Tüp Bebek Günlüğümüz !

ayyy inanmiyotum hadi 8 -9 haftalik oldugunda bilmezsinde 36 haftalik nasil bilinmez hic mi karnin buyumedi hic mi icinde kipirdamadi cok ilginc..dusunsene ne ikili test ne baska test yapilmadi..hayirli oksun ne diyelim:))

canim ben bu sene yaptim sozlesme filan yok canin ne zaman isterse ben birakiyorum.diyip gidebilirsin.ayrica gercek ogretmen ataninca sana git de diyebiliolar ya da mudur seni sevmezse.kesela benden onceki ucretli ogretmen kizlarla cok fingirdesmis(kiz lisesiydi)mudur onu hemen gondermis.cikmak istediginde ben is buldum filan diyip cikarsin.aldigin maasi da solim canim sana benim 29 sat dersim vardi haftada (zaten max.30 )o ayli tatillere gore degisio ama 950 yi buluyo.benim yaptigim donemde cok tatil oldu mesela o zaman kesiolar hemen maasindan.

canım bize şaşırdık ama pko olduğu için kiloluymuş ve hiç fark etmemiş

Maşallah canım ALLAH nazardan saklasın kuzuları

Çok sağ olun kızlar Allahım tez vakitte sizlere de nasip etsin inşallah. . Arkadnas senin kizlarin kg.lari nasil gidiyor ?

kızlarrr bir ugrayayım dedimmmm ne alemdesinizzzzz??
ama gitmişsiniz hepciciğinizzzzz

Kızlar nasılsınız ben hala annemdeyim bi hafta daha kalıp gidicez kuzum büyüyo en son 3500 grdı
Artık gündüz uykusunu bıraktı hanımefendi gündüzleri hiç uyumuyo gecede uyumadan önce avazı çıktığı kadar ağlıyo hergün huy değiştiriyor gözlerimizde çapaktan kurtulamadı o kadar damla kullandık banamısın demedi bizden böyle özledim sizi istanbul a gelince daha sık gelirim öpüyorum sizi

Valla canım çok haklısın. Toplantılar, toplantılar uğraştığımız şey ise o bunu demiş, şu şunu demiş... Belki de tüp bebeğe başlayacağımız için hassasım ben. Geçen 2 tüp bebek esnasında da iş yerindekilerle tartışmıştım. Bu sefer de aynı şey oluyor. Belki ben üstüme alınıyorum ama sanki hep bana yükleniliyormuş gibi geliyor. Hayırlısı artık napalım.

Çok teşekkür ederim. İnşallah olur bu defa.

Hayırlısı olsun canım söylediklerini ben yaptırmadım hatta duymadım inşallah bu sefer gelir meleklerin

Amin canım inşallah!

Canım sana da hayırlı olsun. Biz de önümüzdeki ay başlıyoruz. Bu ay rahme çizik atacakmış :)

Ben acıbademdeki bir doktorlar başlıyorum ama ankara centrum kliniğinde olacak.

Canım sana da hayırlı olsun. Biz de önümüzdeki ay başlıyoruz. Bu ay rahme çizik atacakmış :)

Ben acıbademdeki bir doktorlar başlıyorum ama ankara centrum kliniğinde olacak.
saol canım sonu bebekli olsun tedavilerimizin inşallah

Arkadaşlaryarın sabah 06:45 de klinikte olacağım. Transferim yapılacak. Lütfen transfer sonrası neler yemeliyim. Kimi baharatlı yeme diyor,kimi asitli embriyonun tutunması için ve tabii ki neler yapıp yapmamalıyım.

İnşallah herşey yolunda gider ve sağlıklı bebeklerini kucağına alırsın. Benim de 2. tüp bebek denemem,yarın yani cuma transferim var. Allahım inşallah bize de sağlıklı evlat nasip eder..

nafis basladin mi ignelere?
canım benim donmus embriyo transferi olacak onda hap ve jel kulanılıyor..
daha adet olmadım beklemedeyim..

canimım ben asitli ve baharatlı hiç bişey yemedim kalsium agırlıklı beslendim bide ananas filan yemiştiim..
3 gün dus almadım sadece lavabo için yerimden kalktım canım..
ayrıca 3 günden sonra yavas yavas hareket ettim ılık soguga yakın dus aldım canım öyle yani benim yaptıklarım..
inşallah tutunuz bebeğin canım sende anne olursun bizlerde

Canım hayırlı olsun transferin kuzuların sana sıkı sıkı tutunsun inşallah. . Ben özel olarak hiçbirşey yemedim. Zararlı şeylerden uzak durdum cola, abur cubur vs.normal hayatıma devam ettim. Yattım ama yatağa çakılmadım aralıklarla kalkıp dolaştım yemeğimi masa da yedim sadece test tarihime kadar duş almadım kuaföre saçlarımı yıkattım vücudumu sildim. Gerçi bunlar bahanesi yeter ki Rabbim nasip etsin inşallah sana da nasip etmiştir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…