Tüp Bebek Günlüğümüz !

2 Yumisiyle yola çıkan MİLLSTONE (ELİF) arkadaşımızın dualarımızla yanındayız..
Allah kabul etsin..Amin...

4444 Salat-ı Tefriciye

Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ muhammedenillezî
tenhallu bihil ukadu ve tenfericu bihil kurebu ve tukdâ bihil havâicu ve tunâlu bihir regâibu
ve husnul havâtimi ve yusteskâl gamâmu bi vechihil kerîmi ve alâ âlihî
ve sahbihi fî kulli lemhatin ve nefesin bi adedi kulli ma’lûmin lek.

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR[/TD]
[TD="align: center"]SAYI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egunal[/TD]
[TD="align: center"]500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]benkayra[/TD]
[TD="align: center"]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsnugur[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]busemtaha[/TD]
[TD="align: center"]200[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ewest[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ewestin kayınvalidesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ılkonce[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masideaydn[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tripbel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arkadnas[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ikramaya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kabakciceği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fundaonr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Minecan77[/TD]
[TD="align: center"]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mills brother[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevilco[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Okunan:[/TD]
[TD="align: center"]4050[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kalan:[/TD]
[TD="align: center"]394[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
Canımcıgım ya bişey kafama takıldı ben günde 2 tane dhea içiyorum acaba hormon degerlerini etkilermi yaa kafam karışıyor bir kaç gündür İnşallah mart adetinle tüpe başlıcaz tatlımmm

Yok tatlım bişey yapmaz tam tersi iyi gelir..Bugün bana Bülent hoca sadece 2 tane biesteron hüpletl dedi zatenn..

Hoşgeldin tatlım nasılsın temizlik bitti İnşallah temiz temiz otur köşende İnşallah yormdın kendini bugünn
Hoşbulduk canım aynen öle köşemde durdum sadece kahvaltı ve yemek hazırladım kadına o bide bişii istiyo verdim
ama erken kalktım ya yoruldum yinede sen nasılsın canım

Kızlar iyi akşamlar
Mills canım hayırl sonu bebişli tedavi olsun inşallah

sağol moonsheroscumm inşşş öyle olurr..Benim tedavilerim hep kötü sürprizlerle son buldu inş bu seferki yolunda giderr..Sende et bana nolurr olarmııı meleğin ile birlikte..

canım arkadaşlarım ben şimdilik müsadenzi istiyorum...
işte ekşın mekşı Allah ne verdiyse..
kızgardaşımda nöbetçi bu gün. hazır o yokken

aslında benimkide yarım saattir yatak odasında bu bir mesaj
dua işine girdim ya bu akşam ekşından uzak duruyorum ama tamda emin değilim

İnşallah balım yaa İnşallah gerçekten gönülden dualarım seninle canım geçen bi dr gittim histeroskobi için dr bana bülent bey,i önerdi ama ben dr 3 aydır gidip geliyorum bırakamam dedim tatlımm İnşallah bülent bey,in elleri sana ugurlu gelir canımmm

az kalmış tedaviyeeee
maşallah bereketli bir ay olcak zaten bereketi adından geliyoooo mart ayı üreme ayıdır
evet şekerim acıbadem de bülent hoca..

Kızlar iyi akşamlar
Mills canım hayırl sonu bebişli tedavi olsun inşallah

iyi akşamlar trakya güzeli..

aslında benimkide yarım saattir yatak odasında bu bir mesaj
dua işine girdim ya bu akşam ekşından uzak duruyorum ama tamda emin değilim

Hhaahhahahahahahah alemsiniz kızlarrr benimkide sabah kardeşime kahvaltıya gitmek için hazırlanıyorum baktım saldırcak zor kaçtım evden bide demezmi banyo falan yarım saatimizi almaz nasıl giyinidim çıktım evden bilmiyorummm

Bizmkinden gırst bulup gldim kızıyo telfonu alınca elime birzda uyumuşum gülden ablmcım bişey diyecm kahverngi koyu küçük top gbi bişey düştü içndede krem vardı beyz bi iki dmla kanama oldu sonrada yok kesildi du salı gunu bi gelydi nelr olmuş içmde bilmiyom burdaki tedavim bitsnde iyi bi doktor arstıracm bizm görümceye tup yapan aytuğ kolonkaya onu bulmadık doktorumda cıkıyor iki doktor daha tavsiye ediliyor ya bu sefr arstırıp bakıcz inş mils canım dualrımz hepimzle olsun kuzum inş bebişlerin gelir sana ikramayacım iyim kuzum bugun evimi temzledim kafm dagıldı içmden sıkıntı gitti cok şukur serates diye biri bişiler yazmışta önmsemiyorum beni bilen biliyor rabbimde

sağol moonsheroscumm inşşş öyle olurr..Benim tedavilerim hep kötü sürprizlerle son buldu inş bu seferki yolunda giderr..Sende et bana nolurr olarmııı meleğin ile birlikte..
Etmem mi canım ya tabi ediyorum her daim dua ediyorum bebişimle
Rabbim gönlüne göre versin yeter desin canım benim
dün gece eşime diyorum ki oradakilere öyle içimden gelerek dua ediyorum ki sevinçleri sevincim üzüntüleri üzüntüm oluyo
tanıdığım biri olsa bu kadar etkilenmem hep duamdasın canım

az kalmış tedaviyeeee
maşallah bereketli bir ay olcak zaten bereketi adından geliyoooo mart ayı üreme ayıdır
evet şekerim acıbadem de bülent hoca..

iyi akşamlar trakya güzeli..
İyi akşamlar canım benim dualarınız kabul olsun
bende okumak isterim aslında ama sabah fitil kullandım boy abdesti gerekiyor mu sorayım dedim

Hoşbulduk canım aynen öle köşemde durdum sadece kahvaltı ve yemek hazırladım kadına o bide bişii istiyo verdim
ama erken kalktım ya yoruldum yinede sen nasılsın canım

İyiyim canım kahvaltıya gittim kardeşime arkadaşlarala güzel geçti akşam 7 de annemlere geçtim biraz öncede eve geldim güzel bir gündü canım çok şükür herşey yolundaa

aaaaa skandal gider ayak kıstırcakmış iyi yapmışta kaçmışın yarım saatimizi almaz diyo bi de

canım muhtemelen parçalar geliyooo bence iyi haber bu yavaş yavaş gidiyor buna bile sevinmeliyiz değerinde düşüşe geçmişse süpper olur..
sonra en baştan daha güzel şartlarda hepberaber bişiler yapar tüp bebeğe hazırlanırız kürler yaparız...

Aminn inş canım..Çok karizmatik ve sevimli geldi bana..Ben kendi doktorumdan çok memnunum aslında ama napıyim kendimi bülent hocada buldumm..Oda zor hasta grubunda olduğunu biliyorsun dimi dedi evet hocam dedim...Bir görmek istedi bu şekilde doğal sikluss natural tüp te bakalım nasıl olacak diye..Havuz yöntemini konuşmadık hoca ile ama koordinatör yapılabildiğini söyledi..Yani biriktirip birer ikişer dondurup açıpp en kalitelisini yerleştirmeyi..Bakalım mevla eyler neylerse güzel eyler..

Canım benim aytuğ hoca medicalpark göztepede imiş..

Oyy oyyy canımmsınn yaa çok sağol..Aynı dediğin gibi oluyor gerçektenn..Aminnnnnn tüm dualara..

kızlar banada müsaade deryadan canım çekti
gidiyom sanırsam gelemem iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…