ya kızlar acil bişey sorcam ilk günüm hamişlik belirtisi olamaz çooook şiddetli başım dönüo bayılcak gibiyim tuzlu şeyler yedirdiler ama banamısın demio. ilaçların etkisi mi.? acile gitmeme gerek varmıı???
canım bu konuyla ilgili hiç bilgim yok ama işşallah bu son olur ya...kırmızılar geldi kızlar....bitince ameliyat olacağım...ben ameliyat olmak istemiyorum yaaa ...yoruldum artık peşpeşe ameliyat lardan ağustostan beri bu kaçıncı operasyon saymayı bıraktım....Bir de neden habire ameliyat sonrası tekrar tekrar yapışıklıklar oluştuğunu anlasam...tekrarlamaması için ne yapmam gerektiğini bi öğrensem...dikkat ederdim ama doktorum bile anlayamadı neden olduğunu bünye yapıyor diyorlar.....var mı aranızda bu sorunu yaşayan...?
ayy işşallah canım olsun bir an önce hayırlısıyla döneyim ewime.bende yatıom artık ii geceler sanada canımm..bende seni kocaman öpüyorummmcanım yarın senin opu kesin belli olur belki yarın akşam ya da çarşamba hcg yi vurulup cumayada opu olursun bence...yarın görüşürüz zaten...seni çok öpüyorummm...ben yatıyorum bugün yorulmuşum
baş ağrımıda alıp topiği terk ediyom..... yarın görüşürüz güzeller öptüm sizi....
sana bursa maceran nasıl geçti diye sorduydum ama sen bişi demedin
canımmm bence hemen dr unu ara Allah göstermesin ohss falan olurdaaa.vakit kaybetme hemen ara...
canım başıma gelmedi ama bende bu konuda bir bilgi var yürüyüş yapmak rahimdeki kan akışını hızlandırıyormuş . buda yapışıklık oluşumunu azaltıyormuş en önemlisi tüp bebekte yürüyüşün yumurta gelişimine transferden sonrada tutunmaya yardımcı oluyormuş.
yanii tahmin ettim. bende ankara istiyordum timur gürganı bu aralar topikten dolayı hulusi beyde eklendi kafamın bir köşesine ama bizim doktorda ii birine benziyor bir şansı daha hak ediyor inşallah olur olmazsa bende ankara düşünüyorumm. bide internette bir yazı okudum prof. bülent gülekli 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Başkanı onunda bebeği olmuyormuş 20. denemesinde ikizlerine kavuşmuş. demekki gerçekten nasip kısmet yoksa bu konuda uzman biri bu kadar deneme yapmazdı....
canımmm bence hemen dr unu ara allah göstermesin ohss falan olurdaaa.vakit kaybetme hemen ara...
kuzum ohss de karında şişlik olur nefes almda zorluk olur daha birçok belirtide olur onlarda varsa araması şart olur
dün eve gittim eşim emre beyle görüşecekdi adam tekrar kan tahlili istemiş kanı vermş sinirlenmiş gelmiş ne saçmalık diyo sen zaten bana teşhisi koydun ilaçları vermişdin biz kaç gündür kıçımızı yırtıyoruz ilaç bulacağız diye eve gittiğimde evraklerını hepsini yırtmış evin her tarafı kağıt telefonu kırmış çıldırmış bir durumdaydı sakinleştirmeye çalıştım ama sakinleşmiyo insanlar bizimle alay ediyo ben çok sıkıldım boşanmak istiyorum dedi 3 senedir ne çektiğmi bir ben bir allah biliyo diyo vazgeçiremiyorum ne yapacağım hiç bilmiyorum dünden beri çıldırmak üzereyim kimse bilmiyo kimseye derdini söyliyemiyosun.....................................................rabbim yardımcımız olsun
DUR TATlım bi ya tamam doktora kızmış olabilr dee boşanmakta neyin nesi ala ala sen ne yaptın şimdi ben anlamadımm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?