• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

slm kizlar tedaviye baslamak icin merkez arastirmasi icindeyim karar veremiyoruz yardimlarinizi bekliyorum hangi merkez de yaptirdiniz memnun kaldinizmi basari orani
cok kafam karisik:26:

transferim oldu kıslar bugün:18::18::18::18::18::18:
hayırlı olsun... sıkı sıkı tutunsun kuzucuklar inşallah.......

kızlarrrrr ben geldiimm..bugün internetimiz yoktu arıza varmış.şimdilik yaptılar ama işşallah gitmez bida..neler var neler yok bugünn geçmişi okuyayım biraz:15:
hoşgeldin ekinimmmmm.....

kızlar bende mart ayında tedavime başlıyorum reglimle birlikte acıbadem maslak ta bu 3. denemem hepimiz için hayırlısı olsun
hayırlı olsun....

kizlar yarın büyük gün sabah 2tane blastosı dondurulmus bebeklerım cözülecekler Rabbımın ıznıylen eger saglikli ve hayirlisiylan cözülürlerse yani sorun cıkmazsa saat 15.15te transferım gerceklesecek Rabbımın ıznıylen Insallah.
bu 3.denemem ama ılk defa dondurulmuslarlan deneyecegım bana dua edın ne olur canlar
bu benım ıcın son sansım:5: Rabbım bana bunları ınsallah nasıp eder.bana önerecegınız bırsey varsa yazın lütfen yarın heralde laptoptan uzak dururum ama carsamba haber verırım.
:18:
hayırlı olsun... sonu mutlu olsun inşallah...

slm kizlar tedaviye baslamak icin merkez arastirmasi icindeyim karar veremiyoruz yardimlarinizi bekliyorum hangi merkez de yaptirdiniz memnun kaldinizmi basari orani
cok kafam karisik:26:

Bu konuda listelerimiz sana en doğru yanıtı verebilirler diye düşünüyorum canım..Aramızda en iyi sayılan merkezlerden memnun olmayan ama normal bir hastaneden pozitif sonuç alanlar da varr..Bir kaç sayfa geriye davet ediyorum seni o yüzden..:42::42::42::42::42::42::42:

aman karasucum iice danış ona göre vurdur ihmale gelmez. peki kan uyuşmazlığı kesin yok mu sizde?
Ah cnm artık çok gecmis ki bu iğne için bn 6haftalikkn kanama yasadım 3gun icinde vurdurmm kazımamış aslında abone görüştüğüm arkadas bu çok düşük bir ihtimal raht öl dedi bakalım cnm hayrlisi yarın olsun inşallah sabh kan vericim hemen insllh sonuc iyi çıkar bizde var cnm bn negatf esim pozitif
benim daha belli deil ama belki yarın tahmini bişi sölerler.burda ki doktor aral bey gibi deil öle odasına girip sohbet muhabbet yok:19:o yüzden fazla konusamıom ne yazı ki ama herşey yolunda çok ii gidio dedi yumoşlar büyümüş ilaçların dozunu düşürdüler.bakalım bi kaç güne belli olur heralde...bende başka değişiklik yok gidip geliom işte hafta sonu eşim geldi yanıma dün döndü artık opu zamanı gelir kalır beraber döneriz onunla.senin bulantılar tam gaz dewam heralde dimi?
cnmm bnm evet aral beyle hersey konuşuluyor bn de Prof a gittim biliyorsun o da az ve öz konuşuyordu insallhcnm hayrli uğurlu olsun tedavin aferin enişteye ee özlemiştir eşini maşallah size hadi saglikla al gel bebelerini

Bu konuda listelerimiz sana en doğru yanıtı verebilirler diye düşünüyorum canım..Aramızda en iyi sayılan merkezlerden memnun olmayan ama normal bir hastaneden pozitif sonuç alanlar da varr..Bir kaç sayfa geriye davet ediyorum seni o yüzden..:42::42::42::42::42::42::42:

hic bisey anlamiyorum öyle kafam karisiyo:37:

Yenildiğinizi düşünüyorsanız, yenilmişsinizdir.
Cesur olmadığınızı düşünüyorsanız, korkaksınızdır.
Kazanmak istiyor, fakat kazanamayacağınızı düşünüyorsanız,
Kesinlikle kazanamazsınız.
Kaybedeceğinizi düşünüyorsanız, çoktan kaybettiniz demektir.
Başarı ancak onu istediğiniz takdirde gelecektir.
Her şey insanın kafasında biter.
Yükselmek için yüksek düşünmelisiniz.
Bir ödülü kazanmadan önce kendinizden emin olmalısınız.
Hayat savaşını kazanan her zaman, en güçlü ya da en hızlı olan değildir.
Er ya da geç kazanan kişi, kazanacağını önceden düşünen kişidir. :34:

( Arnold Palmer )

güzel bir yazı .....

geçmişi okumadan önce bugün yaşadıklarımı bi özet geçeyim size..
evet sonunda eski hastanemle ilişiğimi kestim ALLAH bi daha düşürmesin AMİNNNNN....
tabiki elle yazılmış baştan savma saçma sapan bir belge elime tutuşturdular itiraz ettim bazı bilgileri eklettirdim..2 aşılama 1 tüp yapıldı 3 üde negatif sperm normal ultrason normal sebep açıklanamayan kısırlık diye yazmışlar imzalamışlar..ne kan tahlillerim var ne ohss belirtilmiş ne yapılan sperm sonuçları var ne uygulanan iğne ve dozları var hiç bişi yok..delirdim tabii...düzeltilmesi istedim bazı evrakları verdiler embriyoloğu bulun bana benim 12 embriyoma ne oldu anlatsın dedim hemen çağırdılar...2.güne kadar hepsi kaliteli gelmiş 3.gün gelişimlarinde yavaşlama olmuş bana 1.kalite 8 hücreli bebe koymuşlar diğerleride 5.güne kadar takip edilmiş bi çoğu yaşamış ama dondurulacak kalitede değillermiş...hala inanasım gelmiyooo...neyse istediğim evrakları eksikte olsa aldım..zaten ben herşeyin baştan yapılmasını istiyorum bunların verdiği sonuçları baz alarak hareket etmek istemiyorum...şükür bitti birazdan yeni hastanemi arayıp randevu alacammm...hadi bana hayırlı olsun:9:

canım sonunda aldın ya geçmiş geride kaldı artık çok daha güzel günler seni bekliyor sesini yettiği her kese orayı anlat ki başkalarına sana yaptıklarını yapamasınlar...

2008 yılı itibariyle kendiliğinden bekledğimiz bebeğimiz gelmeyince harekete geçtik sperm testleri tahliller ultrasonlar rahim filmleri vs....
her defasında sperm testinin normal olduğu söylendi...
2 aşılama ve tüp bebekte dahil olmak üzere ve her türlü tetkik sonunda sebepsiz infertilite teşhisi kondu...
böyle dendiği için sperm testi sonuçlarının peşine hiiiçççç düşmedim çünkü birden fazla doktor sonuçları yorumlamıştı...gelelim sadede...
tüp bebekte kullanılan sperm örneğinin sonucunu yazıyorum size bi değerlendirin lütfen...
toplam sayı:292 milyon yıkamadan sonra:251 milyon
motilite%: 89 yıkamadan sonra: %95
ileri hareketli %: 4 yıkamadan sonra : %20
yavaş hareketli :%82 yıkamadan sonra :%75

şimdi bu sonuca göre toplam sayı iyi ama ileri hareketlide bence sorun görünüyooo..yavaş hareketli sayısı fazla...yıkamadan sonra olan değerler tüp bebek için fazlasıyla yeterli ama doğal yolla gebe kalmak için yıkanmamış olan değerler benim için önemli...toplam sayı:292 ileri hareketli %4 bu da 7 yıldır sebepsiz diye bilinen durumun aslında bir sebebi olduğunumu gösteriyor sizce.....

tespitlerin doğru canım ... ben başka birşey söylemek istiyorum aslında sebepsiz infertilite çok düşük bir oran sebebsiz denilenlerin çoğunun bir sebebi var bu zamanla ortaya çıkıyor tabi bu süreçte anne olunamıyor yada en kötüsü gebelik elde edilse bile bebişler kaybediliyor. :((

bugün nasılsınız?? size haberlerim var benim tedavi 1 ay ertelendi. mart sonunda başlayacağız nasipse.eşim 1 bidahaki aya dedi. üzüldüm tabi ama tamamen vazgeçmemiş olması teselli ediyor.zor ikna etmiştim.inşallah beni oyalamıyodur:43::43::43:

hayırlısı olsun canımm ..

hoşbulduk..benim kontrolüm vardı bugün.3 yumurta oluşmuş.20mm,17mm,14mm.bugün çatlatma iğnesi.çarşamba 2 de aşılama inşallah.

dualarım seninle canımm inşallah bu sefer bebişine kavuşacaksın.....

dün yazmıştım size idrar testinden sonra ümidim kalmadı diye.. sağolun sizin sayenizde kan vermeye gidebildim bugün.. bugün 13. günüm ve HAMİLEYİM :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Allah isteyen herkese nasip etsin....bu yolda kimseyi yıpratmasın....

tebriklerr :21::21::21::21::21::21::21::21:

cannnlar ben geldimmmm.bugün akupunkturun 7.seansı oldu ve baş ağrım artık yok gibi tabi ara ara biraz ağrım var inşallah oda geçecek.
akuya gelenlerden çook olumlu şeyler duydum tüp bebek içinde çoook etkisi varmış.bakalım bidahaki denemem nasıl olcakkk.

çok güzel canım bende başlayayım o zaman. inşallah bi daha ki denemen çok güzel olacak...

transferim oldu kıslar bugün:18::18::18::18::18::18:

kızlar bende mart ayında tedavime başlıyorum reglimle birlikte acıbadem maslak ta bu 3. denemem hepimiz için hayırlısı olsun

tedavin hayırlı olsun güzelimm...

Kizlar Slm biz geldik Dr kan ver dedi ama kendim Dr uma ayıp olucak diye ona gitmeden vermek istemedim vee kızlar Dr dediki bebeğiniz kıza benziyor ben cooook sevindim Prof olduğu için inandım aslında inanmak istiyorum 5dk kadar gördük yetmedi ama bana yarın kendi Dr uma gitmek istiyorum ama randevu dolu 5mart beklemek zorundayız :14:Burada bana yine kan uyuşmazlığı için iğneyi yaptırıp yaptirmadigimi sordu bende yalan söyledim yaptırdım dedim

karasuuu :9::9::9::9::9: prensesin geliyor heee tebrik ediyorum...:32::32::32::32:

canımmm nbr nasılsın anlat bakalım nasıl gidiyorrr.testler için harekete geçtinmi cansısııı

bende iyiyim canım test daha yaptırmadık eşimin sayesinde bakalım çarşambaya söz verdi:(( senin testler çıkmış gözünaydın

güzel bir yazı .....

canım sonunda aldın ya geçmiş geride kaldı artık çok daha güzel günler seni bekliyor sesini yettiği her kese orayı anlat ki başkalarına sana yaptıklarını yapamasınlar...

tespitlerin doğru canım ... ben başka birşey söylemek istiyorum aslında sebepsiz infertilite çok düşük bir oran sebebsiz denilenlerin çoğunun bir sebebi var bu zamanla ortaya çıkıyor tabi bu süreçte anne olunamıyor yada en kötüsü gebelik elde edilse bile bebişler kaybediliyor. :((

hayırlısı olsun canımm ..

dualarım seninle canımm inşallah bu sefer bebişine kavuşacaksın.....

tebriklerr :21::21::21::21::21::21::21::21:

çok güzel canım bende başlayayım o zaman. inşallah bi daha ki denemen çok güzel olacak...

tedavin hayırlı olsun güzelimm...

karasuuu :9::9::9::9::9: prensesin geliyor heee tebrik ediyorum...:32::32::32::32:

bende iyiyim canım test daha yaptırmadık eşimin sayesinde bakalım çarşambaya söz verdi:(( senin testler çıkmış gözünaydın

sağolll canımın içiiiii.bakalım adet olunca gitcem dr ne diicekkkk.bencede hemen ver kanını bekliceksin zaten sonuç içinnn.

sağolll canımın içiiiii.bakalım adet olunca gitcem dr ne diicekkkk.bencede hemen ver kanını bekliceksin zaten sonuç içinnn.

hayırlısı olsun canım bende adet olup bittikten sonra kontrole gidecem .... işte eşime diyorum ağırdan alıyor kaç hafta oldu bugün yarın bugün yarın şiştim valla ....

canım sen kayseride misin, kayseride hangi merkezde tedavi oldun , sonuç negatif olduğu için mi olumsuz şeyler yaşadığın için mi artık ankarada tedavi olmak istiyorsun...

yanlış anlama ben kayseriliyim ve burda yeniden tedaviye başlıyacam geçen gün yazdıklarını okudum merak ettim ....

biz kontrolden geldik 3lü test için kan verip ayrıntılı usg için 3 hafta sonrasına gün verdi 16+6 olarak görülüyor ultrasonda
cinsiyetini göstermedi ama doktorumuz kıza benziyor dedi

biz kontrolden geldik 3lü test için kan verip ayrıntılı usg için 3 hafta sonrasına gün verdi 16+6 olarak görülüyor ultrasonda
cinsiyetini göstermedi ama doktorumuz kıza benziyor dedi

Maşallahh size lotuscummm:nazar::nazar::nazar::nazar: Ay bir prenses daha mı geliyorr nee acaba..Sağlıklı gelsinlerde yeter bize...

hayırlısı olsun canım bende adet olup bittikten sonra kontrole gidecem .... işte eşime diyorum ağırdan alıyor kaç hafta oldu bugün yarın bugün yarın şiştim valla ....

inşallah bu sefer yaptırırsınız canımcım dedim ya sonucuda beklicen daha.
bu arada bende beklerim canımcımmmm herzamannn.

Back
X