gece 2 de yattım ve gebelerle uğraştım dün bence ondan bilinç altı olsa gerek
bebek haber demek ama bebek yok ben bebek görmedim göbüşümü gördüm azcık şişmiş içinde de kaçı kız kaçı erkek belli olmayan bir durum vardı yani..sözde bebeler vardı görmedim o zaman nasıl yorcaz rüyamı
bu arada Allah neden iyiliğimi vermesin açıkla çabuk
Günaydın hayırlı cumalar cancağızlarım...
Dün gece rüyamda (hayır olsun)
Hamileymişim ve doğuma hazırlanıyorum birine ben doğuma gidiyorum bir kız bir erkek doğurcam diyorum mutlulukla...
Sonra annem diyoki hayır iki kız doğurcan diyolar bana
Doğuma gidiorum ve ne doğuracağım muallakta rüya işte
Annem iki kız deyince benim moralim bozuldu rüyamda ne yani iki kızmı doğurcam biri erkek olaydı kız büyütmek zor falan gibi bişeyler saçmalıyorum...Sonra doğurdummu bilmiyorum orda bitmiş rüya
Ben bi tane değil 2 kız bulmuşum bi de beğenmiyorum töbeeeeee rüyamı kınıyorum yani
Arkadaşlar merhaba, 11. gün değerim 38 çıkmıştı 14. gün değerim 22 ye düş müş ... transfer sonrası 8. gün kahverengi lekelenmem olmuştu biti herşey demiştim. İlk kan testinden sonra umutlandım. perşem be günkü yani dün kü testim 22 çıkınca yıkıldım. Klinikten birşey söylemiyorlar. Pazartesi tekrar kan testine çağırdılar. Kanamam olup olmadığını sordular. Olmadığını söyledim. Ancak kasıklarım ve belim çok ağrıyor..İnternetten bu aradn okuduklarım dan düştükten sonra yükselmesi zor görünüyor.Bu arada transferden 4 gün önce ve transferden 1 gün sonra ovitrel iğnesini 2 ye bölüp yaptırdım. başka hiç bir ilaç vermiyorlar. dün hemşitreye düşük mü yapacağım yoksa dedim.Hiç birşey diyemeyiz diyor,pazartesi kan testinden sonra imiş.Ama pek umudum yok
Sabahın köründen herkese günaydınben yine 4 ten beri ayaktayım yakında çıldıracağım sanırım
Eki Görüntüle 802009 amiiiiiiiiiiiin
Gunaydin millet
Gulden ruyan hayir olsun insallah
Bende esimin arkasinda supurgeye benzer biseyle ucuyordum hayir olsun
Hayırlı cumalar Sara Sultanıımm....şahane bir gün olsun bugün hep dualarımız kabul görsün inşaallahEki Görüntüle 802009 amiiiiiiiiiiiin
Gunaydin millet
Gulden ruyan hayir olsun insallah
Bende esimin arkasinda supurgeye benzer biseyle ucuyordum hayir olsun
canım değer düşünce genelde tekrar yükselmez sende netten okumuşsun...
inşallah yanılırız Rabbim bir mucize yollamıştır sana
hayırlı cumalar canımSelam kızlar herkese hayırlı cumalar diliyorum vee kocamann öpüyorum sizleri
Hamileymişim ve doğuma hazırlanıyorum birine ben doğuma gidiyorum bir kız bir erkek doğurcam diyorum mutlulukla...
Annem iki kız deyince benim moralim bozuldu rüyamda ne yani iki kızmı doğurcam biri erkek olaydı kız büyütmek zor falan gibi bişeyler saçmalıyorum...Sonra doğurdummu bilmiyorum orda bitmiş rüya
Ben bi tane değil 2 kız bulmuşum bi de beğenmiyorum töbeeeeee rüyamı kınıyorum yani
merhaba derya kuzumm Cuman mübarek olsun inşaallah..başkasına gördüğün gebelik kendine çıkar kendinde gördüğün de başkasına çıkar ..inşaallah rüyandaki gibi 3. çocuğunun haberini bile almak nasip olur birkaç yıl içinde...psikolojik desteğe gerçekten zaman zaman ihtiyaç duymamız gayet normal ..vakit kaybetmeden bişr uzmanla görüş canım arkadaşımm kıyamam sanaamerhabayııınnn
hayırlı cumalar olsun hepimize inşallah..
rabbim bu mübarek saatlerde gönlümüzden geçenleri hakkımızda hayırlı eylesin inşallah..
millet bu gün hep hamilelik rüyası görmüş heralde..
bende dünkü yaşadığım onca olumsuz olaydan sonra haliyle rüyamda gebelik haberi aldım..
kendimin değildi herzamanki gibi..
kuzenimin haberini aldım..
telefondaki ses kimdi bilmiyom hatırlamıyom ama nihal 3. ye hamile sen daha neyi bekliyon dedi bana...
nihalde kuzenim olur. kendisinin bir kızı birde oğlu var.
amaaaaan çok dertliyim kızlar çok yaaaaaa
psikolojik destek almak istiyorum ben...
günaydın Hayırlı cumalar Güldenim Ruyan hayra çıksın hayrolsun aynen dünyanda gerçekleşsin inşaallahRabbim bu mübarek cuma günü hürmetine evimizi kendi evlatlarımızın neşeli kahkahalarıyla doldursunn..upuzun sağlıklı huzurlu bir hayat sunsun herbirimizee Eki Görüntüle 801981 Eki Görüntüle 801981
Günaydın ve de hayırlı cumalar derincimm sonunda iizne ayrılıyorsunuz demek.....görüşmek üzere balımm
Günaydın erkenden kalkmışsınız 3 hatun...Cumanız mübarek olsun benkayramm...ben de erkenciyimmbumübarek günü değerlendireyim dedimm namaz saatine kadar biraz kuran okuyayım yeni evimde .upuzun sağlıklı huzurlu bir hayat sunsun herbirimizee Eki Görüntüle 801981
Hayır olsun inşallah annen demis demek ki seninde kizcelerin olacak eger kicanin tarafindan biri deseydi oglusun olurdu ben oyle biliyorum.
Sormaa canım yaa Allah kabul etsin dualarina beni de kat nefes alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?