Canımcıgım ya bişey kafama takıldı ben günde 2 tane dhea içiyorum acaba hormon degerlerini etkilermi yaa kafam karışıyor bir kaç gündür İnşallah mart adetinle tüpe başlıcaz tatlımmm
Hoşbulduk canım aynen öle köşemde durdum sadece kahvaltı ve yemek hazırladım kadına o bide bişii istiyo verdimHoşgeldin tatlım nasılsın temizlik bitti İnşallah temiz temiz otur köşende İnşallah yormdın kendini bugünn
Kızlar iyi akşamlar
Mills canım hayırl sonu bebişli tedavi olsun inşallah
canım arkadaşlarım ben şimdilik müsadenzi istiyorum...
işte ekşın mekşı Allah ne verdiyse..
kızgardaşımda nöbetçi bu gün. hazır o yokken
evet tatlım bugün herşey spontane geliştii..Artık bu beni bülent hocaya gitmemi isteyen 2. kadın doğumcu olunca bende ısrarlara boyun eğdim..Normalde 2 de orası muayeneleri bitiriyomuş beni en sona aldılar adetli olduğum için..Çarşamba ak koyun kara koyunn Allahın izni ile beli olur..Rabbim yüzlerimizi güldürsün cnm..
İyi canım ne olsun bugün bol bol gezdim İnşallah mart 11 yada 12 rengliyle problem çıkmassa başlıyoruz tatlımm sen nasılsın canım uzun zamandır muhabbet edemedik, milss çok sevindin dr bülent tıraş acıbademdemiydi canım
Kızlar iyi akşamlar
Mills canım hayırl sonu bebişli tedavi olsun inşallah
aslında benimkide yarım saattir yatak odasında bu bir mesaj
dua işine girdim ya bu akşam ekşından uzak duruyorum ama tamda emin değilim
Etmem mi canım ya tabi ediyorum her daim dua ediyorum bebişimlesağol moonsheroscumm inşşş öyle olurr..Benim tedavilerim hep kötü sürprizlerle son buldu inş bu seferki yolunda giderr..Sende et bana nolurr olarmııı meleğin ile birlikte..
Canımm merhaba keyfler nasılll bugün dediklerimizi uyguladınmı tatlımm
İyi akşamlar canım benim dualarınız kabul olsunaz kalmış tedaviyeeee
maşallah bereketli bir ay olcak zaten bereketi adından geliyoooo mart ayı üreme ayıdır
evet şekerim acıbadem de bülent hoca..
iyi akşamlar trakya güzeli..
Hoşbulduk canım aynen öle köşemde durdum sadece kahvaltı ve yemek hazırladım kadına o bide bişii istiyo verdim
ama erken kalktım ya yoruldum yinede sen nasılsın canım
Mehtap gezer işi neİyiyim canım kahvaltıya gittim kardeşime arkadaşlarala güzel geçti akşam 7 de annemlere geçtim biraz öncede eve geldim güzel bir gündü canım çok şükür herşey yolundaa
Hhaahhahahahahahah alemsiniz kızlarrr benimkide sabah kardeşime kahvaltıya gitmek için hazırlanıyorum baktım saldırcak zor kaçtım evdenbide demezmi banyo falan yarım saatimizi almaz nasıl giyinidim çıktım evden bilmiyorummm
Bizmkinden gırst bulup gldim kızıyo telfonu alınca elime birzda uyumuşumgülden ablmcım bişey diyecm kahverngi koyu küçük top gbi bişey düştü içndede krem vardı beyz bi iki dmla kanama oldu sonrada yok kesildi du salı gunu bi gelydi nelr olmuş içmde bilmiyom burdaki tedavim bitsnde iyi bi doktor arstıracm bizm görümceye tup yapan aytuğ kolonkaya onu bulmadık doktorumda cıkıyor iki doktor daha tavsiye ediliyor ya bu sefr arstırıp bakıcz inş mils canım dualrımz hepimzle olsun kuzum inş bebişlerin gelir sana ikramayacım iyim kuzum bugun evimi temzledim kafm dagıldı içmden sıkıntı gitti cok şukur serates diye biri bişiler yazmışta önmsemiyorum beni bilen biliyor rabbimde
İyi akşamlar canım benim dualarınız kabul olsun
bende okumak isterim aslında ama sabah fitil kullandım boy abdesti gerekiyor mu sorayım dedim
İnşallah balım yaa İnşallah gerçekten gönülden dualarım seninle canım geçen bi dr gittim histeroskobi için dr bana bülent bey,i önerdi ama ben dr 3 aydır gidip geliyorum bırakamam dedim tatlımm İnşallah bülent bey,in elleri sana ugurlu gelir canımmm
Bizmkinden gırst bulup gldim kızıyo telfonu alınca elime birzda uyumuşumgülden ablmcım bişey diyecm kahverngi koyu küçük top gbi bişey düştü içndede krem vardı beyz bi iki dmla kanama oldu sonrada yok kesildi du salı gunu bi gelydi nelr olmuş içmde bilmiyom burdaki tedavim bitsnde iyi bi doktor arstıracm bizm görümceye tup yapan aytuğ kolonkaya onu bulmadık doktorumda cıkıyor iki doktor daha tavsiye ediliyor ya bu sefr arstırıp bakıcz inş mils canım dualrımz hepimzle olsun kuzum inş bebişlerin gelir sana ikramayacım iyim kuzum bugun evimi temzledim kafm dagıldı içmden sıkıntı gitti cok şukur serates diye biri bişiler yazmışta önmsemiyorum beni bilen biliyor rabbimde
Etmem mi canım ya tabi ediyorum her daim dua ediyorum bebişimle
Rabbim gönlüne göre versin yeter desin canım benim
dün gece eşime diyorum ki oradakilere öyle içimden gelerek dua ediyorum ki sevinçleri sevincim üzüntüleri üzüntüm oluyo
tanıdığım biri olsa bu kadar etkilenmem hep duamdasın canım
Mehtap gezer işi ne
Hayat sana güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?