
en zoru da son saydığım görev ki bazen kendime ben bile tahammül edemiyorum..Allah razı olsun ondan ne diyeyim..
hahaha... valla eşim hala söyleniyo... adamın pazar gününü mahvetti hain kadın diye....
benimki hafta sonu yapılan temizlikten hiç hoşlanmazdapazar onun için keyif günüdür:)))))
herkese günaydın......
kızlar gülden kocişini uğurlayamadı hala farkettiniz mi?Neden bu kadar uzun sürdü acaba
belki uzun bi veda etmek istemişti:))))))
hoşgeldin zuzum..... ve evet klasik türk erkeği:))))))
yoksa kociş klasik türk erkeği moduna girip maçolaşacak temizlik bitince dönerimm
belki uzun bi veda etmek istemişti:))))))
kızlar gülden kocişini uğurlayamadı hala farkettiniz mi?Neden bu kadar uzun sürdü acaba
canım benim arkandayız söyle vermezlerse oraya her gelen kişiyi kaçıracağını sana yaptıklarını anlatacağını bi kere buna benzer bi olay yaşadım bende istediğimi vermezlerse hergün sabahtan akşama kadar orda duracağımı her geleni kaçıracağımı söyledim. onlarda biz sizle uğraşamayız alın dediler ..... inşallah hamiş patlaması olsun mart ayı olayına güldümminşallah bende sonuna doğru olsada sizi yakalarımmm...........
güzel düşünen güzel görür güzel gören hayatından lezzet alır değil mi?O zaman ne yapıyoruz en yüksek moralle hftaya başlıyoruz...Mart ayı üreme ayıysa üreriz değil mi...??
kızlar herkese mrb benim 1 negatif sonuçlu tüp bebek denemem var kayseride yaptırdm 1,5 sene ara verdim şimdi haziran da yeniden başlamayı düşünüyoz ama doktor araştırmasındayız tahlillerimi yeniden yapacak daha itinalı davranacak biyer ankarada gitmeyi düşünüyorum ankarada tedavi olan doktorundan memnun kalan varsa yazarsa sevinirim inanın bütün dualarımdasınız tanımasamda sizleri aeo
bana sözlü olarak kaliteli dendi ama bendede belge yokdonmuşların var resimli hemide
söylemiyolarki ben bile gider kan verirdim ultrason e2 bakardılar,prof değilde operatör doktor kadın bakardı ultrasonlara hemn doktor gelmeden e2bakardım:)nolduysa unuttumbile..
çok haklsın çok zor böyle olmak tabiki sorunda zor ama tutmadığında sebep yoksa nedenn diye günlerce bağırasım geliyor,ailemizde tuhaf bakıyor çünkü yoksa tutar diyolar sonuucu görünce niye tutmaıd dsorusu beni mahvediyor rabbim ol demedi tabiki ama neden diyoruz..iyi yaparsın belgelerine bakılsın bakalım inş.sebebin bulunur kötü bişey yokturda muhakkak..bend e1.tüpe başlarekn öyle dedim gittim merkz değiştirdim ama olmadı araştırlımadı negatfi sonrası bakıldı kanıhtılaşması çıktı oda çok sorun değil dediler rabbim sana nasip etsin pozitifi inan çookk sevincem olmayan sorunumuz aynı..gidebilrisen eşinle git belge isterken iyi olur güç olur
hoşbuldum tatlım... temizlikle ilgili yazını eşime okudum gülüyo.... hepiniz birbirinizden uyuzsunuz diyo:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?