Tüp Bebek Günlüğümüz !

Günaydın cancağızlarım
Paşalarım gittiler bunalımdayım
Daha yeni kalktım günlerdir nasıl yorulmuşsam artık uykudan başımı kaldıramadım..
Bu hafta içi tüp baby lerimizden elifnaz ımızın ilk yaş gününü organize edicem pastasını kurabiyelerini elceğizlerimlen yapcam...
Sizinle fotoları paylaşırım mutlaka...
Veee herkeslere güzel hafta sonları olsun...
Bu arada üşenmezsem nafiye hatuna börek yarışmasında rakip olabilirim

İKİ PAŞAN OLUR İNŞŞŞŞ BAŞINI KAŞIMAYA UYKU UYUMAYA HASRET KALISIN İNŞŞŞ BU GÜNLERİNİ ARASIN (her şeye vakit buldun günleri) HEP AĞLARSIN BİZE YORGUNUM DİYE İNŞŞŞŞ

o zaman sen bana bol bol böyle cümleler kur hem senin için rahatlar hem ben dua almış olurum

her an dilimdesiniz zaten alahım diyorum duamda bedduamda hayırlı sağlıklı evlatalrı olsun dostlarım

Selam arkadaşlar. Bir özet geçeyim. Bugün sabah Ankalife ile öğleden sonrada Ahmet Emin ile görüştük. Ankalife tüp bebekten önce kapsamlı bir imminolojik ve genetik tarama yapmaktan yana. Ayrıca rahim biyopsisi yapıp tutunma moleküllerine bakmak istedi. Ahmet Hoca ile hiç bir şeye gerek yok. Önemli olan kaliteli yumurta ve kaliteli sperm, yaşınız küçük bir süre normal deneyebilirsiniz dedi. Kendi doktorum Rana Karayalçın da bu ay rahimden parça alalım (tutunmayı kolaylaştırmak için) sonraki ayda tüp bebek yapalım diyor. Yine kafam karıştı. Bir sürü test yaptırıp yıpranmak istemiyorum. Hele ki işe yarayacağının garantisi yokken. Bir taraftan da yine negatif olursa bu defa elim mahküm testleri yaptıracağım, o zaman neden şimdiden yaptırmayayım diyorum. Öyle işte

Transferi olan arkadaşlara Allah yardım etsin, inşallah pozitif görürler ve 9 ayın sonunda evlerine bebekle dönerler.

allah yardimcin olsun canim benim fikrim testleri yaptirmaktan yana ...ama canim bu sefer transferden sonra dinlen calisma bi hafta..bas istifayi maasini ben yollicam:)))

merhaba arkadaşım ben 9 yıllık evliyim bu süreçte denemediğim kürler vs ler kalmadı...5 aşılama ve 5 tüp bebek birde laparoskopi oldum ama negatif oldu hepsi bana daha önceki gittiğim yerlerde şu tahlili yapalım şunu deneyelim niye öncekiler tutmadı gibi şeyler söylemedi doktorlar olur sorununuz yok denildi hep...taki 5.tüp bebek için gittiğim dr.um muazzez öztürk sırayla seni çok yıpratmadan gerekli neyse onu yapıcağız dedi ve embiryonun genetik incelenmesini yaptırdı ve sağlıklı olanı secip blast embiryosu 5.gün 11 ve 13 hücreli transfer etti tutmadı muazzez hanımda bana 6.tüp bebeğe karar verip geldiğin zaman rahmi incelicez ve sorunnu bulup transferi oyle yapıcaz dedi ve benim ona güvenim biraz daha artı...çok yıprandık madi olarak en çok ta mani acıdan baya yıprandım demek istediğim yapılması gereken neyse iyice düşün tart ve onu yaptır allah yar ve yardımcın olsun...tahlilleri yaptırıp bir seferde yıpranırsın yada benim gibi her tüp bebek denemesinde yıpranırsın aklını karıştırmak istemiyorum tercihi yine sen yapıcaksın iyi düşün...
benim daha önceki gittiğim merkezler ( 3 aşılama etlik d.evi 'nde ) laparoskopi 2 aşılama centrum, 4 tüp b.d.maya şuanki dr um muazzez öztürk tanıdık vasıtaları ile gittim bunlara ama en iyisi su anki doktorum

Son düzenleme:
Selam kızlar, herkese mutlu pazarlar dileyerek topiki açıyorum:)Bu gece hiiiç uyumadım çünkü bebişin hareketlerini çok az hissettim çoook zor bir geceydi aklımdan binbirtürlü şey geçti ya bişey olduysa bebişime diye neyse sabah kahvaltıdan sonra hareket etti biraz tabi yinede yarın soluğu dr alacağım.

Mrb canim benimde baskent hast. 2.deneme tabi ilki ztb hastanedindeydi bu sefer kisa protokol olucakkkk...doktorun cok benim pihtilasma ve genetik yapildi.pihtilasma varmisss
dogru demis maddi acidan ne kadar tutuyooo vucut embrioyu yabanci cisim gorup atabiliyomuss belki bu testlerr engeller bebisin gelir keske banada bu testler yapilsaydii

aklına kötü şeyler getirme kız aç bırakma miniği ye özelikle çukulata ye harektlenir hemen

canım bence bütün testleri yaptır neden diye sorrasan eğer herhangi bir sorun çıkarsa tedaviden önce halledilir...tedavi olduktan sonra negatifi görmek kadar siznir bozucu bir şey yok...ankalife gentik konusunda iyi diyorlar...canım test ücretleri ne kadarmış bilgi verdiler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…