İnce bir ip;
Üzerinde yürüyorum
Sol tarafımda vazgeçmek
Sağ tarafımda ise beklemek var...
Sağa meyilli şekilde gitmeye çalışıyorum,
Ama sola itiyor rüzgâr beni..
G e l m e n gerek..
Sağ elimden tutup da çekmen gerek artık...
Ne olur gel artık...((
iyiyim canım sen napıyon iyi tatiller canım:)slm kizlar napiosunuz ben tatildeyim telden girim.bakim dedim kizlar napio¿
nafis yarismaya mi katildin hemen bakiom.
evet canm pko olunca gecikiyo zatencanım adetin hep mi gecikiyordu? bebiş felan olmasın? ay... olsa ne güzel olurdu.. süpriz bebeklerden biri daha gelmiş olurdu... hadi bakalım insallah tez zamanda bebişine kavuşursun....hep dualarımdasınız...
evet canm pko olunca gecikiyo zaten
o yüzden umutlu degilim canım
saol duaların için öpüyorum cok cok
güzelmiş yüreğine sağlık bacımmmmmmmmm
KIZLAR GEÇENLERDE PKOLU BİR ARKADAŞ HAMİLE KALMIŞ VE FARK ETMEMEİŞ (ara ara kanamsı oluyormuş)RAHİM FİLMİ DE ÇEKİLMİŞ BU SÜREÇTE SONRA KIZ DR GİTTİĞİN BİRİSİNDE 36 HAFTALIK hamile olduğu anlaşılmış SAĞLIKLI DOĞUMU OLDU ŞOK OLDUK
Dr.dan geldik teyzeleri maşallah kızlarımın biri 1953 gr.olmuş 2 hafta önden gidiyor diğeri normal haftasinda 1400 gram çıktı. Biz üzüldük biri küçük diye dr.gayet normal biri baskın olacak sorun yok ikisi de sağlıklı dedi. Anası kılıklı dedim ben 5 kg doğmuşum bana çekecek kuzum demek
KIZLAR GEÇENLERDE PKOLU BİR ARKADAŞ HAMİLE KALMIŞ VE FARK ETMEMEİŞ (ara ara kanamsı oluyormuş)RAHİM FİLMİ DE ÇEKİLMİŞ BU SÜREÇTE SONRA KIZ DR GİTTİĞİN BİRİSİNDE 36 HAFTALIK hamile olduğu anlaşılmış SAĞLIKLI DOĞUMU OLDU ŞOK OLDUK
Gerçektenmi ne sürpriz olmuştur şimdi onlara rabbim koruduktan sonra hiç bişey olmaz bizide bulsa böyle sürprizler keşke
EN GÜZELİ CANIM TEST YAPMAKduyuyoruz canım olmaz diye bişey yok...
bende zaten 2 gün sonra test yapıp öyle kullanıcam ilaç
Dr.dan geldik teyzeleri maşallah kızlarımın biri 1953 gr.olmuş 2 hafta önden gidiyor diğeri normal haftasinda 1400 gram çıktı. Biz üzüldük biri küçük diye dr.gayet normal biri baskın olacak sorun yok ikisi de sağlıklı dedi. Anası kılıklı dedim ben 5 kg doğmuşum bana çekecek kuzum demek
evet canım yapıcamEN GÜZELİ CANIM TEST YAPMAK
SAĞLIKLA GELSİNLER
hayırlı olsun sonu güzel olsunkızlar hastaneden geldimmm ilk iğnelerimi vurdular ( gonalf ve menegon ) bide cetrotide vardı onu şuan kullanmıyoruz dedi hemşire 5 gün iğnelerimi olup kontrole gidicem doktorumu gördümm çok rahatladımm baya konuştuk çok seviyorum ya konuştukça rahatlıyo insan :)) ilk tedavide yumoşlarımın hepsi kaliteli deyilmiş ama asıl problem spermlerdi dedii iğnelerini değiştirdim spermlerede bu sefer ımsı tekniği kullanılacak dedii ben ilk tedavidede ımsı takniği kullanıldı biliyodum çünkü çok azdı sperm ama öle olmamışş bide hiçbişey bilmiyodum kızlar ama bu sefer çok daha rahatım herşeyi sordumm çok şükür herşey yolunda şimdilik
hayırlı olsun sonu güzel olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?