canlarr ballarr nekadar kaldııı eksik varmıı 50 daha okuyummuuu
canım 150 kaldı biraz bekleriz alan olmazsa o zaman kalanları paylaşırız...
tmm kuzum burdayım ben...
kızlar ben artık kaçıyorum hepinizi seviyorum güzel yürekli kadınlarla tanıştığım için Rabbime şükrediyorum...
İyi geceler...
herkese iyi geceeeleeer. öpüyorum.
canım şimdi beklemeyecez biri alsın diye daha liste yeni haberi olmayanlar var gelince onlar alır demek istedim almazlarsa biz alırız...
bekleme şimdi yaniiii yerim seni ben
2 Yumisiyle yola çıkan MİLLSTONE (ELİF) arkadaşımızın dualarımızla yanındayız..
Allah kabul etsin..Amin...
4444 Salat-ı Tefriciye
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ muhammedenillezî
tenhallu bihil ukadu ve tenfericu bihil kurebu ve tukdâ bihil havâicu ve tunâlu bihir regâibu
ve husnul havâtimi ve yusteskâl gamâmu bi vechihil kerîmi ve alâ âlihî
ve sahbihi fî kulli lemhatin ve nefesin bi adedi kulli malûmin lek.
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]KİŞİ
SAYISI[/TD]
[TD]OKUYANLAR[/TD]
[TD="align: center"]SAYI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD]egunal[/TD]
[TD="align: center"]500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD]benkayra[/TD]
[TD="align: center"]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD]ddeerryya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4[/TD]
[TD]brsnugur[/TD]
[TD="align: center"]200[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]5[/TD]
[TD]busemtaha[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]6[/TD]
[TD]ewest[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]7[/TD]
[TD]ewestin kayınvalidesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]8[/TD]
[TD]ılkonce[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]9[/TD]
[TD]masideaydn[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]10[/TD]
[TD]Tripbel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]11[/TD]
[TD]arkadnas[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]12[/TD]
[TD]ikramaya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]13[/TD]
[TD]kabakciceği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]14[/TD]
[TD]fundaonr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]15[/TD]
[TD]Minecan77[/TD]
[TD="align: center"]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]16[/TD]
[TD]mills brother[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]17[/TD]
[TD]sevilco[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]18[/TD]
[TD]moonsherose84[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]19[/TD]
[TD]kmehtapsu[/TD]
[TD="align: center"]44[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]20[/TD]
[TD]karasu81[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Okunan:[/TD]
[TD="align: center"]4294[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Kalan:[/TD]
[TD="align: center"]150[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
julietta ben aldım canım 150 yi. ama benim de bi katkım olsun diyosan 50sini sen alabilirsin:)güldenim 150 benm olsunnn
Kızlar millstone Bülent Tıraş la yola devam diyor...
kontrolde karar verielcek yumilerine bakılacak iğneyi ona göre verecek daktırı...
herşey yolunda moraller iyi maşallahhhhh
iyi geceler tatlımm benim pc sürekli kapanıyo yazamadım akşamdan beri okumakla yetişemedim burda coştuk milstonum canıısmın tefriciyelerinin sebebine..ben de arada derede okudum aldıklarımın bir kısmını Rabbim kabul etsin inşaallah dualarımızıEki Görüntüle 646339canım arkadaşlarım ben şimdilik müsadenzi istiyorum...
işte ekşın mekşı Allah ne verdiyse..
kızgardaşımda nöbetçi bu gün. hazır o yokken
sıkma canını bitanem önce can sonra canan kendine çok dikkat et canım benimm...Rabbim acını dindirsinn ve şifanı göndersinn biizm bilmediğimiz bir hayır vardır mutlaka bunda daBizmkinden gırst bulup gldim kızıyo telfonu alınca elime birzda uyumuşumgülden ablmcım bişey diyecm kahverngi koyu küçük top gbi bişey düştü içndede krem vardı beyz bi iki dmla kanama oldu sonrada yok kesildi du salı gunu bi gelydi nelr olmuş içmde bilmiyom burdaki tedavim bitsnde iyi bi doktor arstıracm bizm görümceye tup yapan aytuğ kolonkaya onu bulmadık doktorumda cıkıyor iki doktor daha tavsiye ediliyor ya bu sefr arstırıp bakıcz inş mils canım dualrımz hepimzle olsun kuzum inş bebişlerin gelir sana ikramayacım iyim kuzum bugun evimi temzledim kafm dagıldı içmden sıkıntı gitti cok şukur serates diye biri bişiler yazmışta önmsemiyorum beni bilen biliyor rabbimde
iyi geceler meleğimm..öpüyorum seni bu gece pek konulamadık idare ediver beniikızlar ben artık kaçıyorum hepinizi seviyorum güzel yürekli kadınlarla tanıştığım için Rabbime şükrediyorum...
İyi geceler...
iyi geceler talımmherkese iyi geceeeleeer. öpüyorum.
iyi geceler tekrar ekşın bitti döndün sanırsammiyi geceleeeeeeeeeeeeeeerrr
ikramaya selam canım nasılsın? bu saate burda olmana çok sevindim:) tefriciyeler ne zamana okuncak biliyosundur?
çok iyi düşünmüşsünüz ama benim bugün kalabalık misafirim vardı akşam giremedim nete..Kızlar MİLLSTONE rezerv sorunu yaşıyor biliyorsunuz bugün yumurta takibinde 2 yumisi çıktı3 aydır yumi yoktu
Tedaviye başlıyor bizde dualarımızla yanında olalım istiyorum 4444 tefriciye başlamayı düşünüyorum bana katılmak isteyenler olursa birazdan bir liste yayınlayacam oraya isimlerini ve ne kadar okuyacaklarını yazdırırlarsa çok sevinirim...
maşallah inşaallah herşey yolunda gidecek bu kez güleceğiz artıkkkKızlar millstone Bülent Tıraş la yola devam diyor...
kontrolde karar verielcek yumilerine bakılacak iğneyi ona göre verecek daktırı...
herşey yolunda moraller iyi maşallahhhhh
aminnnn canımın içi koçusum dostum...
benim kendi güzel yüreği güzell arkadaşlarım dostlarımm ciğerimin taa köşelerii çok sağolunn..Çok duygulandımm ...Rabbim ettiğiniz duaların bin kat güzelini sizlere versin..hepinizden Allah razı olsun..
Bu nasıl bir dostluktur..Yol boyuncaa aradınızz koturüm yok diye biri yollar diğeri arar araba ile götüreyim der diğerii annemle oturduk dua ediyoruz heyecanla bekliyoruz der..Allahıma binlerce şükürr bir dua ordusu ile rast gitti tüm işlerim bugün..Hiç bilmediğim yerlere girip çıktım..Hızlı hızlıı oldu her işim..Elhamdulillahh..İyiki varsınızz benn daha ne diyimmki....
ooy kıyamam bana mesaj yazmak için bida mı açtın bilgisayarınıbacım sen okuyacağını al istersen 50 tane falan oku jüli ye benimkilerden paylaştırırızz.. valaa herkes aldığını okursa hemen bitiyor zaten..zamanı dersen birkaç gün içinde okumamız lazım sanırım 2-3 gün içinde bitse iyi olur en son bitince duaasını yapıcaz inşaallah çünkü ne kadar kısa zamanda biteerse o kadar etkili oluyor diye biliyorumm ben canım ..eşim yattıı ben de kaçiim zaten az önce pc nin fişini çekmiş tam bu mesaja cevap yazarken kapandıı...fırçaladım kendisinii
öpüyorum seni şekerim görüşrüz kendine iyi bak bebişimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?