Tüp Bebek Günlüğümüz !

hayırlı olsun bebişli olsun inş

Çok teşekkürler,inşallah dualarınızı eksik etmeyin

Volincim allah yardımcın olsun benim teyzemde avustralyada çok uzaktasın ama kalpler bir olsun canım stres yapma bende 2-3 gün sonra duş almıştım ama ayakta ve ılık suyla protein ağırlıklı beslenmeye çalıştım hergün ananas yedim fazla yatmadım evin içinde dolaştım zaten 2. Haftasında işe başladım 5. Yada 6. Günde kasığımda ağrı oldu o zaman içimden galiba tutunuyo şuan diye düşündüm ve öylede oldu allahım yardımcın olsun canım

İnşallah yarabbim.. Avustralyada deniyorum. Tek başımayım. tabii eşim var ancak sizlerde dualarınızı eksik etmeyin allah razı olsun

hayırlı olsun cnm..bebişli olsun sonu.olsun tek olmak daha güzel sadece eşin yanında olsun yeter..
benim gibi kuru kalabalık olupta sinirlerinin bozulmasından iyidir bende 15 güne başlıyorum inşallah.

Selam arkadaşlar. Gazi doktorlarından Ahmet Mehmet ikizlerden herhangi birine giden var mı?

Ben cumartesi Ahöet Erdem'den randevu aldım. Daha tedaviye başlamaya 2 ay var. Araştırmak istiyorum bu defa iyice.

hadi hayırlı olsun canım. sana tavsiyelerimin başında stres yapmaman geliyor. o çok önemli, boş zamanın olduğunu düşün film dizi izle. onun haricinde normal yemeğini ye, proteinini al, ekstra bişey yapmana gerek yok. ben sadece fındık ve badem çok yemiştim.
ağır kaldırma yorulma dinlen ama hep yatma. uzun süre yatmak da iyi değil arada hareket lazım. bir de ben 2. gün ılık duş almaya başlamıştım, kimisi hiç almıyo, nasıl rahat edeceksen öyle yap. kafan rahat olsun yeter.

canım maşallah kuzuna küçük doğdu ama büyüyor bak. hakikaten bunlar büyüdükçe huy değiştiriyo bizimkiler 29 günlük oldular öğlen az uyumaya başladılar. bu arada bizim kızdada var çapak göz diplerine masaj yapıyomusun gözyaşı kanalı tıkalı oluyomuş. bizimde işe yaramadı ben bugün çayla sildim doktorumuz ilk gittiğimizde demişti çayla silin diye ben serum fizyolojikle temizliyodum. bakalım çaya döndüm.

nasılsınz kızlar ben bileğimi incittim 5 rapor dedi ama bn üçgün aldım pazrtesi işe başlıcam evin işide durcak uf ufnafiyecim tekrar denemeye başlaycksın sanırım bn daha düşünmüyorum sorunlar bitcek öyle hemde okulumu bitirp ehliyt almayı istiyorum onlarla uğraşıcam hiç değilse kendimi geliştrp kafmı dagtırım rabbim inş bi gün hepimizi anne eder ve acılarımız unutulup mutlu oluruz

gecmiş olsun cnmmm inşallah hemen gecer..
sormaa bende ayagımdan dertliyim..
ayak tırnagıma tahta düştü.tam tedavi öncesi basamıyorum bende tırnak atıyor..
inşallah biran önce iyileşiriz..

geçmil olsun

İnşallah herşey yolunda gider ve sağlıklı bebeklerini kucağına alırsın. Benim de 2. tüp bebek denemem,yarın yani cuma transferim var. Allahım inşallah bize de sağlıklı evlat nasip eder..

canım benim Aminn inşallah ikinci tedavilerimiz pozitiff olurdaa alırız emeklerimizin karşılığını..

geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

volin ...

hadi hayırlısı canım 12 gün sonra böyle görmek dileğiyle....

İyi geceler cancağızlarım
Geçmişte ne var ne yok okuyamıyorum şu an zaten geçmiş geçmiştir önümüze bakalım dimi
Ben malumunuz yoğunum paşalarımla aşkın doruklarındayım
Ama bebeklerim kuzularım miss kokulularım cumartesi gidiyorlar
offf of sevmiyorum bu gurbetliği sayılı zamana gıcık oluyorum benden uzaklarda büyüyüp gidiyorlar

nerdeesiniz ayolll????kizlar evdeki boy aynam koyu renk olanlardan ya ondan gormedim bilmiyirum yada hic kendimi incelemedim bugun denizden geldikten sonra gobegime bi baktim ki igne izlerim oldugu gibi duruyor resmen yer etmis orda sagli sollu vurdugum yerler sinek isirigi gibi kirmizi kirmizi duruyor.bana hatira kaldi bari ise yarasaydi...

günaydın hayırlı cumalar rabbim tüm dualrımzı dileklerimizi kabul etsin inşşş gönlünüzden her ne geçiyorsa en kısa zamanda yolmuzu kesiştrisin açılan ellerimizi boş çevirmesin inşş 30 ağustos zafer bayramımız kutlu olsun ATAM RAHAT UYU HER DAİM İZİNDE YÜRÜYECEĞİZ

Arkadaşlar merhaba

1 adet 1. kalite embiryom transfer edildi.yarın ovitrel iğnemin kalan dozunu yapacaklar.Ayrıca emriyolarımın diğerlerinden kaçının dondurulacağına 1- 2 gün den sonra karar verilecek. Umarım herşey yolunda gider ve buradan size pozitif haberini veririm.Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.Bu arada burada 1 tane transfer ediyorlar ileri yaşta olduğum için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…