- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 398
merhaba arkadaşım ben 9 yıllık evliyim bu süreçte denemediğim kürler vs ler kalmadı...5 aşılama ve 5 tüp bebek birde laparoskopi oldum ama negatif oldu hepsi bana daha önceki gittiğim yerlerde şu tahlili yapalım şunu deneyelim niye öncekiler tutmadı gibi şeyler söylemedi doktorlar olur sorununuz yok denildi hep...taki 5.tüp bebek için gittiğim dr.um muazzez öztürk sırayla seni çok yıpratmadan gerekli neyse onu yapıcağız dedi ve embiryonun genetik incelenmesini yaptırdı ve sağlıklı olanı secip blast embiryosu 5.gün 11 ve 13 hücreli transfer etti tutmadı muazzez hanımda bana 6.tüp bebeğe karar verip geldiğin zaman rahmi incelicez ve sorunnu bulup transferi oyle yapıcaz dedi ve benim ona güvenim biraz daha artı...çok yıprandık madi olarak en çok ta mani acıdan baya yıprandım demek istediğim yapılması gereken neyse iyice düşün tart ve onu yaptır allah yar ve yardımcın olsun...tahlilleri yaptırıp bir seferde yıpranırsın yada benim gibi her tüp bebek denemesinde yıpranırsın aklını karıştırmak istemiyorum tercihi yine sen yapıcaksın iyi düşün...
benim daha önceki gittiğim merkezler ( 3 aşılama etlik d.evi 'nde ) laparoskopi 2 aşılama centrum, 4 tüp b.d.maya şuanki dr um muazzez öztürk tanıdık vasıtaları ile gittim bunlara ama en iyisi su anki doktorum
Canım inşallah bu defa kavuşursun bebişine. Çok yorulmuşsun. Biliyor musun ben Muazzez Hanım'a laparoskopi olmadan önce gitmiştim. O bana ameliyat olma dogum kontrol hapı ile kistten kurtulalım dedi dinlemedim başka doktorlara gittim, ameliyat oldum, işe yaramadı hatta daha kötü oldu, 2 tüp denemesi yaptık hepsi negatif. Keşke başında Muazzez Hoca'ya gitseymişim diyorum bazen. Biraz değişik bir insan. Ama bilgili. Eli de uğurluymuş :) Canım inşallah olur.
Benim diğer denemelerim de Anatolia'da oldu. Çok kötü bir deneyimdi. Kimseye tavsiye etmiyorum. Bu sefer de doktorum aci bademden o yapacak her şeyi sadece centrum'un laboratuvarı kullanılacak.
Muazzez Hoca'nın kendi lab'ı yok sanırım. Neresi ile anlaşmalı?
allah yardimcin olsun canim benim fikrim testleri yaptirmaktan yana ...ama canim bu sefer transferden sonra dinlen calisma bi hafta..bas istifayi maasini ben yollicam:)))
Zaten artık bu iş yeri için kılımı kıpırdatmam :) Zaten inşallah bayrama denk gelecek. Hatta sonraki hafta da rapor alayım 2 hafta sonucu alana kadar evde olayım diyorum.
Mrb canim benimde baskent hast. 2.deneme tabi ilki ztb hastanedindeydi bu sefer kisa protokol olucakkkk...doktorun cok benim pihtilasma ve genetik yapildi.pihtilasma varmisss
dogru demis maddi acidan ne kadar tutuyooo vucut embrioyu yabanci cisim gorup atabiliyomuss belki bu testlerr engeller bebisin gelir keske banada bu testler yapilsaydii
Merhaba canım. Hakikaten de özellikle endometriozis gibi hastalıklarda imminolojik etkenler embriyonun tutunmasını engelleyebiliyormuş. İnşallah öyle bir şey çıkmaz ama çıkarsa da bir ilaçla önüne geçilebiliyor.
pıhtılaşma için de aspirin alıyorsundur herhalde değil mi?
kısa protokol en sevdiğim. inşallah kısa yolda gelir bebeğin!
canım bence bütün testleri yaptır neden diye sorrasan eğer herhangi bir sorun çıkarsa tedaviden önce halledilir...tedavi olduktan sonra negatifi görmek kadar siznir bozucu bir şey yok...ankalife gentik konusunda iyi diyorlar...canım test ücretleri ne kadarmış bilgi verdiler mi?
Ben imminolojik testleri ve genetik testleri yarın sabah ibni sina'da yaptırmayı deneyeceğim. Pazartesi, salı ve perşembeleri sabah erkenden imminoloji bölümüne gidiyormuşuz. Bakalın nasıl olacak ne kadar tutacak ben de şu an bilmiyorum. Ankalife düzen'e gönderiyormuş. Fiyatını sormadım bile pahalı olur diye. İbni sina'da protein elektroforezi yokmuş onun da ücreti 255 TL imiş ankalife'ta. Rahim biyopsisi ve kültürü de 500 TL civarıymış.