çok sagol canım benim inşallah sonu bebişli olur:))
ayyy inanmiyotum hadi 8 -9 haftalik oldugunda bilmezsinde 36 haftalik nasil bilinmez hic mi karnin buyumedi hic mi icinde kipirdamadi cok ilginc..dusunsene ne ikili test ne baska test yapilmadi..hayirli oksun ne diyelim:))KIZLAR GEÇENLERDE PKOLU BİR ARKADAŞ HAMİLE KALMIŞ VE FARK ETMEMEİŞ (ara ara kanamsı oluyormuş)RAHİM FİLMİ DE ÇEKİLMİŞ BU SÜREÇTE SONRA KIZ DR GİTTİĞİN BİRİSİNDE 36 HAFTALIK hamile olduğu anlaşılmış SAĞLIKLI DOĞUMU OLDU ŞOK OLDUK
canim ben bu sene yaptim sozlesme filan yok canin ne zaman isterse ben birakiyorum.diyip gidebilirsin.ayrica gercek ogretmen ataninca sana git de diyebiliolar ya da mudur seni sevmezse.kesela benden onceki ucretli ogretmen kizlarla cok fingirdesmis(kiz lisesiydi)mudur onu hemen gondermis.cikmak istediginde ben is buldum filan diyip cikarsin.aldigin maasi da solim canim sana benim 29 sat dersim vardi haftada (zaten max.30 )o ayli tatillere gore degisio ama 950 yi buluyo.benim yaptigim donemde cok tatil oldu mesela o zaman kesiolar hemen maasindan.selam arkadaşlar nasılsınız? ne güzel yazılarınız olmuş,hepsini okuyamadım ama keyifler yerinde genel anlamda :))
sizlere bir sorum olacak.
ben bu yıl ücretli öğretmenliğe başvurdum kızlar. maddi olarak biraz katkım olsun,birikim olsun diye.
beni bilenler hatırlarlar. sene ortasında dershanede çalışıyordum. tedaviden dolayı işime son vermişlerdi.o zamandan beri evdeyim.
bu sömestr da tekrar denemeyi düşünüyoruz. ama ücretli öğretmenlik yaparken yarı döenmde bırakabilyıor myum? sözleşme senelik mi oluyor? bilen var mı?
bu arada kızlar,genetik test istemişlerdi bizden. elhamdülillah temiz çıktı. bir problem yokmuş
şimdi sizlerden fikir almak istiyorum
ayyy inanmiyotum hadi 8 -9 haftalik oldugunda bilmezsinde 36 haftalik nasil bilinmez hic mi karnin buyumedi hic mi icinde kipirdamadi cok ilginc..dusunsene ne ikili test ne baska test yapilmadi..hayirli oksun ne diyelim:))
canim ben bu sene yaptim sozlesme filan yok canin ne zaman isterse ben birakiyorum.diyip gidebilirsin.ayrica gercek ogretmen ataninca sana git de diyebiliolar ya da mudur seni sevmezse.kesela benden onceki ucretli ogretmen kizlarla cok fingirdesmis(kiz lisesiydi)mudur onu hemen gondermis.cikmak istediginde ben is buldum filan diyip cikarsin.aldigin maasi da solim canim sana benim 29 sat dersim vardi haftada (zaten max.30 )o ayli tatillere gore degisio ama 950 yi buluyo.benim yaptigim donemde cok tatil oldu mesela o zaman kesiolar hemen maasindan.
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş Eki Görüntüle 788374 hepimiz böyle olalım inşşşşş
Dr.dan geldik teyzeleri maşallah kızlarımın biri 1953 gr.olmuş 2 hafta önden gidiyor diğeri normal haftasinda 1400 gram çıktı. Biz üzüldük biri küçük diye dr.gayet normal biri baskın olacak sorun yok ikisi de sağlıklı dedi. Anası kılıklı dedim ben 5 kg doğmuşum bana çekecek kuzum demek
Selam canımmm hoşgeldinnn amann canım işyerinde hiç kendini prçalama derim herşey oldugu kadar ben işyerinden en son kırgın ayrıldım patronuma kırılıp çıktım çokkez aradı hatasını anladı ama dönmedim cnım iyikide dönmemişim bir işyerinde bilsen bile herşeyi bildigini belli etmemek lazımm bunu çok iyi nldım ve yşadımm tatlım senin için tedavin önemli hiçç stres ypm sakınn hadi hayırlısı olsun şimdiden canımmm
Hayırlısı olsun canım söylediklerini ben yaptırmadım hatta duymadım inşallah bu sefer gelir meleklerin
biz bu aybaşlıyoruz ikinci tedaviye canım..
ayın 22sinde adet olmam lazımdı olmadım 2 gün sonra test yapıcam ve söktürücü kullanıp adet olmayı beklicem sonra da bebişlerimi alıcam inşallah...
siz neye karar verdiniz canımm
saol canım sonu bebekli olsun tedavilerimizin inşallahCanım sana da hayırlı olsun. Biz de önümüzdeki ay başlıyoruz. Bu ay rahme çizik atacakmış :)
Ben acıbademdeki bir doktorlar başlıyorum ama ankara centrum kliniğinde olacak.
gunaydin sekerinm sen de mi basladin tedaviye?günaydınlarrr kızlarr
Arkadaşlar Türkiyede şu an sabajın 03:15 i Avustralyada saat 11:15 ve klinikten aradılar dünkü 7 yumurtamdan 6 sı döllenmiş.İlk tüp bebeğimde 4 alınmış en son 2 si kalmış bunlardan da 1 si 1. kalite idi..Salı günü yani yarın Ovitrel iğnesinin yarım doz olacağım. Perşembe kan testine çağırdışar. Bu arada türkiyede vajinal krem, birde transfer sonrası antibiyoki vermişlerdi.Burada 1 ağrı kesici dışında birşey vermiyorlar.Ve de genel anestezi almıştım. Burada tercihe bağlı... genelde narkoz almazsan yumurta toplamanın mucizevi durumunu görüyorsun.Ben de almadın. İnanın çok heyecanlı bir şey ,evet işlem de ve şlem sonrası bir miktar ağrı oluyor. Ancak Embiryolog doktorun topladığı yumurtaları anında mikroskopta inceliyor. Yumrtalarınızın hep sizden alınışı hemde mikroskoptaki görüntüsü çok heyecan verici.Dualarınızı eksik etmeyin inşallah hayırlısı ile sağlıklı bir evlada sahip olurum.
yok bebem eyül ekim adetinde başlayacağım ön tedavi için ilaçlrımı kulanıyoru mitamin vsgunaydin sekerinm sen de mi basladin tedaviye?
kızlar hastaneden geldimmm ilk iğnelerimi vurdular ( gonalf ve menegon ) bide cetrotide vardı onu şuan kullanmıyoruz dedi hemşire 5 gün iğnelerimi olup kontrole gidicem doktorumu gördümm çok rahatladımm baya konuştuk çok seviyorum ya konuştukça rahatlıyo insan :)) ilk tedavide yumoşlarımın hepsi kaliteli deyilmiş ama asıl problem spermlerdi dedii iğnelerini değiştirdim spermlerede bu sefer ımsı tekniği kullanılacak dedii ben ilk tedavidede ımsı takniği kullanıldı biliyodum çünkü çok azdı sperm ama öle olmamışş bide hiçbişey bilmiyodum kızlar ama bu sefer çok daha rahatım herşeyi sordumm çok şükür herşey yolunda şimdilik
canım benim donmus embriyo transferi olacak onda hap ve jel kulanılıyor..nafis basladin mi ignelere?
canimım ben asitli ve baharatlı hiç bişey yemedim kalsium agırlıklı beslendim bide ananas filan yemiştiim..Arkadaşlaryarın sabah 06:45 de klinikte olacağım. Transferim yapılacak. Lütfen transfer sonrası neler yemeliyim. Kimi baharatlı yeme diyor,kimi asitli embriyonun tutunması için ve tabii ki neler yapıp yapmamalıyım.
Arkadaşlaryarın sabah 06:45 de klinikte olacağım. Transferim yapılacak. Lütfen transfer sonrası neler yemeliyim. Kimi baharatlı yeme diyor,kimi asitli embriyonun tutunması için ve tabii ki neler yapıp yapmamalıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?