Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım inşallah bu defa kavuşursun bebişine. Çok yorulmuşsun. Biliyor musun ben Muazzez Hanım'a laparoskopi olmadan önce gitmiştim. O bana ameliyat olma dogum kontrol hapı ile kistten kurtulalım dedi dinlemedim başka doktorlara gittim, ameliyat oldum, işe yaramadı hatta daha kötü oldu, 2 tüp denemesi yaptık hepsi negatif. Keşke başında Muazzez Hoca'ya gitseymişim diyorum bazen. Biraz değişik bir insan. Ama bilgili. Eli de uğurluymuş :) Canım inşallah olur.

Benim diğer denemelerim de Anatolia'da oldu. Çok kötü bir deneyimdi. Kimseye tavsiye etmiyorum. Bu sefer de doktorum aci bademden o yapacak her şeyi sadece centrum'un laboratuvarı kullanılacak.

Muazzez Hoca'nın kendi lab'ı yok sanırım. Neresi ile anlaşmalı?

allah yardimcin olsun canim benim fikrim testleri yaptirmaktan yana ...ama canim bu sefer transferden sonra dinlen calisma bi hafta..bas istifayi maasini ben yollicam:)))

Zaten artık bu iş yeri için kılımı kıpırdatmam :) Zaten inşallah bayrama denk gelecek. Hatta sonraki hafta da rapor alayım 2 hafta sonucu alana kadar evde olayım diyorum.

Merhaba canım. Hakikaten de özellikle endometriozis gibi hastalıklarda imminolojik etkenler embriyonun tutunmasını engelleyebiliyormuş. İnşallah öyle bir şey çıkmaz ama çıkarsa da bir ilaçla önüne geçilebiliyor.

pıhtılaşma için de aspirin alıyorsundur herhalde değil mi?

kısa protokol en sevdiğim. inşallah kısa yolda gelir bebeğin!

Ben imminolojik testleri ve genetik testleri yarın sabah ibni sina'da yaptırmayı deneyeceğim. Pazartesi, salı ve perşembeleri sabah erkenden imminoloji bölümüne gidiyormuşuz. Bakalın nasıl olacak ne kadar tutacak ben de şu an bilmiyorum. Ankalife düzen'e gönderiyormuş. Fiyatını sormadım bile pahalı olur diye. İbni sina'da protein elektroforezi yokmuş onun da ücreti 255 TL imiş ankalife'ta. Rahim biyopsisi ve kültürü de 500 TL civarıymış.

Selam canlar yine kimse yok hafta sonu diye herhalde biz ugun esimle temizlik yaptik yatak odasini ayarladik besik icin tam oturduk aradilar besigi getiriyoruz diye simdi kurulumunu yapiyorlar

Geçen gün bana da oldu tatlım sağdaki oynadı soldaki iki gün sert vuruşlar yapmadı arada döndüğünü hissettim sadece Çikolatala yedim neler yaptım yok çıldıracaktım. Dr kontrolüm vardi diye bekledim çok şükür gayet iyiydi. Ben biraz yorgun olayım onların hareketleri de azalıyor onu anladım. Senin kuzunda iyidir yarın görürsün meleğini bir ohh çekersin :)

Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ama hakikaten zor bir durum sabaha kadar bekledim banamısın demedi, ama bugün hareketliydi sıpa:)

kizlar telden size yaptigim kurabiyrleri yolluyorum eklendi mi fotolar bilmiom.eklendiyse nasil olmus?
ilk defa yaptim begendiniz mi?

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr güzel bir hafta olsun inşşşş

evet canım nasipse bu ay başlıyoruz tedaviye bakalım hayırlısı canım inşallah pozitif sonucu alıp sağlıkla kavusuruz..
sende acele etme o zaman canım malum psikolojik olarakta hazır olmak gerekiyor Rabbim sana bana hepimize hayırlı saglıklı evlat nasip etsin inşallah canım

hadi gözün aydın canım sonu bebekli olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
kizlar telden size yaptigim kurabiyrleri yolluyorum eklendi mi fotolar bilmiom.eklendiyse nasil olmus?
ilk defa yaptim begendiniz mi?Eki Görüntüle 791321 Eki Görüntüle 791322
canım valla görüntü cok güzel görünüyor eminim tadida öyledir

Günaydın kızlar mutlu, bol ve hayırlı kazançlı, sürprizlerle dolu bir hafta diliyorum herkese.. Ben bugün hiç iyi hissetmiyorum çok halsizim

günaydın arkadaşlarım nasılsınız iyimisiniz yeni bir haftanın bası ayında başı hepimzi için hayrlı güzel günler olsun inşallah

Günaydın efenim
İş güç falan filan ıyyyyy yapmak istemiyorum çabık yardıma gelin bana
Sadece ütüyü yapsam yeter bugün daha ne olsun

günaydın arkadaşlarım nasılsınız iyimisiniz yeni bir haftanın bası ayında başı hepimzi için hayrlı güzel günler olsun inşallah

Günaydın kızlar mutlu, bol ve hayırlı kazançlı, sürprizlerle dolu bir hafta diliyorum herkese.. Ben bugün hiç iyi hissetmiyorum çok halsizim

Günaydın kızlar herkese iyi bir hafta diliyorum.

günaydın kızlarrr güzel bir hafta olsun inşşşş

günaydın kızlaarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…