Tüp Bebek Günlüğümüz !

Arkadaşlar merhaba, 11. gün değerim 38 çıkmıştı 14. gün değerim 22 ye düş müş ... transfer sonrası 8. gün kahverengi lekelenmem olmuştu biti herşey demiştim. İlk kan testinden sonra umutlandım. perşem be günkü yani dün kü testim 22 çıkınca yıkıldım. Klinikten birşey söylemiyorlar. Pazartesi tekrar kan testine çağırdılar. Kanamam olup olmadığını sordular. Olmadığını söyledim. Ancak kasıklarım ve belim çok ağrıyor..İnternetten bu aradn okuduklarım dan düştükten sonra yükselmesi zor görünüyor.Bu arada transferden 4 gün önce ve transferden 1 gün sonra ovitrel iğnesini 2 ye bölüp yaptırdım. başka hiç bir ilaç vermiyorlar. dün hemşitreye düşük mü yapacağım yoksa dedim.Hiç birşey diyemeyiz diyor,pazartesi kan testinden sonra imiş.Ama pek umudum yok

Canım ne diyeceğimi bilemiyorum Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı neyse o olsun..

Sabahın köründen herkese günaydın ben yine 4 ten beri ayaktayım yakında çıldıracağım sanırım

Sabahın köründen herkese günaydın ben yine 4 ten beri ayaktayım yakında çıldıracağım sanırım

bak ne kadar güzel bu aşamaya kadar gelmişsin.. Eminim çok zordur. kadınların neler yaşadığını ancak yine kadınlar anlayabiliyor.Hayırlısıyla bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuşursun canım benim...

Bu Mübarek
CUMA Gününün
Hürmetine,
Hayalini Kurduğunuz
Ne Varsa ;
RABBİM
Gerçeğe Dönüştürsün.

canım hep umutlandık ama napalım hayırlısı bizim içinde denilecek cümlelerin sonu malesef yinede bekle bakalım pazartesiyi canım üzme kendini lütfen
tızımm su cocukları dogurmadan kafayı yeme onlar dogunca sana yedircekler zaten karşılıklı ağlayarak

Bu Mübarek
CUMA Gününün
Hürmetine,
Hayalini Kurduğunuz
Ne Varsa ;
RABBİM
Gerçeğe Dönüştürsün.
amiiiiiinnnnnnnnnnn arkadaşım..
hepimizin duaları hayırlısıyla kabul olsun inşallah hayırlı cumalar

canım allah yardımcın olsun bu aşamaya gelipte pozitiften sonra böyle olmak zor hakkında hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin sana

Slm kızlar herkese günaydın hayırlı cumalar bi günaydın deyip çıkıcam okulda kurul toplantısı var oaraya yetişmem lazım bugün okulda son günüm artık izne ayrılcam aslında ayaklarım şişmese daha giderdim ama bebişim daha önemli

Çok şükür canım benim Allah herkese nasip etsin.. Amin duana

Valla bende ona dua ediyorum az kaldı nafisim gerçekten çıldıracağım şikayetim uykusuzluk değil nefessiz kalmak :18: Her nefes için Allaha ne kadar şükür etsek az Allahım şifa versin bana ve benim durumumda olan herkese bu arada hayırlı cumalar tatlım

Günaydın hayırlı cumalar cancağızlarım...
Dün gece rüyamda (hayır olsun)
Hamileymişim ve doğuma hazırlanıyorum birine ben doğuma gidiyorum bir kız bir erkek doğurcam diyorum mutlulukla...
Sonra annem diyoki hayır iki kız doğurcan diyolar bana
Doğuma gidiorum ve ne doğuracağım muallakta rüya işte
Annem iki kız deyince benim moralim bozuldu rüyamda ne yani iki kızmı doğurcam biri erkek olaydı kız büyütmek zor falan gibi bişeyler saçmalıyorum...Sonra doğurdummu bilmiyorum orda bitmiş rüya

Ben bi tane değil 2 kız bulmuşum bi de beğenmiyorum töbeeeeee rüyamı kınıyorum yani

haklısın canım zor bi durum ben takılıyorum sadece bana bakma sen

günaydın canım
hadi güle güle git gel inşallah..
hayırlısıylada evine dön güzelce bekleyin paşanın gelmesini

Allah iyiliğini vermesin emiiii son cümlene bittim

ama bebiş haberdir derler bide sen iki bebiş görmüşsün hayırlara cıksın inşallah

Allah iyiliğini vermesin emiiii son cümlene bittim

ama bebiş haberdir derler bide sen iki bebiş görmüşsün hayırlara cıksın inşallah

gece 2 de yattım ve gebelerle uğraştım dün bence ondan bilinç altı olsa gerek
bebek haber demek ama bebek yok ben bebek görmedim göbüşümü gördüm azcık şişmiş içinde de kaçı kız kaçı erkek belli olmayan bir durum vardı yani..sözde bebeler vardı görmedim o zaman nasıl yorcaz rüyamı
bu arada Allah neden iyiliğimi vermesin açıkla çabuk

Son düzenleme:
canım rüyada hamile olmanın küçük büyük eşya sahibi olmaya işarettir diye biliyorum ayrıca göbüşünde cıkmış öyle diyosun

hee bide sey yaa iki deyimi karıştırmışşım

Allah cezanı vermesinle
Allah iyiliğini versin arası bişey olmus

günaydın Hayırlı cumalar Güldenim Ruyan hayra çıksın hayrolsun aynen dünyanda gerçekleşsin inşaallah Rabbim bu mübarek cuma günü hürmetine evimizi kendi evlatlarımızın neşeli kahkahalarıyla doldursunn..upuzun sağlıklı huzurlu bir hayat sunsun herbirimizee Eki Görüntüle 801981 Eki Görüntüle 801981
Günaydın ve de hayırlı cumalar derincimm sonunda iizne ayrılıyorsunuz demek.....görüşmek üzere balımm
Günaydın erkenden kalkmışsınız 3 hatun...Cumanız mübarek olsun benkayramm...ben de erkenciyimmbumübarek günü değerlendireyim dedimm namaz saatine kadar biraz kuran okuyayım yeni evimde .upuzun sağlıklı huzurlu bir hayat sunsun herbirimizee Eki Görüntüle 801981

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…