Güldencimm Süpersin listeyi hemen yapmışsın bebekimm....bana da 500 tane yaz okuyunca tekrar alırım ama inşallah çok kişi okur daa gerek kalmaz tez vakitte duasını yaparız...ben çok heyecanlıyım yaaaa Canısım benimm2 Yumisiyle yola çıkan MİLLSTONE (ELİF) arkadaşımızın dualarımızla yanındayız..
Allah kabul etsin..Amin...
4444 Salat-ı Tefriciye
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ muhammedenillezî
tenhallu bihil ukadu ve tenfericu bihil kurebu ve tukdâ bihil havâicu ve tunâlu bihir regâibu
ve husnul havâtimi ve yusteskâl gamâmu bi vechihil kerîmi ve alâ âlihî
ve sahbihi fî kulli lemhatin ve nefesin bi adedi kulli malûmin lek.
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR[/TD]
[TD="align: center"]SAYI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egunal[/TD]
[TD="align: center"]500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]benkayra[/TD]
[TD="align: center"]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsnugur[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Okunan:[/TD]
[TD="align: center"]800[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kalan:[/TD]
[TD="align: center"]3644[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Ya sen ne kadar iyi kalpli bir insansın rabbim bunu bizden daha iyi biliyor inşallah seninde güzel haberlerini alırız bitanem 200 de bana yaz bitince alırım yine ALLAH kabul etsin
Güldencimm Süpersin listeyi hemen yapmışsın bebekimm....bana da 500 tane yaz okuyunca tekrar alırım ama inşallah çok kişi okur daa gerek kalmaz tez vakitte duasını yaparız...ben çok heyecanlıyım yaaaa Canısım benimm
merhaba, ne zamana okunacak? ben de 100 tane alabilirim.
canlarım benim hepinizden Allahrazı olsun hemen ekliyorum güzel yüreğinize göre versin Rabbim...Kızlarr ben başladım bile okumaya 100 daha ekleyinn..
canlarım benim hepinizden Allahrazı olsun hemen ekliyorum güzel yüreğinize göre versin Rabbim...
valla çok duygulandım inşallah arkadaşımız 2 yumisiyle evladına kavuşacak
kabakçiçeği canım ne kadar çabuk bitirirsek o kadar iyi diyorum ben bi zamanı yok yani..
amin cümlemizden inşallah. ben yarın akşama bitirmiş olurum Allah'ın izniyle.
2 tane mi yumurta döllendi, yoksa 2 yumurta mı toplandı?
benim de şu an 3 döllenmiş yumurtam var.
Eeeeee kaç kaldı kaç bitti kaç ne oldu..?
Tespihim nerede...?
2 olsun bizim olsun... Biz bu maçı alırız :)
canım arkadaşımız rezerv sorunu yaşıyor yumisi nadiren oluyor 3 aydır yoktu bu ay 2 tane birden ultrasonda görününce tedaviye karar verildi..
daha toplanmaya var önemli olan 2 yumininde büyümesi çok değerli yani...
maşallah 3 döllenmişinin olması çok güzel...
canım arkadaşlarımm kasık agrılarımmm varr çok durgunlaştımm devamlı uyumak istiyorumm annemdeydimmm şimdi geldimmm bide akıntım varr normalde hastalanacagım zaman olurr gebelik testide yaptım tekrar negatiff çok zor bakılınca farkedilen bi çizgi var sankii ama bugün 7 günümm bilmiyorumm tedavinin ilk günleri bi heycan vardıı hamileyimm diyodumm ama test günüm yaklaştıkça olmadıı gibime geliyoo..ALLAHIM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAHH..
anladım, Allah yar ve yardımcısı olsun inşallah.. ben hemen okuyorum, onun için de dua ediyorum. inşallah o yumurtalara Rabbim can verir, ruh üfler, evlat olurlar elife..
yenilmesin tıızım gs ben de CİMBOM luyum ya beennn...gıcık olma kız beyine bugün güzel haberlerin olduğu bir günn..:124::124::124::124::124::119::119::119::119::124::124::124::124::124::126::126::126:beyimizin istekleri bitmiyoooo
bi de gs yenilirse iyice gıcık bişi olcak bu akşam
iyi akşamlar tatlımmözlemişiz beyaaaiyi akşamlar kızlar nasılsınız
oooo yarasın şifa olsun eşinee şekerimmmmm sonrasında da bebiş olsun göübüşüne ballı avakadolarrrherkese iyi akşamlar 10 dak sonra kaçıcam.
bugün avokado yemeye başladık balla yiyince
eşim beğendi tadını.
yok he nasılsın bebişimm canın mı sıkkınn bu akşam bana mı öle geldi acabaa:44::44::44::44:Nasılsınz azcık beboşu mıncakladım gulden ablacım serates adlı kişiye cvp vermicm bi zahmet sen söylermisn lütfen bn cvp vermicem
merha attalım hoşgeldiinnmerhaba, ne zamana okunacak? ben de 100 tane alabilirim.
canım bak gene moralini bozuyosunn sen aksi ispatlanan kadar hamişsin bu kadar..bak hayalet çizgin de varmışş....canım arkadaşlarımm kasık agrılarımmm varr çok durgunlaştımm devamlı uyumak istiyorumm annemdeydimmm şimdi geldimmm bide akıntım varr normalde hastalanacagım zaman olurr gebelik testide yaptım tekrar negatiff çok zor bakılınca farkedilen bi çizgi var sankii ama bugün 7 günümm bilmiyorumm tedavinin ilk günleri bi heycan vardıı hamileyimm diyodumm ama test günüm yaklaştıkça olmadıı gibime geliyoo..ALLAHIM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAHH..
evet biz bu maçı alırız bak çoğu gitti azı kaldıı bitecek bitecek hemencecikEki Görüntüle 646035 az daha bana kalmıcaktı yetişemicektim arkadaşşEeeeee kaç kaldı kaç bitti kaç ne oldu..?
Tespihim nerede...?
2 olsun bizim olsun... Biz bu maçı alırız :)
seni nasıl merak ettim biliyomusun özelinede yazdım...
test günü yaklaştıkça olumsuz düşünceler kaplar normal canım..
senin 2.gün embriyosu unutma idrara hemen yansımaz...
kötü düşünme hemen...
yenilmesin tıızım gs ben de CİMBOM luyum ya beennn...gıcık olma kız beyine bugün güzel haberlerin olduğu bir günn..:124::124::124::124::124::119::119::119::119::124::124::124::124::124::126::126::126:
iyi akşamlar tatlımmözlemişiz beyaaa
oooo yarasın şifa olsun eşinee şekerimmmmm sonrasında da bebiş olsun göübüşüne ballı avakadolarrr
yok he nasılsın bebişimm canın mı sıkkınn bu akşam bana mı öle geldi acabaa:44::44::44::44:
merha attalım hoşgeldiinn
canım bak gene morlaini bozuyosunn sen aksi ispatlanan kadar hamişsin bu kadar..bak hayalet çizgin de varmışş....Rabbim hayırlı sağlıklı bebişlerini göndercek inşaallah
evet biz bu maçı alırız bak çoğu gitti azı kaldıı bitecek bitecek hemencecikEki Görüntüle 646035 az daha bana kalmıcaktı yetişemicektim arkadaşş
yenilmesin tıızım gs ben de CİMBOM luyum ya beennn...gıcık olma kız beyine bugün güzel haberlerin olduğu bir günn..:124::124::124::124::124::119::119::119::119::124::124::124::124::124::126::126::126:
oooo yarasın şifa olsun eşinee şekerimmmmm sonrasında da bebiş olsun göübüşüne ballı avakadolarrr
yok he nasılsın bebişimm canın mı sıkkınn bu akşam bana mı öle geldi acabaa:44::44::44::44:
canım bak gene moralini bozuyosunn sen aksi ispatlanan kadar hamişsin bu kadar..bak hayalet çizgin de varmışş....Rabbim hayırlı sağlıklı bebişlerini göndercek inşaallah
evet biz bu maçı alırız bak çoğu gitti azı kaldıı bitecek bitecek hemencecikEki Görüntüle 646035 az daha bana kalmıcaktı yetişemicektim arkadaşş
CANIMM BENİMM çok sagoll çok seviyorum senii.. evet 2 gün embiryosuu gülden pazartesi kan versemmi cnm 9 günün oluyoo çıkarmı bişeylerr...
canım bak gene moralini bozuyosunn sen aksi ispatlanan kadar hamişsin bu kadar..bak hayalet çizgin de varmışş....Rabbim hayırlı sağlıklı bebişlerini göndercek inşaallah
bende seni seviyorum karadeniz kızı
9.günde kan versen çıkabilir varsa bişi ama 2.gün embriyosu olduğundan test günün 13 gün sonraya veriliyo 9.gün sanki erken ama 10.günü bekle bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?