Tüp Bebek Günlüğümüz !

ikramayacaım pek neşeli gördüm seni Allah her daim neşeni hzurunu bol etsin boy boy çocuklar nasip etsin

Benkayra hala arasıra tıkanıyo burnum ama eskisi gibi değil zeytin yağının çok faydasını gördüm canım o damlayı bende kullanıyordum benimde geniz etim var normalde de çok sık burnum tıkanır çantamda damlamla gezerdim hele geceleri çok zor bilirim uyutmaz insanı şuan çok şükür daha iyi zaten bu haftalarda geceleri deliksiz uyuyan sadece tuvalete kalkan sayılı hamilelerden biriyim buna şükrediyorum

selam canlarım,
tahmin edeceğiniz gibi bebişlerden fırsat bulup gelemiyorum. umarım herkes iyidir. biz iyiyiz kuzular her geçen gün büyüyolar.
öpüyoruz hepinizi...

Off inşallah bana da etki eder de rahatlarım biraz sana da maşallah darısı başıma diyorum..

nabıyonuss nabıyonuss ,,

biz iyiyiz çok şükür bi yaramazlık yok benimde dag gb ütülerim var harbiden kim yapcek bu ütüleri ya daha 15 gün önce bütün çamaşırları ütülemiştim dolaplar almaıştı jilet gbydi hepsi ne zman bunlar yıkandıda birikti yaa öfss bi giydimi bida giyemiyorum sıcak malum

neyse havalar ısınıyo o zman cok çamaşır çıakrtılmaz en azından ütü derdi çok olmaz zaten kurumuyo kışın yıkamakta sorun aman kadınalrın her işi hep sorun

canım gitmeden hemen bi oy kullanıver nafişe..
AŞK BÖREĞİ tarifinin adı..
link veriyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/borekler/643605-enfes-borekler-45.html#top

ada67, ahilla, akasya1978, Aleda13, alfabe, ALISALIS, amayaa, annesininefesi, arkadnas, asbelove, avukathb, ayran, aysunayy, aysunceylan, bahar35baha, BenKayra, beren84, BizimdeBebisimizOlsun, cal, canbursaam, CANSU_26, chnb, dafniya, ddeerryya, depresifpollyana, derin35, dmrsda, domestikus, ebrardeniz, ebrusen, egeline, ege_derya, elvanelvan, ermer, erva64, esrdlgr, ewest, fatos5353, fbzeyno, filologum, flufem, flzask2003, fundaonr, fundurtan, gemifree, ggulomm, gogii, gulneva77, gvnl, haksever, hasretim_, hayat7681, Heyaksi, iden, KK Pro Üyeikramaya, ilkonce, incirim, Jelybonsdf, Julietta, karasu81, kays_, kdr, keyfimbilir, kmehtapsu, KoCasininKuzusu, Kucukmucize, lemok35, lina0156, Masideaydn, merve10er, KK Pro Üyemillstone, minecan77, mirage79, moonsherose84, narsude, nes17, KK Pro Üyenesmit, nevermindd, nfy_9185, Noksan, Ozlem_ahmet, papatya2308, papatya33, pinkbutterfly, PITIRCIK_43, Saboli, sagopam, sbry, SEHAK, serap_serap, sevcan..., seyyan, sibelkkocak, SKGK, spsg, SUDENAZ222, sultan33, tasruk, thorbank, Tripbel, tulin26, turquoisse, TUTKU34, volin, KK Pro Üyeyasmi_n, yesil034, KK Pro Üyeyeteeeeer, yokhe, zeynelim, zulalb
ben bu oy verenlerin içinde seni göremedim sen oy verdin mi akıllım

çok şükür bizi hatırlayıp geliyon yani arada sümküre sümküre ağlarım ama
maşallah canım iyi olmanıza sevindim ev işi amaannnnnn offff pooofff yani boşver gitsin

Slm kizlar uzun bir aradan sonra yine ben:)
Egunal dedigimi yaptim ve esimden habersiz bebisleri aldim geldim bu gun 3. Gun asiri bel agrisi var hayirlisi insallah ohh be boyle insan ne kadar relax oluyormus tavsiye ederim kizlar

Slm kizlar uzun bir aradan sonra yine ben:)
Egunal dedigimi yaptim ve esimden habersiz bebisleri aldim geldim bu gun 3. Gun asiri bel agrisi var hayirlisi insallah ohh be boyle insan ne kadar relax oluyormus tavsiye ederim kizlar

süper yaaa aldın demek kuzularını valla iyi yaptın canım çok sevindim bende gizli takılmak istiyom ama donmuşum yokki
çok isterdim inanki kimse bilmesin kendi kendime yaşayım bekleme sürecini...
sıra geldi Allahın izniyle güzel haberini almamıza
Rabbim bu kez yüzünü güldürsün canım benim

Insallah cnm birde boyle olsun istedim pek fazla kendimi hasta psikolojisine sokmadan biraz dikkat ediyorum o kadar ilk gunden itibaren hep yatmadim ufak tefek isimi goruyorum bugun yemek bile yaptim o derece daha onceleri hep yattimda ne oldu nasipte olmayinca bos yarinda ise basliyorum sadece dort gun rapor aldim o kadar calisirken zaman daha cabik gecer is arkadaslarim durumumu bildikleri icin bana cok yardimci olurlar eminim hayirlisi

valla en güzelini yapıyorsun bende aynı şeyi düşünüyorum transfer olursam asla yatmayacam bu kez hatta bekleme sürecini önceden planlayacam neler yapacağı nerelere gideceğimi belirleyecem sende çalışmaya başlamakla en doğrusunu yapmışsın...

Catlatma ignesinintesiri ne zaman geciyor biliyormusun benimki dondurulmus oldugu halde ilk gun catlatma verdi 3 gun arayla yapacagim bugun ikincisini yaptim 3 gun sonra son kez catlatma vuracagim rahim duvari icin cok iyiymis oyle dedi doktorum ilk gunde itibaren test yapiyorum dogal olarak cift cizgi pazar gunu son kez vuracagim kac gun sonra yaptigim idrar testine guvenmeliyim sasirdim kaldim

o zaman sen idrar testi yapma derim yanıltıcı olur...
son yaptığın iğnenin üzerinden en az 5 gün geçmesi lazım ki zaten test gününe yaklaşıyorsun o zaman..
idrar testi bu durumda olmaz canım yapma derim...
en güzeli erkende olsa kanda baktır..

Evet en mantiklisi o ama be duramam kesin yaparim cekmeceler test dolu onceden depolamistim hahahaha

Evet en mantiklisi o ama be duramam kesin yaparim cekmeceler test dolu onceden depolamistim hahahaha

ben olsam bende yaparım
o zaman şöyle olabilir çıksada ikinci çizgi hayalete yakın olur yani çok ama çok silik çıkar bence koyu çıkarsa gebelikten diyebiliriz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…