İyi geceler kızlar yarın 12 de dr.randevumuz var çok heyecanlıyım kuzularımın biri.iki gündür çok hareket etmemişti moralim bozulmuştu çok şükür şimdi hareketlendi bende derin bir ohh çektim. . Tabi yarın görürsem daha iyi hissedicem
İyi geceler kızlar yarın 12 de dr.randevumuz var çok heyecanlıyım kuzularımın biri.iki gündür çok hareket etmemişti moralim bozulmuştu çok şükür şimdi hareketlendi bende derin bir ohh çektim. . Tabi yarın görürsem daha iyi hissedicem
yerim senin kuzularınıı :)canım benim Allahın izniyle iyilerdirr üzme kendinii yarın görünce rahatlarsınn
Canım sana yorum yazmadan çıktıgım içim vicdan azabı duydum başım çokk grıyordu yattım aklıma takıldın geri kalktım tatlımm hiçç korkma endişelenme sakın ablamda hamileyken kç kez bu durumu yaşdı arkdaşımmm yarın kızları görde rahatla biraz önce cnım çokk öptt
Canım oluyor öyle arada rabbim korusun öyle hissedince tatlı biçey yiyip soluna yat hemen ama tabiki tedbirli olmak lazım yarın zillileri görünce rahatlarsın rabbim korusun meleklerimizi
Kızlar biz bugün karyolamızı uyku setimizi küveti port bebeleri ve mevlüt kıyafetleriyle bezlerini aldık tabi ben beyendim bizimkiler aldı çok şükür eksiğimiz kalmadı alışveriş sırasında sizler içinde dua ettim bu telaşları tez vakitte sizde yaşayın diye
teşekkür ederim bidenem beğenmene sevindimSlm kızlar kız nafiş böreğin harika olmuş valla tam eşlere süprizlik olmuş üşenmesem kalkıp yapıcam şimdi akşama eşime ama koca göbekle zor geliyo :)
inşallah canım benim inşallah hepimizin son denemeleri olur..hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah bebişin gelir bu sefer
biz hala beklemedeyiz bişeye karar vermedik
ohhhhhhhh ne güzel olacaktır şimdi onlarınodaları dimi annesiiKızlar biz bugün karyolamızı uyku setimizi küveti port bebeleri ve mevlüt kıyafetleriyle bezlerini aldık tabi ben beyendim bizimkiler aldı çok şükür eksiğimiz kalmadı alışveriş sırasında sizler içinde dua ettim bu telaşları tez vakitte sizde yaşayın diye
Günaydın herkese gönlünüzden geçen ne varsa önünüze çıkarsın Rabbim
hoş geldin defnecim suanlık hamile haberleri yok topiğimizde ama doğumu yaklaşanlar tedaviyi tekrar düşünenler var canımyine gelemedim bir ara.. ama oğlum iki dişini çıkardı ve gecelerim uykusuz.. gündüzleri ise onu ek gıdaya alıştırmakla geçti....çok yorgunum.. şimdi bile netin başında uyucam okadar yani... ama size bir bakayım dedim...
ne var ne yok canlarım...?umarım topik hamişlerle dolup taşmıştır....Rabbim sizlerede emanetlerini yollasın insallah....yorucu ama çok güzel....her gece dualarımdasınız.. sizleri çok seviyorum.....kendinize çok iyi bakın....öptüm çok....
hoş geldin defnecim suanlık hamile haberleri yok topiğimizde ama doğumu yaklaşanlar tedaviyi tekrar düşünenler var canım
sanada kolay gelsin zor ama eminim güzel işlerdir bunlar..
kendine iyi bak oğluşunu öp
şuan için bende bu adetle bekliyorum 5 hatta 6 gün geçti adetim2 gün daha bekleyip söktürücü kullanıcam sonra donmuş tedavisine başlıyorumcanım inşallah hepimiz kavuscaz yavrularımızabende kimseyi bulamayınca geçmişe bir göz atayım dedim...gelecek insallah bu tedavilerle bebişleri inanıyorum ben buna... rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin tüm isteyenlere tez zamanda insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?