Tüp Bebek Günlüğümüz !

İyi geceler kızlar yarın 12 de dr.randevumuz var çok heyecanlıyım kuzularımın biri.iki gündür çok hareket etmemişti moralim bozulmuştu çok şükür şimdi hareketlendi bende derin bir ohh çektim. . Tabi yarın görürsem daha iyi hissedicem

yerim senin kuzularınıı :)canım benim Allahın izniyle iyilerdirr üzme kendinii yarın görünce rahatlarsınn

Canım sana yorum yazmadan çıktıgım içim vicdan azabı duydum başım çokk grıyordu yattım aklıma takıldın geri kalktım tatlımm hiçç korkma endişelenme sakın ablamda hamileyken kç kez bu durumu yaşdı arkdaşımmm yarın kızları görde rahatla biraz önce cnım çokk öptt

Canım oluyor öyle arada rabbim korusun öyle hissedince tatlı biçey yiyip soluna yat hemen ama tabiki tedbirli olmak lazım yarın zillileri görünce rahatlarsın rabbim korusun meleklerimizi

Kızlar biz bugün karyolamızı uyku setimizi küveti port bebeleri ve mevlüt kıyafetleriyle bezlerini aldık tabi ben beyendim bizimkiler aldı çok şükür eksiğimiz kalmadı alışveriş sırasında sizler içinde dua ettim bu telaşları tez vakitte sizde yaşayın diye

yerim senin kuzularınıı :)canım benim Allahın izniyle iyilerdirr üzme kendinii yarın görünce rahatlarsınn

Canım oluyor öyle arada rabbim korusun öyle hissedince tatlı biçey yiyip soluna yat hemen ama tabiki tedbirli olmak lazım yarın zillileri görünce rahatlarsın rabbim korusun meleklerimizi

Canlarım benim sağ olun inşallah iyidir zilli kızlarım benim yorulmamla alakalı sanırım tatlı byedi dediğin gibi yaptım arkadnas ama hiç fayda etmedi neyseki kendiliğinden düzeldi. Allahım kuzularımızı korusun amin canım

Allah güle güle sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin canım. . Benimde bir uyku seti birde odalarının storu kaldı eksiğim bir de Eminönü ne gidicem kapı süsü, altın yastığı vs set yapmışlar onlardan alıcam birde lohusa serbeti için kadeh ve şişe alıcam süsleyeceğim sonra bitecek inşallah. .

günaydınlar canlarr benkayra güle güle kulanın canım

Slm kızlar kız nafiş böreğin harika olmuş valla tam eşlere süprizlik olmuş üşenmesem kalkıp yapıcam şimdi akşama eşime ama koca göbekle zor geliyo :)
teşekkür ederim bidenem beğenmene sevindim
üşenci işi istersen hazır milföylede yapabilirsin şekerim
demokraside çareler tükenmez

hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah bebişin gelir bu sefer

biz hala beklemedeyiz bişeye karar vermedik
inşallah canım benim inşallah hepimizin son denemeleri olur..
olsun kuzum bekleyin Rabbim zamanını biliyodur bakarsın kendiliğinden gelir

ohhhhhhhh ne güzel olacaktır şimdi onlarınodaları dimi annesii
duaarına bizlerde amin diyelim canım
bi ara bitirdiğinde fotolarıda koyarsan seviniriz canım merak ediyoruz bebişlerimizin eşyalarıını

İnce bir ip;
Üzerinde yürüyorum
Sol tarafımda vazgeçmek
Sağ tarafımda ise beklemek var...
Sağa meyilli şekilde gitmeye çalışıyorum,
Ama sola itiyor rüzgâr beni..
G e l m e n gerek..
Sağ elimden tutup da çekmen gerek artık...
Ne olur gel artık...((

yine gelemedim bir ara.. ama oğlum iki dişini çıkardı ve gecelerim uykusuz.. gündüzleri ise onu ek gıdaya alıştırmakla geçti....çok yorgunum.. şimdi bile netin başında uyucam okadar yani... ama size bir bakayım dedim...
ne var ne yok canlarım...?umarım topik hamişlerle dolup taşmıştır....Rabbim sizlerede emanetlerini yollasın insallah....yorucu ama çok güzel....her gece dualarımdasınız.. sizleri çok seviyorum.....kendinize çok iyi bakın....öptüm çok....

hoş geldin defnecim suanlık hamile haberleri yok topiğimizde ama doğumu yaklaşanlar tedaviyi tekrar düşünenler var canım
sanada kolay gelsin zor ama eminim güzel işlerdir bunlar..
kendine iyi bak oğluşunu öp

bende kimseyi bulamayınca geçmişe bir göz atayım dedim...gelecek insallah bu tedavilerle bebişleri inanıyorum ben buna... rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin tüm isteyenlere tez zamanda insallah..

bende kimseyi bulamayınca geçmişe bir göz atayım dedim...gelecek insallah bu tedavilerle bebişleri inanıyorum ben buna... rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin tüm isteyenlere tez zamanda insallah..
şuan için bende bu adetle bekliyorum 5 hatta 6 gün geçti adetim2 gün daha bekleyip söktürücü kullanıcam sonra donmuş tedavisine başlıyorumcanım inşallah hepimiz kavuscaz yavrularımıza

sen nasılsın tatlım...paşalarla zaman geçiiriyormuşsun...hadi bakalım kolay gelsin.. ben tekiyle baş edemiyorum bazen...
canım topikten merak ettiğim okadar çok kişi var ki.. geçmişte yazıştığımız.. neler yapıyorlar acaba? var mı öyle ildiklerin.. ben karasu ile görüşüyorum...başka da kimseyle görüşmüyorum...umarım hepsi iyidir...benden selam söyle görüşürsen eskilere....

canım adetin hep mi gecikiyordu? bebiş felan olmasın? ay... olsa ne güzel olurdu.. süpriz bebeklerden biri daha gelmiş olurdu... hadi bakalım insallah tez zamanda bebişine kavuşursun....hep dualarımdasınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…