Tüp Bebek Günlüğümüz !

hz. musa sahabelerine vaaz verirken yandaşlarından biri daha doğrusu karı koca çıkıp soruyorya musa Allah (C.C) ile konuşurmusun bizim bu zmana kadar çocuğumuz olmadı Allah (C.C) e sorarmısın bizim çocuğumuz olacak mı neyse kısacası Musa konuşuyor soruyor Allah (C.C) diyorki ya Musa söle onlara hiç bir zaman döl tutmayacaklar ve Musa bunu çifte anlatıyor boyunları bükük kabul edip dönüyorlar aradan 5 yıl kadar geçiyor yine böyle bir toplantıda Musa bir bakıyor bu çift yanlarında 4 yaşlarında bir çocukla toplantıda vs. sonra Musa Allah (C.C) ile konuşuyor yarabbi hani sen bana bu çift hiç bir zaman döl tutmayacak demiştin ama onların çocuğu olmuş diyor Allah (C.C) de diyorki evet ya Musa ben sana öle dedim gerçektende onlarında alın yazısında bir evlat sahibi olmak yoktu ama onlar buna rağmen bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler isyan etmediler dua ettiler bende verdim diyor)

BUNU BULDUM PAYLAŞMAK İSTEDİM DUALARIMIZI EKSİK ETMEYELİM İNANCIMIZI HİÇ KAYBETMEYELİM...........

ya ben sakinimde eşim değil onu arayamıyorumda telefon yok

canımmm ... kocana destek ol...sız bakmayın o gereksız dalga geçen ınsanlara..
olmuyosa da bu Allahın bilecegı bişey herşey Allahtan...

tabi canım ama insan artık okdar bunalıyoki

canım beraber psikolojik destek almayı hiç düşündünüzmü???
eşin ne der bu duruma???

bilmiyorum düşünmedik aklıma getirdiğin iyi oldu

ya benim eşim okadar değil ama ben gercekten dua ediyorum bugüne gelene kadar gene iyi sabır etti

diyorum bir ara benimle alay bile ediyodu afrikadan çocuk alırız diyodu kıme benzi yo derlerse annesini tıpkı derim diyodu (ben biraz esmermde)

söylediklerim yanlış anlaşılmasın ama emre bey çok unutkan bi doktor aşırı derecede hemde 2 yıl hastası idik son teseden sonra bizi de delirtti yani emre beyi çok takmayın kafanıza derim.
evet ya ben arıyom soruyom konuyu tekrar anlatmak zorunda kalıyorum sen nasıl memnun kaldınmı sizin tedviniz hangi aşamada bilgi verirmisin

canım yaşıyosun yaşıyosunda ömründen ömür gidiyo dün eşim dktr sadece recete yazdırmaya gitmişdi adam hastanedeyim demiş umutta oraya gitmiş hop karşıya fulya tüp bebeğe geçmiş eşim genede birşey dememiş orayada gitmiş adam tekrar kan tahlil istemiş bizimkide vermiş gelmiş

canım tabi bende olsa çağresini tek başıma bulmaya çalışacam ben genellikle eşimle beraber giderim hastaneye ama her zamanda izin alamıyoruz o 24-48 saat çalışıyo o ayarlıyo kendini ama ben sürekli izin alamıyorum sonuçda kamu dairesi allah yardımcımız olsun

çok çok çoooooooooooooooookkk güzelllll...
:85::85::85::85::85::85::85:

inş güzel geçer cnm seninde transferin seninle aramızda 6 gün olucak bekleme süresi o zaman. inş üzel haberler veririz birbirimize tavsiyelerin için de çok saol cnm

sende sagol cnm hayırlısı kuzum artık nasıp sen de ye bence derım sana ben yıyecem hatta meyve suyunu aldım eve ananansın cunku tatlımmm...

gozun aydın cnm cok sukur ıyıymıs mınıklerınnnn alıstıgın yerdne ayrılınca sıkıntı en yakın zamanda daha ıyı bır doktor bulman dılegıyle kuzum...

Ayy kızlar tedarikçi bi firmam geldi çıkıverdim birdenn.şimdi de yemeğe gidicemm görüştürüzz canlarımm

afıyet olsun kuzummmm

bezen esım neden bız dıye soylenırken ısyan yok rabbım bızı boyle sınıyor derım hepppp cok dogru cnm
bu guzel paylasım ıcın sagol tatlımmmm

rabbım yardım etsın kuzum cok zorrr valla ama sen genede ustune gıtme aksam olunca eskısı gıbı davran oda pısman olmustur ...

rabbim okadar büyükki o ne derse o olur çok sağol canım allah razı olsun

o kadar güçlü ve imanlı diilim ben sanırım

rabbım yardım etsın kuzum cok zorrr valla ama sen genede ustune gıtme aksam olunca eskısı gıbı davran oda pısman olmustur ...
canım akşam evde değil işde yarın sabah saat 10 da gelecek ben onu akşam 5 de görebiliyorum

bazen bende kendime çok soruyorum acaba ibadetimi doğrumu yapıyorum doğru bir şekilde dua edebiliyomuyum ................... biz rabbimizden hayırlı olanı isteyoruz ama belki hayırlı olmadığı için olmuyo ............................

bugün topiğin bana gıcığı var.... okuyamıyorum habire takılıyo.... yazamıyorum sayfanın yarısı açılmıyo... göndere basıyorum topiğin dışına atıyo......

:) hyr canım ölesin olmadığı için bazen inancını yitiriyosun.....................yada duaların kabul olmadığını düşünüp bunu sölüyorsun ............

inanın ben aslında çok pozitif birisiyimdir hiç inancımı kaybetmiyorum ama bazen okada yıkılıorum ki zor toplanıyorum.............

sadece şundan gerçekten eminim bunun bir zamanı var olacak bir nedeni var bekliyor .............olmazsada bir nedeni var mutlaka bir gün bunu anlayacağız oluncada olmayıncada allah inşallah gönllümüze göre verir hepimiz çocukları seviyoruz hepimizin evliliği mutlu huzurlu yuvaları varki bukadar çok emek veriyoruz allah evlerimizi çocuk seslerinden mahrum bırakmasın.....

ben evimdeki eksiği çok geç fark ettim çok pişmanım ve çokta büyük konuştum hergün tövbe ediyorum bunun için umarım allahım beni cezalandırmıyodur.....
ama neden kısmına inan mutlaka herşeyin bir nedeni var ....şu an burda olmamızın bunları yazmamıızın birbirmizi tanımamızın hepimiz birbirimizin hayatına bir şekilde dokunuyoruz yani.....

bugün topiğin bana gıcığı var.... okuyamıyorum habire takılıyo.... yazamıyorum sayfanın yarısı açılmıyo... göndere basıyorum topiğin dışına atıyo......

inadına devammm cicimmm..o seni atsın sen yaz o atsın sen yaz bıktırana kadar

AH TATLIŞIMM bana da yapıyo aradaa ama bende sınır oluyorumm..bazen cok ağırlaşıyor bazen açmıyorr delimi nee ala ala dövücem şimdii

Altına imzamı atıyorummm..Her kelimesine katılıyorum...Hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz kızlarr.Ve hissettiklerimizde hepp aynı şeyler..

aynennnn. umarımmm ama hayırlıdır tersini kabullenmeye aciz kulların gücü ve aklı yokk Allahım hayırla, sağlıkla versin hepimize
kızlar nerdesiniz ve burda olanlar niye birşey yazmıyo

ben acıktım tıkınmaya gitmiştim:125::125::125:

konuya cevap ver diyorum sadece başlık kısmı açılıyo sayfanın gerisi yok.... tekrar tekrar basıyorum anca açılıyo.... sinir etti beni.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…