Tüp Bebek Günlüğümüz !

ayyy bu erkekler tam komedi yaaa
neyse canım sorunsuz bitti ya bunada şükür şimdilik dikkatli ol sen yinede artk calışma al raporunu dinlen ne kaldı surda

Sağol canım benim inşallah seninkilerde zamanında gelirler sağsalim alırız kucaklarımıza

Sorma canım burnumdan çekiyorum bende benim alerjik rinitim vardı ve ömür boyu ilaç ve sprey kullanmam gerekli. Hamile kalınca kullanmadım şimdi hem hamileliğin etkisi hemde alerjimden dolayı günümü gecem zehir oldu. Okyanus suyu burnumu kanattı hemde yara oldu. En son dr.um 3 günlük otrivine tedavisi verdi 3 gün nefes aldım dün kontrolüm vardı kbb doktoruna yönlendirdi kadın doğumcum dr bana önceki kullandığım alerji spreyimi birde celeston iğne verdi kortizonmuş kadın doğumcuma sordum kullanabilirsin dedi. Celeaton iğne aynı zamanda ciğer geliştiriciymiş. İnşallah faydasını görürüm ama benim de burnumun içi çok kuru zeytinyağını bende deneyeyim. Senin tıkanmıyor mu artık?

çocukceğiz tekme atmıyo annesine ne güzel fır dönüyooo işte daha ne olsun yerim ben onuuuuuuuu
gayet yolunda herşey maşallah Allahın izniyle eve beraber döneceğiniz sağlıklı bir doğum olcak annesi..

ama ben bu mesajın kırmızı cümlesine gülmek istiyorum

Son düzenleme:
evi kim temizleyecek kim ütüleri yapacak kim yemek yapacak hala taşınabilirim sebebiyle halıları yıkamaya vermedim fena haldeler yıkanmaları şart nolcak böyle off kine of yani

evi kim temizleyecek kim ütüleri yapacak kim yemek yapacak hala taşınabilirim sebebiyle halıları yıkamaya vermedim fena haldeler yıkanmaları şart nolcak böyle off kine of yani

tatlım ütü deme bana yaaaa

geçen hafta iki gün boyunca ütü yaptım majvoldum resmen o zamanda hastaydım yorulunca daha bi toparlayamadım

halıları bende yıkamaya gönderecem ama ne zaman belli değil

boş ver bi kaç gün dinlen yavaş yavaş yaparsın işleri nasılsa elimize dolanacak çocuğumuz yok keşke olsaydıda elimize dolansaydıda bizde iş yapamayaydık ama...........................

aynen canım olaydılarda işlerimizi onlar yüzünden yapamasaydık
paşalarımlayken ev işini yapışımızı görsen gülmekten ağzını kapatamazsın
ben elektirik süpürgesini açarım biri gelir kapatır süpürürken tekrar açarım diğeri gelir hortumunu çeker...
vitrin parmak izleri ile doluydu sildim bi güzel ikinci camına geçtim birisi gelmiş sildiğim cama yapışıp bütün yüzüyle burnuda dahil eller falan teyzeeee diyeee şaka yapıyoo bana gitti sildiğim cam haydee baştan sil
çok hikaye var böyle

egunal
Birde kandi çocumuzun olduğunu düşün bu işler hergün yapılacak yani camlar hergün silinecek, süpürge hergün yapılacak v.s ama ama bence bizim çocuklar akıllı olur kirlitmizlir dimi:)Kadınlar hep der ya benim çocuğum çook uslu diye

bence hergün yapacak halimiz olmaz bir müddet evimizi b.... götürür

o kadar şirin olurlarki kızamazsın bile dimi tutup ısıracan onları o zaman mıncıklayacan işi gücü bırakıp onlarla oynayacan sonra uyutup onlar uyanmadan acele acele işleri yapacan tam dinelencekken uyanacaklar yani bize dinlenme yok ne güzel ya anlatması hayal etmesi bile güzel

rabbim gerçekleştirmice seyin hayalini kurdurmazmıs canm umarım gerçek olucak

hoşgeldin çikilata bir lokma yiyebilirmiyim kenarından
hoş buldumm yi beni güldenn tam ısırmalık oldumm
hoşgeldin canım özlemiştim seni

nasılsın dememe gerek yok bomba gibisin eminim tatil yaramış arkadaşıma evindede güle güle otur canım
bomba sayılırım çok şükür evime taşındım sorunlar oldu oluyor ama epsinin üstesinden gelrim evelallah..inşaallah sağlığım huzurum olsun da ..ben de özledimmm bir öpeyimm:13::13:
5. gün çok erken be gülüm 10. gün bile çıkmıyor bazen de silik çıkıyor..inşallah kan da güzel sonuç alırısnız ama onun için de erken bencee...
günaydın kızlar
tünaydın diyeyim barii işler güçlerden gelip yazamadımm
Günaydın kızlar Aylardır ilk kez biraz da olsa rahat uyudum salı günü bilet aldım anneme en sonunda o da geliyor mutluyum yani
gözün aydınn canımm hasret giderin inşaallah anneciğinle bol bol darııs başımıza olsun hamiş kalalım anamızı çağıralımm baksın bizee misss..
Günaydın cancağızlarım evimdeyim artık
sonunda geçtin demek yerleşik düzenee ne güzel ohh beeee
hoşbuldumm kuzummm bacım sen de bayaa yoğunsun maaşallah..yarışmada başarılar diliyorummm
tarifine bayıldımm....çok romantik kocişime yaparım sevgililer gününde inşaallah

Son düzenleme:
hoş

hoşbuldumm kuzummm bacım sen de bayaa yoğunsun maaşallah..yarışmada başarılar diliyorummm tarifine bayıldımm....çok romantik kocişime yaparım sevgililer gününde inşaallah

..
teşekkür ederim canım beğenmene sevindim
ne var ne yok bakalım canım sonunda tasındın hee cok sevindim valla

Günaydın kızçeler nasılsınız bakalım bugün? Benmi been uykusuz halsiz biçareyim işte nnnpiim.
ayy uykusuz mu kadınız bebişinleee bu gece uyuabilirisniz inşaallah
bu sorular bana hiç yabancı değil bir dünyaa çamaşır yıkadımm bi yandan kruyorlar..katlanacak ütülenecek..temziliği yaptım ama mutfak gene battı akşama da yemek yapmak lazımm....taşınmak da dertt sonrasında işler bitmii yerleşme bitmii düzen oturana kadar işim,zor bacımmsenin yaramaz paşalar bayaa bir oyunlar yapmış iş öıkarmış teyzesine...olsa da yesek şimdi tosuncuklarıı
bence hergün yapacak halimiz olmaz bir müddet evimizi b.... götürür

he yaaa bebişimiz olsa hergün iş mi yapılır 2 günde bir yapsak yeter....kocişler de yapar kii hayat müşterek niz doğuracaz onlar bakacak........hele yapmasın cıngar çıkar bizm evde...

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım beğenmene sevindim
ne var ne yok bakalım canım sonunda tasındın hee cok sevindim valla

he taşındım şükür...şimdi de sığışmaya çalışıyorum evim bayaa küçük geldi banaa...mutfak hala karışık...yemek yapmaya geçecem artık kociş erkenden damlıyor eve ..işyeri yakın yaa 15 dakkada evde eskisi kadar vakit geçiremicem sanırım buradaa....

olsun ben canım huzurun olsunda ev küçük büyük napcan ona bakarsan benim evde küçük şekeri yuvarlanıp gidiyoruz

kızçeler ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar yarın görüşmek üzere inşallah öpüyorum hepinizi iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…