• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

bak papatyada ohss olmuşşşş valla korkuyorum şimdiiiiii...içim bi tuhaf olduuuu....

canım bende ilk tedavimde ohss oldum hastanede yattım bu yüzden transferim yapılmıştı ama...bende başkentte başlayacam sen böyle deyince kötü oldum şimdi...

hulusi bey bende şok oldu çünkü ben sadece 6 iğne ile 26 yumurta çıkardım :1: hatta bana ' sana puff dedim sen köz kıkardın dedi ' hoca.

evet canım 3. deneme oldgu için 2 embryo koyuldu. salı günü değer katlanmadan sevinemıyoruz.. yermde duramıyorum ama.. inşallah değerim katlanır sizce katlanırmı yaa

Hadi hayirli olsun canim benim darisi bizlerin basina insallah bebislerin hep seninle olsun hic birakmasin masallah masallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

papatyanın ohss olduğunu hatırlıyorum. ama çok zaman geçti niye transfer yapılmadı diye merak ettim. papatya yada soralım sebebler neymiş.. artılar ve eksiler nelermiş????

duy sesimizi...... bize dr. un hakkında ne düşündüğünü yaz.....

en korktuğum şey ohss geldi buldu yine beni yaaaa...yine olmam inşallahhh...hatunda yazmıyo bi türlüüü...

evet canım 3. deneme oldgu için 2 embryo koyuldu. salı günü değer katlanmadan sevinemıyoruz.. yermde duramıyorum ama.. inşallah değerim katlanır sizce katlanırmı yaa
MAŞALLAH bence katlanır. ikiz gibi geldi bana:))))
bak papatyada ohss olmuşşşş valla korkuyorum şimdiiiiii...içim bi tuhaf olduuuu....
canım bende ilk tedavimde ohss oldum hastanede yattım bu yüzden transferim yapılmıştı ama...bende başkentte başlayacam sen böyle deyince kötü oldum şimdi...
egunalcım ilk tedavideki hataları ve kullanılan ilaç oranını sıkı sıkı belirt doktoruna. ben çok korktuğumdan fazla yumurta olmasın diye bastırdım ohhs dan yırttım ama gripten yırtamadım:). korkma sakın 10 civarı planlayın de egunalcım
Sen yinede sor derim eger bozulmazsa öyle yap eger bozulma ihtimali varsa yaptirma insallah hersey yolunda gider senin icin dua edecem canim benim üzme kendini

sorarım yrn ama sanmıyorum canım:50:. çünkü fragmantasyon var falanda diodu embriolog. İNŞALLAH İNŞALLAAH canım yaa Allah razı olsunnnn Allah kimseyi bu konuda üzmesin. dualarınıza muhtacım. bi sağlıkla hamiş oluyum hepinize dua okuycammm:25:

Merhaba arkadaşlar :)
Size bir şey sormak istiyorum , acaba yardım edebilir misiniz :26:

Bahçeci umut tüp bebek merkezinde ; sadece tüp bebek mi yapılabiliyor , doğum da yapılıyor mu acaba ?

değerin maşallah çok güzel katlanır tabii...o kadar hamile haberi aldık değeri katlanmayan 2 kişi oldu sadece ama onlarındeğerleri 50 nin altındaydı ve 10.gün itibariyle bakılmıştı...senin 7.günde maşallahhh..hiç bişey olmaz rabbimin izniyle...sen hamilesin ve strese sokma boşuna kendini...

çok tşk edermm canım yaa moral verdin valla.. herkese dua ediyorum.. allah herkese nasip etsin..

Hadi hayirli olsun canim benim darisi bizlerin basina insallah bebislerin hep seninle olsun hic birakmasin masallah masallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

inşallahh canımm. allah enkısa zamanda sizlere de nasip etsin.. hep dua edicemm

evet macı ızledım geldım kuzu yaaaaa sonuc kotu olduuuuuu bende sızı ozledım bugun gıremedım evdeydım aslında ama ıslerım vardı cnm yaaaa optum senı gul kokuluuuu :54::54::54:

evet maç fena oldu yaniii...bende seni öpüyoyuummm...

hulusi bey bende şok oldu çünkü ben sadece 6 iğne ile 26 yumurta çıkardım :1: hatta bana ' sana puff dedim sen köz kıkardın dedi ' hoca.

nasıl yani yaaa peki e2 hormonuna bakılmadımı kii....ohss olacağın o hormondan belli olur...sende pko mu vardı...iğne hangisi ve dozu neydi pekiii çok soru soruyorum çünkü tedaviye gün sayıyorum bir ohss maduru olarak.bilgilerin benim için çok değerli cicim..

canım FSH DEĞERİNE VE KİLO BOYA GÖRE VERİOLAR İLACI? yaz şimdi rica ederim bunları. 6 iğne ama ne? ve ne oranda? gonal f 450 günde gibi mi? 6 iğne bu kadar yapar mı ya? hulusi bey sürekli takip etmedi heralde seni??

arkadaşlarr merhaba,

beni face ekleyen arkadaşlar lütfen face mesaj ile nickinizi de yazarmısınız? karıştırıyor ve unutuyorum :( özür dilerim

bütün tetkiklerim yapıldı, hiçbir sorun yoktu, bütün tetkiklerimi hulisi bey yaptı, her gün hastaneye gittim ve kan verdim.menopur kullandım, öyle çok güçlü bir ilaç değil, sende problem yok az ilaç kullanacağız dedi hoca, sadece 6 gün ilaç kullandım ama benim e2 çılgınlar gibi yükseldi ve bir türlü düşmedi, hatta e2 değeri en yüksek hastası olmuşum hocanın. sonra 26 yumurta toplandı, 20 tanesi düllendi, 15 tanesi 8 hücreli olarak gelişti, en iyi 8 tanesi donduruldu, çözülürken aynı olmadı malesef, 3ü düzgün çözülmedi, 1i tam çözüldü, onu da transfer ettiler, ohss yi hiç anlatmayayım berbattı, vücudum 8 kilo su topladı, tam 11 gün balon gibi gezdim, sonra birden 2 gün içinde geçti rahatsızlık, 2 ay geçince de tedaviye tekrar başladım , hayırlısı bakalım, başka sorusu olan? :34:

canım başkentin fiyatı oldukça uygun. ben raporsuz 2300 artı ilaçlara para ödedim ilaçlarıda anlaşmalı eczaneden piyasanın baya altında bir fiyata aldım

hayırlı ugurlu olsun canım..tebrik ederim,merak etme degerin yükselir,korkma ama kendine dikkat et..saglıkla kucagınıza alın inş.:))

canım FSH DEĞERİNE VE KİLO BOYA GÖRE VERİOLAR İLACI? yaz şimdi rica ederim bunları. 6 iğne ama ne? ve ne oranda? gonal f 450 günde gibi mi? 6 iğne bu kadar yapar mı ya? hulusi bey sürekli takip etmedi heralde seni??

ön tetkiklerin hepsi çok güzeldi, hiçbir pboblem yoktu, menopur 225 lik dozu 6 gün boyunca kullandım

ya ben eczacıma çoook kızıorum şimdi ben henüz para ödemedim rapor çıkınca yüzde 20 sini ödüycem ama 500 küsür tutuo 20si bile. ama daha dün biriiyle konuştum 20 mirmisi bide kendi indirim yapmış ilaçlara. gonal fi 340 diil 270 den sayım yüzde 20 sini falan almış:(((((. ben bilsem başka eczaneden alırdım

canım biliyosun ben hulusi beyin hastasıydım ve çok memnundum kendisinden. gülden de bana da güvenerek onunla başlıyacak. sende tavsiye ediyomusun artılar ve eksileri neydi onu merak ediyoruz senin açından. seni yormayacaksak aydınlat bizi:16::16::16::16::16::16::16::16:

Back
X