Tüp Bebek Günlüğümüz !

online görünüp ortada olmayan hatunlar hangi topiklerdeler acaba peşinize düşmeden gelin uleennnnn çabuk

online görünüp ortada olmayan hatunlar hangi topiklerdeler acaba peşinize düşmeden gelin uleennnnn çabuk

ben bu mesajı hiç üsütme alınmadım ziraaa ortada olan ama görünmeyen bir hatunum

merci şekerim iyi oldu temizlikçiler ben oturdum onlar çalışıyo bakalım akşama ne kadar iş kalcak geriye
onları herkese gönderiyorumda bi kendime alamıyorum 3 gündür tatil ama inan bi süpürge bile yapamadım..
cuma salça yaptık kışlık biber patlıcan közledik derken cuma günü bitti...
c.tesi pazar ilçede 16 tane cemiyet evi vardı sünnet kına düğün evi filan onları dolaşmakla geçti tatildende bişey anlamadım saftım kaydı

ben geldim şimdide sen yoksun

ara ara gelcem bugün işlerim var..

ben bu mesajı hiç üsütme alınmadım ziraaa ortada olan ama görünmeyen bir hatunum

sana demedim zaten her daim görükmezsin sen

valla bende de aynı durum var paşalarım gittiler 2 gündür hiç bişey yapmadım bu haftada yoğunum nolcak nağıcaz bilmiyorum işte...sen bi de çalışıyosun yani

seviyorum bu halimi

ara ara gelcem bugün işlerim var..

valla bende de aynı durum var paşalarım gittiler 2 gündür hiç bişey yapmadım bu haftada yoğunum nolcak nağıcaz bilmiyorum işte...sen bi de çalışıyosun yani
canım işim yorucu değil ama uykusuz oluyorum hergün en fazla 4 bilemedin 5 saat uykum oluyo düzenim yok uyuyamıyorum öylede olunca bitkin hiç bişey yapamaz halde oluyorum...
paşalarının gitmesine de üzüldüm canım ama napıcan herkes ailesinn yanında inşallah seninde paşan olurda bu kadar üzülmezsin

Slm kızlar bugün seminerlerimiz başladı okula gittim 3 hafta gitmeyi düşünüyorum şubat tatiline denk getirmek için iznimi direk 2 dönem başlamak istiyorum inşallah bi problem olmaz gidebilirim

canlar hastaneden geldim çok şükür yolunda şimdilik herşey 5 günün sonunda 15 ymurtam oluşmuş 16mm doktor güzel dedii 2 günlük iğne verdi tekrardan gonal f menegona devam cetrotide başladım perşembe e 2 değerime bakılacak işte böyle inşallah sonuda güzel olur

GÖZÜN AYDIN

Slm kızlar bugün seminerlerimiz başladı okula gittim 3 hafta gitmeyi düşünüyorum şubat tatiline denk getirmek için iznimi direk 2 dönem başlamak istiyorum inşallah bi problem olmaz gidebilirim
hayırlısı olsun canım ama dikkat
et yorma kendini
tedavin hayırlı olsun canım sonu bebekli olsun inşallah

kızlar bişey soracam hani şu alıntıların gösterildiği bölüm varya benim mesajımı alıntılayan kişileri yazan yerde birde silinmiş iletileri alıntıladı diye bi yazı var sizdede varmı böyle bişey varsa bunun neyin nesi

canm bugün bi problem var zaten alıntılar kısmında ben kazen beye mesaj attım ama geri dönemedi musait değil herhalde ama bi sıkıntı oldugu kesin bende hem o var hemde alıntılandı diyo göstermiyo

yok bebeğim hiç fark etmedim :44::44::44::44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…