bu arada leyleğinizi ödünç aldım yarın bana getirsin bebişlerimi sözz sonra geri vericemm
ben üçüz istiyorum. eltimin ikiz ben üçüz yapmazsam olmaz şimdi.
bu arada leyleğinizi ödünç aldım yarın bana getirsin bebişlerimi sözz sonra geri vericemm
al tabii kuzum yalnız dikkat et leylek bi bebe getiriyooo...sen 3 e gözünü dikmiş biri olaraakkk
aynen cnm yaa doğurmam lazım, zaten çocuğum yokken çekemiyo beni bide üçüz doğurursam varyaaa hiçç abartmıyorum üzüntüden miğde kanaması geçirir mazallah.
hırs yaptım dıyorsun dogur bacım altta kalma aaaaaaa
ama yarın sabahtan leylepimi getır bana tamam mı kuzummm saat 10 da bende olsunnnnnnnnnn
günaydın kızlaaaar
beklemek çok zor günler geçmiyo halaaaaaa.... bu arada hafiften sanki adet ağrılarım gbi bel ve kasık ağrılarım oluyo ara ara korkuyorum. bi an önce adet olmadan günler geçse de bi hayırlısıyla sonucum iyi çıksaaaaaaaaaaa
ewet hırs yaptım gözüm de döndü. sizdede benimki gibi elti olsa daha fazlasını bile yaparsınız.
ne 10 tatlım sabahın ilk saatlerinden itibaren gönderirim ben sana leyleğini yeterki getirsin sana bebişini
canım kendını dınleme yaaaa dıyene bak dıyceksın 1 hafat sonra belkı ben yazıcam bunalrı sıze ama kendını dınleme ve hamıslıgın keyfını cıkarrr....
inş cnm yhaaaa dinlememeye çalışıyorum ama çok zor inş birlikte çıkarırız hamişliğin keyfini
ınsallah kuzum test gunun nezaman senın bakımmmm
tutunması ıcın ozel yaptgın bısey varmı ....ilaclar harıç kuzummm
test günüm 6 mart kuzu, tutunması için yapılan bişey var mı extra bilmiyorum progynex iğnem ve önce kullandığım vitaminler var bunun dışında bişey verilmedi bna bunların dışında senin bildiğin bişeyler var mı cnm? bide geçmişi fazla okuyamıyorum dinlendiğimden topiğe giremediğim için sen tedavinin hangi aşamasındasın cnm ?
ben ıkısnıde ama tombış olanı alabılırmıyımmmmmmmmmmm
canımmmm ben burdan ve dıger topıklerden duyduguma gore kızlar anannas ,kabak cekırdegı badem fındık fln yıyorlarmıs tuutnmasına ayrdımcı oluyormus ananas ve kabak cekırdegı yıyenlerden bır tanesıde akasya mesala bı topık var transferden sonra nelere dıkkat etmelıyız dıye oraya bak ıstersen ama ananası bır sıtede okudum hamıleler yemesın dıyo dusuk rıskı varmıs ben de o yzuden karasız kaldım..... ama yıyenler cok ve hamıs tabıkıde ...
benım ayrın transferım var dondurulmuslarla canımmmm
he he he bencede tombiş olanı alll...yazııkkkk leylek perişan halde tombik bebişi zor taşıyoooo
kıslar merhaba hepinize..
dün kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda gidiyormuş ,bebeklerim iyimiş.9 haftalık olmuşuz:)
ama başka bişey öğrendim ve çok üzüldüm.Ege üniversitesinde artık gebeliği takip etmiyolarmış.bu son kontrolün dediler salıverdiler beni .daha önce doğuma kadar orada takip ediliyordu.doğumda orada yapılıyordu şimdi yoğunluktan dolayı yetişemiyorlarmış böyle bir uygulamaya başlamışlar.artık bende başka dr aramaya koyuldum mecburen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?