Tüp Bebek Günlüğümüz !

slm kizlar napiosunuz ben tatildeyim telden girim.bakim dedim kizlar napio¿
nafis yarismaya mi katildin hemen bakiom.

canım adetin hep mi gecikiyordu? bebiş felan olmasın? ay... olsa ne güzel olurdu.. süpriz bebeklerden biri daha gelmiş olurdu... hadi bakalım insallah tez zamanda bebişine kavuşursun....hep dualarımdasınız...
evet canm pko olunca gecikiyo zaten
o yüzden umutlu degilim canım
saol duaların için öpüyorum cok cok

evet canm pko olunca gecikiyo zaten
o yüzden umutlu degilim canım
saol duaların için öpüyorum cok cok

KIZLAR GEÇENLERDE PKOLU BİR ARKADAŞ HAMİLE KALMIŞ VE FARK ETMEMEİŞ (ara ara kanamsı oluyormuş)RAHİM FİLMİ DE ÇEKİLMİŞ BU SÜREÇTE SONRA KIZ DR GİTTİĞİN BİRİSİNDE 36 HAFTALIK hamile olduğu anlaşılmış SAĞLIKLI DOĞUMU OLDU ŞOK OLDUK

duyuyoruz canım olmaz diye bişey yok...
bende zaten 2 gün sonra test yapıp öyle kullanıcam ilaç

Dr.dan geldik teyzeleri maşallah kızlarımın biri 1953 gr.olmuş 2 hafta önden gidiyor diğeri normal haftasinda 1400 gram çıktı. Biz üzüldük biri küçük diye dr.gayet normal biri baskın olacak sorun yok ikisi de sağlıklı dedi. Anası kılıklı dedim ben 5 kg doğmuşum bana çekecek kuzum demek

maşallah canım gözün aydın inşallah sağlıkla kucağına aldığın günlerde gelecek

gerçektenmi ne sürpriz olmuştur şimdi onlara Rabbim koruduktan sonra hiç bişey olmaz bizide bulsa böyle sürprizler keşke

selam arkadaşlar nasılsınız? ne güzel yazılarınız olmuş,hepsini okuyamadım ama keyifler yerinde genel anlamda :))

sizlere bir sorum olacak.

ben bu yıl ücretli öğretmenliğe başvurdum kızlar. maddi olarak biraz katkım olsun,birikim olsun diye.

beni bilenler hatırlarlar. sene ortasında dershanede çalışıyordum. tedaviden dolayı işime son vermişlerdi.o zamandan beri evdeyim.

bu sömestr da tekrar denemeyi düşünüyoruz. ama ücretli öğretmenlik yaparken yarı döenmde bırakabilyıor myum? sözleşme senelik mi oluyor? bilen var mı?

bu arada kızlar,genetik test istemişlerdi bizden. elhamdülillah temiz çıktı. bir problem yokmuş

şimdi sizlerden fikir almak istiyorum

Gerçektenmi ne sürpriz olmuştur şimdi onlara rabbim koruduktan sonra hiç bişey olmaz bizide bulsa böyle sürprizler keşke

valla herkez çok şaşkındı ama en çokda hsg çeken dr kızndı herkes nasıl olurda bebeği görmez diye

duyuyoruz canım olmaz diye bişey yok...
bende zaten 2 gün sonra test yapıp öyle kullanıcam ilaç
EN GÜZELİ CANIM TEST YAPMAK

SAĞLIKLA GELSİNLER

çok şükür maşallah fıstıklara:))

kızlar hastaneden geldimmm ilk iğnelerimi vurdular ( gonalf ve menegon ) bide cetrotide vardı onu şuan kullanmıyoruz dedi hemşire 5 gün iğnelerimi olup kontrole gidicem doktorumu gördümm çok rahatladımm baya konuştuk çok seviyorum ya konuştukça rahatlıyo insan :)) ilk tedavide yumoşlarımın hepsi kaliteli deyilmiş ama asıl problem spermlerdi dedii iğnelerini değiştirdim spermlerede bu sefer ımsı tekniği kullanılacak dedii ben ilk tedavidede ımsı takniği kullanıldı biliyodum çünkü çok azdı sperm ama öle olmamışş bide hiçbişey bilmiyodum kızlar ama bu sefer çok daha rahatım herşeyi sordumm çok şükür herşey yolunda şimdilik

hayırlı olsun sonu güzel olsun

kızlrrr öğlen gönderdiğim kalplerden sonra alıntılar yaptım ama pat diye bbilgisayr kapandı
annemler pcyi eşim yaptı ama yorulunca kapanıyor yaşlandı garii
çok sinir bi andı allahtan yazmadım çok..
neysee dikaktimi çeken konulara dönücemmm öptümm sizii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…