arkadaşlaryarın sabah 06:45 de klinikte olacağım. Transferim yapılacak. Lütfen transfer sonrası neler yemeliyim. Kimi baharatlı yeme diyor,kimi asitli embriyonun tutunması için ve tabii ki neler yapıp yapmamalıyım.
canım benim donmus embriyo transferi olacak onda hap ve jel kulanılıyor..
daha adet olmadım beklemedeyim..
canimım ben asitli ve baharatlı hiç bişey yemedim kalsium agırlıklı beslendim bide ananas filan yemiştiim..
3 gün dus almadım sadece lavabo için yerimden kalktım canım..
ayrıca 3 günden sonra yavas yavas hareket ettim ılık soguga yakın dus aldım canım öyle yani benim yaptıklarım..
inşallah tutunuz bebeğin canım sende anne olursun bizlerde
hayırlı olsun bebişli olsun inş
inşallah yarabbim.. Avustralyada deniyorum. Tek başımayım. Tabii eşim var ancak sizlerde dualarınızı eksik etmeyin allah razı olsun
İnşallah yarabbim.. Avustralyada deniyorum. Tek başımayım. tabii eşim var ancak sizlerde dualarınızı eksik etmeyin allah razı olsun
Arkadaşlaryarın sabah 06:45 de klinikte olacağım. Transferim yapılacak. Lütfen transfer sonrası neler yemeliyim. Kimi baharatlı yeme diyor,kimi asitli embriyonun tutunması için ve tabii ki neler yapıp yapmamalıyım.
Kızlar nasılsınız ben hala annemdeyim bi hafta daha kalıp gidicez kuzum büyüyo en son 3500 grdı
Artık gündüz uykusunu bıraktı hanımefendi gündüzleri hiç uyumuyo gecede uyumadan önce avazı çıktığı kadar ağlıyo hergün huy değiştiriyor gözlerimizde çapaktan kurtulamadı o kadar damla kullandık banamısın demedi bizden böyle özledim sizi istanbul a gelince daha sık gelirim öpüyorum sizi
nasılsınz kızlar ben bileğimi incittim5 rapor dedi ama bn üçgün aldım pazrtesi işe başlıcam evin işide durcak uf uf nafiyecim tekrar denemeye başlaycksın sanırım bn daha düşünmüyorum sorunlar bitcek öyle hemde okulumu bitirp ehliyt almayı istiyorum onlarla uğraşıcam hiç değilse kendimi geliştrp kafmı dagtırım rabbim inş bi gün hepimizi anne eder ve acılarımız unutulup mutlu oluruz
nasılsınz kızlar ben bileğimi incittim5 rapor dedi ama bn üçgün aldım pazrtesi işe başlıcam evin işide durcak uf uf nafiyecim tekrar denemeye başlaycksın sanırım bn daha düşünmüyorum sorunlar bitcek öyle hemde okulumu bitirp ehliyt almayı istiyorum onlarla uğraşıcam hiç değilse kendimi geliştrp kafmı dagtırım rabbim inş bi gün hepimizi anne eder ve acılarımız unutulup mutlu oluruz
İnşallah herşey yolunda gider ve sağlıklı bebeklerini kucağına alırsın. Benim de 2. tüp bebek denemem,yarın yani cuma transferim var. Allahım inşallah bize de sağlıklı evlat nasip eder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?