Tüp Bebek Günlüğümüz !

mehtapcım canım benimm doğru haklısın çok sağoll gülümm..Çarşamba kontrole gidicemm..Sonra bir yol haritam çizilecek gibi duruyor şu anda..Allah razı olsun gülüm sen 1 tanede okuyup bana dua etsende olurr çok sağoll gerçektenn..

iyi akşamlar mehtap hanım çok fena bozuldum sana haberin olsun
dünki mesajın neydi öle selamımı alanlarla konuşcam ona göre davrancam diyosun...
topikte online olup mesajını görmeyenler olabilir ne biliyim başka bişide olabilir içlerinden moons ve turkuazı seçip onlarla yazışıyon...
bende tesadüfen göremeyebilirdim şimdiki selam mesajını benimle konuşmayacakmıydın..
ben şahsen topikteki diğer arkadaşların adına alındım yanii...
zamanı geliyoo benim selamımı almayanlar oluyoo ama ben herkesle yazışıyorum biliyomusun...
küsüm sana işteee

gözyaşlarım hazır bekliyor zaten ağlatmayın beni akşam akşam

Bu nasıl bir dostluktur..Yol boyuncaa aradınızz koturüm yok diye biri yollar diğeri arar araba ile götüreyim der diğerii annemle oturduk dua ediyoruz heyecanla bekliyoruz der..Allahıma binlerce şükürr bir dua ordusu ile rast gitti tüm işlerim bugün..Hiç bilmediğim yerlere girip çıktım..Hızlı hızlıı oldu her işim..Elhamdulillahh..İyiki varsınızz benn daha ne diyimmki....

Canım topikte 3,5 kiş,vardı o an mons ve turkuaz yoktu zaten selam verdim aradan 40 dk geçti selamımı alan olmadı fakat bu arada yazışmalara devam edildi bekledim dönen olmadı bi süre sonra turkuaz girdi peşinden monss onlarada o an selam attım muhabbet başladı zaten canım kusura bakma o an benim yerimde sen olsan benim gibi düşünürdün yani benle mantıklı olarak direk arkadaşlara lafımı attım yani şekerr benim şahsa özel yazısmam olmaz canım geceleri çogu zaman 3 lü kalırsak olur hepinizi burada tanıdım hepiniz arkadaşlarımsınız

canım 100 yaz bana da şimdiden 30 tanesini okudum bile.

canımcımm..rabbim gönlündekini versin inşallah..
sonu hayırlı ve bebekli olsun inşallah gülüm..
dualarım seninle canım..

valla kötü oldum mesajını okuyunca neyse içimde kalmasın söliimmmm dedim...
neyse konu kapandı napıyosun

valla kötü oldum mesajını okuyunca neyse içimde kalmasın söliimmmm dedim...
neyse konu kapandı napıyosun

İyi canım ne olsun bugün bol bol gezdim İnşallah mart 11 yada 12 rengliyle problem çıkmassa başlıyoruz tatlımm sen nasılsın canım uzun zamandır muhabbet edemedik, milss çok sevindin dr bülent tıraş acıbademdemiydi canım

Hoşgeldin tatlım nasılsın temizlik bitti İnşallah temiz temiz otur köşende İnşallah yormdın kendini bugünn

canım arkadaşlarım ben şimdilik müsadenzi istiyorum...
işte ekşın mekşı Allah ne verdiyse..
kızgardaşımda nöbetçi bu gün. hazır o yokken

Canımcıgım ya bişey kafama takıldı ben günde 2 tane dhea içiyorum acaba hormon degerlerini etkilermi yaa kafam karışıyor bir kaç gündür İnşallah mart adetinle tüpe başlıcaz tatlımmm

evet tatlım bugün herşey spontane geliştii..Artık bu beni bülent hocaya gitmemi isteyen 2. kadın doğumcu olunca bende ısrarlara boyun eğdim..Normalde 2 de orası muayeneleri bitiriyomuş beni en sona aldılar adetli olduğum için..Çarşamba ak koyun kara koyunn Allahın izni ile beli olur..Rabbim yüzlerimizi güldürsün cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…