günaydınlarrr canlar: günaydın günaydın herkese
günaydınlarrr canlar: günaydın günaydın herkese
GÜNAYDIN CANIMMMM sen çider forumdaki tarsuk musun :44::44::44::44::44::44::44:
Günaydın cancağızlarım
Paşalarım gittiler bunalımdayım
Daha yeni kalktım günlerdir nasıl yorulmuşsam artık uykudan başımı kaldıramadım..
Bu hafta içi tüp baby lerimizden elifnaz ımızın ilk yaş gününü organize edicem pastasını kurabiyelerini elceğizlerimlen yapcam...
Sizinle fotoları paylaşırım mutlaka...
Veee herkeslere güzel hafta sonları olsun...
Bu arada üşenmezsem nafiye hatuna börek yarışmasında rakip olabilirim
İKİ PAŞAN OLUR İNŞŞŞŞ BAŞINI KAŞIMAYA UYKU UYUMAYA HASRET KALISIN İNŞŞŞ BU GÜNLERİNİ ARASIN (her şeye vakit buldun günleri) HEP AĞLARSIN BİZE YORGUNUM DİYE İNŞŞŞŞ
Amin yetercim...
Rabbim çocuksuz ev bırakmasın
OHHHH İÇİM RAHATLADI SANA BÖYLE SÖYLEYİNCE aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnn inşşş
o zaman sen bana bol bol böyle cümleler kur hem senin için rahatlar hem ben dua almış olurum
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canim benim kizinin dogum gunu kutlu olsun Allah her sene guzelliklerle bu gunlrri size gostersin insallah...
insallah canim hayirlisiyla...Rabbım enkısaz zamnda hepinîze basip etsın inşllh
allah yardimcin olsun canim benim fikrim testleri yaptirmaktan yana ...ama canim bu sefer transferden sonra dinlen calisma bi hafta..bas istifayi maasini ben yollicam:)))Selam arkadaşlar. Bir özet geçeyim. Bugün sabah Ankalife ile öğleden sonrada Ahmet Emin ile görüştük. Ankalife tüp bebekten önce kapsamlı bir imminolojik ve genetik tarama yapmaktan yana. Ayrıca rahim biyopsisi yapıp tutunma moleküllerine bakmak istedi. Ahmet Hoca ile hiç bir şeye gerek yok. Önemli olan kaliteli yumurta ve kaliteli sperm, yaşınız küçük bir süre normal deneyebilirsiniz dedi. Kendi doktorum Rana Karayalçın da bu ay rahimden parça alalım (tutunmayı kolaylaştırmak için) sonraki ayda tüp bebek yapalım diyor. Yine kafam karıştı. Bir sürü test yaptırıp yıpranmak istemiyorum. Hele ki işe yarayacağının garantisi yokken. Bir taraftan da yine negatif olursa bu defa elim mahküm testleri yaptıracağım, o zaman neden şimdiden yaptırmayayım diyorum. Öyle işte
Transferi olan arkadaşlara Allah yardım etsin, inşallah pozitif görürler ve 9 ayın sonunda evlerine bebekle dönerler.
Selam arkadaşlar. Bir özet geçeyim. Bugün sabah Ankalife ile öğleden sonrada Ahmet Emin ile görüştük. Ankalife tüp bebekten önce kapsamlı bir imminolojik ve genetik tarama yapmaktan yana. Ayrıca rahim biyopsisi yapıp tutunma moleküllerine bakmak istedi. Ahmet Hoca ile hiç bir şeye gerek yok. Önemli olan kaliteli yumurta ve kaliteli sperm, yaşınız küçük bir süre normal deneyebilirsiniz dedi. Kendi doktorum Rana Karayalçın da bu ay rahimden parça alalım (tutunmayı kolaylaştırmak için) sonraki ayda tüp bebek yapalım diyor. Yine kafam karıştı. Bir sürü test yaptırıp yıpranmak istemiyorum. Hele ki işe yarayacağının garantisi yokken. Bir taraftan da yine negatif olursa bu defa elim mahküm testleri yaptıracağım, o zaman neden şimdiden yaptırmayayım diyorum. Öyle işte
Transferi olan arkadaşlara Allah yardım etsin, inşallah pozitif görürler ve 9 ayın sonunda evlerine bebekle dönerler.
Selam arkadaşlar. Bir özet geçeyim. Bugün sabah Ankalife ile öğleden sonrada Ahmet Emin ile görüştük. Ankalife tüp bebekten önce kapsamlı bir imminolojik ve genetik tarama yapmaktan yana. Ayrıca rahim biyopsisi yapıp tutunma moleküllerine bakmak istedi. Ahmet Hoca ile hiç bir şeye gerek yok. Önemli olan kaliteli yumurta ve kaliteli sperm, yaşınız küçük bir süre normal deneyebilirsiniz dedi. Kendi doktorum Rana Karayalçın da bu ay rahimden parça alalım (tutunmayı kolaylaştırmak için) sonraki ayda tüp bebek yapalım diyor. Yine kafam karıştı. Bir sürü test yaptırıp yıpranmak istemiyorum. Hele ki işe yarayacağının garantisi yokken. Bir taraftan da yine negatif olursa bu defa elim mahküm testleri yaptıracağım, o zaman neden şimdiden yaptırmayayım diyorum. Öyle işte
selam kızlar, herkese mutlu pazarlar dileyerek topiki açıyorum:)bu gece hiiiç uyumadım çünkü bebişin hareketlerini çok az hissettim çoook zor bir geceydi aklımdan binbirtürlü şey geçti ya bişey olduysa bebişime diye neyse sabah kahvaltıdan sonra hareket etti biraz tabi yinede yarın soluğu dr alacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?