- 14 Ekim 2011
- 1.215
- 89
- 358
- 35
cok saol canımen son 12 cm olmustu teyzesi herkese bütün teyzelerimize güzel dilekleri için teşekkür ederiz
Topiğimize güzel,çift çizgili,pozitif bir gün diliyorum
ELVANELVAN Bugün test günün hamileyiiimmmm diye geleceksin inşallahhh
ECRİN_MERT Canım bugün dondurulumuş bebişlerine kavuşuyorsun rabbim yardımcın olsun
ELİFCE2611 2.aşılaman sorunsuz geçsin,bebişin gelsin ve bu kez sımsıkı tutunsun inşallah
EKİN0486 Canım bugün randevuda OPU belli oluyor.Güzel haberlerini bekliyorum
DEFNEELMA Bugün HSG çekiliyorsun...Rabbim yardımcın olsun canım
SAVASECE Bebeğinle buluşuyorsunn..Güzel vakit geçirmenizi diliyorum
kizlar camenta ile ilgili bilgisi olan varmi hic gelmiyor artik önceden hic kacirmadan takip eder ayri ayri mesaj yazardi yoksa benmi görmüyorum
günaydın bayanlar...saat 2 de üçüncü aşılamam var bugün.eşim gitti örnek vermeye..hayırlısı artık.ama çok rahatım.pozitif alacak gibi bir his var içimde(inşaallah)dualarınızı bekliyorum.yazdıklarınızı olkudum.iyi dilekleriniz için teşekkür ederim...
günaydın bayanlar...saat 2 de üçüncü aşılamam var bugün.eşim gitti örnek vermeye..hayırlısı artık.ama çok rahatım.pozitif alacak gibi bir his var içimde(inşaallah)dualarınızı bekliyorum.yazdıklarınızı olkudum.iyi dilekleriniz için teşekkür ederim...
camenta bundan yaklaşık 2 hafta önce özelden tedavi öncesi bir haftalık tatile çıkacaklarını yazmıştı...ama hala topiğe gelmedi acaba tedaviye başladımı diyorum merak ediyorum bendeee...
ayyy tamam tamam anladım 3.aşılamannnn yanlış yazmış olabilirimmm niye gözüme sokar gibi 3.aşılamam diye yazıyon kiiiii
öyle yazmışsın.yeni farkettim.aman ne farkeder...önemli olan hatırlaman...
3.aşılaman olduğunu zaten biliyorum niye 2 yazdığımı bende bilmiyorummmm...
inşallah herşey yolunda gider canımEki Görüntüle 357626
anladım ben anladımm..bugün bu topik çok sessizzz..gece 02:00 ye kadar uyunmamış bıcır bıcır konuşulmuş şimdii o konuşanlarııı göremiyorumm...olanlarda konuşmuyo zatenn yaa hıhh
tünaydın canlar......
sanada cicimmm...
bende yeni geldim tatlım... kociş evde... malum kar çok bizimki hemen tatil verdi kendine.....pazara sabahı gibi tembellik modundayım ev de de bir dünya işim var aylardır ertelediğim...ama hepsini birden yapmaya kalksam bitmez ama ben biterim herhalde
bu gün evde olmanın keyfini çıkarmaya niyetliyim yarın ve sonraki bir kaç gün azar azar yapıp bitirim herhalde...nasılsınız kimse yok galiba
pazara sabahı gibi tembellik modundayım ev de de bir dünya işim var aylardır ertelediğim...ama hepsini birden yapmaya kalksam bitmez ama ben biterim herhalde
bu gün evde olmanın keyfini çıkarmaya niyetliyim yarın ve sonraki bir kaç gün azar azar yapıp bitirim herhalde...nasılsınız kimse yok galiba
kuzum evde işlerim var Eki Görüntüle 357654 Eki Görüntüle 357655 Eki Görüntüle 357656
kızlar toplaşana kadar bitireyim ki sonra rahat rahat kaynatalım dimi amaaaa
tünaydın canlar......
pazara sabahı gibi tembellik modundayım ev de de bir dünya işim var aylardır ertelediğim...ama hepsini birden yapmaya kalksam bitmez ama ben biterim herhalde
dudaklarını sevsinler seninnnnnn...........haklısın seker de kımsecıkler yoktuu kızzz..gene gelmiş akasyamm falann :))
tünaydınnn..hoşgeldinn hoşgeldin....
ohh ne güzell yapın bakalım tembelikk...işler kaçmıyor kuzularr yaparsınızz sonraa..
dudaklarını sevsinler seninnnnnn...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?