• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

selam canım bende seni özledim..bikac gündür giremiyorum fazla,halim yok,midem falan kötü,her zamanki şeyler yani..evet sen gelene kadar ben cıkarım:((buarada güldenim le niye dalga gectin kızdım sana yazık onun üzüntüsü ona yeter:9::9:

ya ben eczacıma çoook kızıorum şimdi ben henüz para ödemedim rapor çıkınca yüzde 20 sini ödüycem ama 500 küsür tutuo 20si bile. ama daha dün biriiyle konuştum 20 mirmisi bide kendi indirim yapmış ilaçlara. gonal fi 340 diil 270 den sayım yüzde 20 sini falan almış:(((((. ben bilsem başka eczaneden alırdım
ben kasım 18 de aldım gonalf i. raporsuz 250 tl ye.

kızlar ben bişey sorcam sizee raporla ilaç almış olanlar varsa :17::17::17::17::17::17::17: raporum henüz çıkmadı acaba gonal fleri fazladan 2 tane falan yazdırabiliomuyum bari dğr tedaviye ilacım olsun elimde:26::26::26::26::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17:

egunalcım ilk tedavideki hataları ve kullanılan ilaç oranını sıkı sıkı belirt doktoruna. ben çok korktuğumdan fazla yumurta olmasın diye bastırdım ohhs dan yırttım ama gripten yırtamadım:). korkma sakın 10 civarı planlayın de egunalcım

bende öyle yapmayı düşünüyorum geçmişimi anlatıp ona göre hareket edelim dicemmm...

çok tşk edermm canım yaa moral verdin valla.. herkese dua ediyorum.. allah herkese nasip etsin..
inşallahh canımm. allah enkısa zamanda sizlere de nasip etsin.. hep dua edicemm

AMİİİNNN kuzum sağolasın...

bütün tetkiklerim yapıldı, hiçbir sorun yoktu, bütün tetkiklerimi hulisi bey yaptı, her gün hastaneye gittim ve kan verdim.menopur kullandım, öyle çok güçlü bir ilaç değil, sende problem yok az ilaç kullanacağız dedi hoca, sadece 6 gün ilaç kullandım ama benim e2 çılgınlar gibi yükseldi ve bir türlü düşmedi, hatta e2 değeri en yüksek hastası olmuşum hocanın. sonra 26 yumurta toplandı, 20 tanesi düllendi, 15 tanesi 8 hücreli olarak gelişti, en iyi 8 tanesi donduruldu, çözülürken aynı olmadı malesef, 3ü düzgün çözülmedi, 1i tam çözüldü, onu da transfer ettiler, ohss yi hiç anlatmayayım berbattı, vücudum 8 kilo su topladı, tam 11 gün balon gibi gezdim, sonra birden 2 gün içinde geçti rahatsızlık, 2 ay geçince de tedaviye tekrar başladım , hayırlısı bakalım, başka sorusu olan? :34:

sağol cicim pek bi faydalı oldu...bende 19 yumoşla ohss oldum...riskli bi durumum var tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum bende balon gibiydim 4 gün yatırdılar hastanede ah ahhhh o günler geldi aklıma dertlendimmm...inşallah bebeğin seni hiç bırakmaz annesi....

üzülme canım,önündeki maclara bak artık:9:buarada bugün falan kötüydüm canım akşama kadar uzandım,benimde kac gündür gecmeyen boynumdan yukarı cıkan bi agrı var,kafayı yicem anlıycagın..bildigin halsizlik falan filan ondan gelemedim..iyi olsam koşcam da yok yani bi kac gündür:((inş.senin agrı gecmiştir..buarada korkma inş.ohss olmazsın bi daha,önlemini baştan al bari..bende seni özledim..:16:

selam canım bende seni özledim..bikac gündür giremiyorum fazla,halim yok,midem falan kötü,her zamanki şeyler yani..evet sen gelene kadar ben cıkarım:((buarada güldenim le niye dalga gectin kızdım sana yazık onun üzüntüsü ona yeter:9::9:

gel bi sana sarılıp omuzunda ağlayayımmmm bana destek olacağına vurun kahpeye yaptııııı :22:

canım biliyosun ben hulusi beyin hastasıydım ve çok memnundum kendisinden. gülden de bana da güvenerek onunla başlıyacak. sende tavsiye ediyomusun artılar ve eksileri neydi onu merak ediyoruz senin açından. seni yormayacaksak aydınlat bizi:16::16::16::16::16::16::16::16:
ben kendisini çok seviyorum samimiyetini seviyorum ve hastalarını çok önemsiyo, transfer günü bana o kadar samimi sarıldı ki... bu sefer olmasın yine ona giderim, yine ona giderim inan bana. tek eksi yön çok yoğun, türkiyenin her yerinden hastaları var çünkü

naber canım?nasılsın?face de fotolarını gördüm ya senin karnın resmen büyümeye başlamış,aramızda bi hafta var,üstelik benimki ikiz bende öle göbüş yok,fotoyu görünce kendimi anormal buldum ayol:))ama sen yiyosun ya maşallah ondan büyüdünüz,ben bugün akşam yemegi bile yemedim düşün..:26:

herkese çok teşekkür ediyorum.. ve çok dua ediyorumm. buarada ohss için bişe diyim arkadaşlar benim ilk 2 denemem başka yerdeydi ve ohss oldum bende. acaip şişmiştim. bu sefer başka bi merkezde denedik ve bu durumu anlattım. ilaç dozlarını yarı yarıya indrdi. ve yumurta toplama günü transfer günü ohss olmasın dye serum verdıler hep. ve bu sefer hiç bişe olmadı. bi öneri olarak doktorunuza sunabilrisiniz belki..

ikizlerin annesi napıyonnn? okudum hala bulantıyla başın dertteymiş:((((( göbüş ne alemde? benim son iki günde dahada kocaman oldu:52::52::52::52::52::52: kociş gülüyo akşamdan saba kocaman oldun sen diyo....

üzülme canım,önündeki maclara bak artık:9:buarada bugün falan kötüydüm canım akşama kadar uzandım,benimde kac gündür gecmeyen boynumdan yukarı cıkan bi agrı var,kafayı yicem anlıycagın..bildigin halsizlik falan filan ondan gelemedim..iyi olsam koşcam da yok yani bi kac gündür:((inş.senin agrı gecmiştir..buarada korkma inş.ohss olmazsın bi daha,önlemini baştan al bari..bende seni özledim..:16:

öyle yapacaz artık önümüzdeki maç çok yakın zaten az sonra kocişleee :17::9:
demek hala geçmedi ağrın çok zor valla dün öğleden sonra yatana kadar çektim..rabbim şifa versin bir an önce...
bende öslediiimmmmmmm:48:

bütün tetkiklerim yapıldı, hiçbir sorun yoktu, bütün tetkiklerimi hulisi bey yaptı, her gün hastaneye gittim ve kan verdim.menopur kullandım, öyle çok güçlü bir ilaç değil, sende problem yok az ilaç kullanacağız dedi hoca, sadece 6 gün ilaç kullandım ama benim e2 çılgınlar gibi yükseldi ve bir türlü düşmedi, hatta e2 değeri en yüksek hastası olmuşum hocanın. sonra 26 yumurta toplandı, 20 tanesi düllendi, 15 tanesi 8 hücreli olarak gelişti, en iyi 8 tanesi donduruldu, çözülürken aynı olmadı malesef, 3ü düzgün çözülmedi, 1i tam çözüldü, onu da transfer ettiler, ohss yi hiç anlatmayayım berbattı, vücudum 8 kilo su topladı, tam 11 gün balon gibi gezdim, sonra birden 2 gün içinde geçti rahatsızlık, 2 ay geçince de tedaviye tekrar başladım , hayırlısı bakalım, başka sorusu olan? :34:
FSHnı bilmiomusun??? boy, kilo nedir peki?
canım başkentin fiyatı oldukça uygun. ben raporsuz 2300 artı ilaçlara para ödedim ilaçlarıda anlaşmalı eczaneden piyasanın baya altında bir fiyata aldım
evet bide hulusi beyi önerdiler ama yoğunsa ortam ilgisiz olursa diye kasıyorum işte..

naber canım?nasılsın?face de fotolarını gördüm ya senin karnın resmen büyümeye başlamış,aramızda bi hafta var,üstelik benimki ikiz bende öle göbüş yok,fotoyu görünce kendimi anormal buldum ayol:))ama sen yiyosun ya maşallah ondan büyüdünüz,ben bugün akşam yemegi bile yemedim düşün..:26:

kalp kalbe karşıymış aynı anda yazmışız:))))))) o resim ay başında çekilmişti. daha da büyüdü hele son iki günde sanki birden daha çok büyüdü galiba.. bugün annem bile şok oldu görünce sen iki günde şişmişsin diye....
bulantı için dr. a gittinmi belki ilaç falan verirdi. bide omega3 kapsülleri var ihmal etme kullan hem iştahta açıyomuş.....

herkese çok teşekkür ediyorum.. ve çok dua ediyorumm. buarada ohss için bişe diyim arkadaşlar benim ilk 2 denemem başka yerdeydi ve ohss oldum bende. acaip şişmiştim. bu sefer başka bi merkezde denedik ve bu durumu anlattım. ilaç dozlarını yarı yarıya indrdi. ve yumurta toplama günü transfer günü ohss olmasın dye serum verdıler hep. ve bu sefer hiç bişe olmadı. bi öneri olarak doktorunuza sunabilrisiniz belki..

canım saol duaların için ALLAH kabul etsin...ohss konusunda özellikle görüşecem zaten doktorla bu kez yaşamam umarım...

kuzum kıyamam sana ben,gel agla,bende senin omzunda aglıyım:14:

sen ağlarsan beni kim teselli edecek amaaa:9:

Back
X