Günaydın efenim
İş güç falan filan ıyyyyy yapmak istemiyorum çabık yardıma gelin bana
Sadece ütüyü yapsam yeter bugün daha ne olsun
günaydın canmgünaydın kızlaarrr
ben geldim şimdide sen yoksunonline görünüp ortada olmayan hatunlar hangi topiklerdeler acaba peşinize düşmeden gelin uleennnnn çabuk
yettim gari bi kaç işte benden olsun
Eki Görüntüle 791501
Eki Görüntüle 791502
Eki Görüntüle 791503
günaydın canm
online görünüp ortada olmayan hatunlar hangi topiklerdeler acaba peşinize düşmeden gelin uleennnnn çabuk
onları herkese gönderiyorumda bi kendime alamıyorum 3 gündür tatil ama inan bi süpürge bile yapamadım..merci şekerim iyi oldu temizlikçiler ben oturdum onlar çalışıyo bakalım akşama ne kadar iş kalcak geriye
ben geldim şimdide sen yoksun
ben bu mesajı hiç üsütme alınmadımziraaa ortada olan ama görünmeyen bir hatunum
onları herkese gönderiyorumda bi kendime alamıyorum 3 gündür tatil ama inan bi süpürge bile yapamadım..
cuma salça yaptık kışlık biber patlıcan közledik derken cuma günü bitti...
c.tesi pazar ilçede 16 tane cemiyet evi vardı sünnet kına düğün evi filan onları dolaşmakla geçti tatildende bişey anlamadım saftım kaydı
ara ara gelcem bugün işlerim var..
sana demedim zaten her daim görükmezsin sen
valla bende de aynı durum var paşalarım gittiler 2 gündür hiç bişey yapmadım bu haftada yoğunum nolcak nağıcaz bilmiyorum işte...sen bi de çalışıyosun yani
canım işim yorucu değil ama uykusuz oluyorum hergün en fazla 4 bilemedin 5 saat uykum oluyo düzenim yok uyuyamıyorum öylede olunca bitkin hiç bişey yapamaz halde oluyorum...ara ara gelcem bugün işlerim var..
valla bende de aynı durum var paşalarım gittiler 2 gündür hiç bişey yapmadım bu haftada yoğunum nolcak nağıcaz bilmiyorum işte...sen bi de çalışıyosun yani
canlar hastaneden geldim çok şükür yolunda şimdilik herşey 5 günün sonunda 15 ymurtam oluşmuş 16mm doktor güzel dedii 2 günlük iğne verdi tekrardan gonal f menegona devam cetrotide başladım perşembe e 2 değerime bakılacak işte böyle inşallah sonuda güzel olur
hayırlısı olsun canım ama dikkatSlm kızlar bugün seminerlerimiz başladı okula gittim 3 hafta gitmeyi düşünüyorum şubat tatiline denk getirmek için iznimi direk 2 dönem başlamak istiyorum inşallah bi problem olmaz gidebilirim
tedavin hayırlı olsun canım sonu bebekli olsun inşallahcanlar hastaneden geldim çok şükür yolunda şimdilik herşey 5 günün sonunda 15 ymurtam oluşmuş 16mm doktor güzel dedii 2 günlük iğne verdi tekrardan gonal f menegona devam cetrotide başladım perşembe e 2 değerime bakılacak işte böyle inşallah sonuda güzel olur
canm bugün bi problem var zaten alıntılar kısmında ben kazen beye mesaj attım ama geri dönemedi musait değil herhalde ama bi sıkıntı oldugu kesin bende hem o var hemde alıntılandı diyo göstermiyokızlar bişey soracam hani şu alıntıların gösterildiği bölüm varya benim mesajımı alıntılayan kişileri yazan yerde birde silinmiş iletileri alıntıladı diye bi yazı var sizdede varmı böyle bişey varsa bunun neyin nesi
kızlar bişey soracam hani şu alıntıların gösterildiği bölüm varya benim mesajımı alıntılayan kişileri yazan yerde birde silinmiş iletileri alıntıladı diye bi yazı var sizdede varmı böyle bişey varsa bunun neyin nesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?