Tüp Bebek Günlüğümüz !

ne güldüm ama demek rüyanı bile kınıyorsunn....kendini hamile görmüşsünn hayrolsun gerçek olsun inşaallah güldenimm...ikiz anası ol inşaallah...paşalarına prensesler katılsınn ne güzel sözü bile içimi bir hoş yaptı hemen bakıyorum rüya tabirlerinee kendi rüyamla beraber...hiç anlatmiimm karışk ruyaydı senin rüyanın tebessümü daha güzel yüzümüzde

rüyan hayırlara vesile olsun gerçek olsun bir kız bir erkek bebeklerin olsun

tatlım ne diyeceğimi bilemedim hakkında hayırlısı olsun
Sabahın köründen herkese günaydın ben yine 4 ten beri ayaktayım yakında çıldıracağım sanırım

günaydın canım dur tızım çıldırma daha çıldıracak zamana var

amiiiiiiiiiiiiiiiiiin

canım değer düşünce genelde tekrar yükselmez sende netten okumuşsun...
inşallah yanılırız Rabbim bir mucize yollamıştır sana

Gunaydin millet
Gulden ruyan hayir olsun insallah
Bende esimin arkasinda supurgeye benzer biseyle ucuyordum hayir olsun

Gunaydin millet

öncelikle bebişlerini almışsın canım inşallah güzel sonuclarda alırsın..

senin o ucman eşinin arkasından iş cevirmişin ya ona işaret

günaydın kızlaaaaaaaar Eki Görüntüle 802008

herkese hayırlı cumalar

Hayırlı cumalar Sara Sultanıımm....şahane bir gün olsun bugün hep dualarımız kabul görsün inşaallah
Gunaydin millet

Günaydın tedavidesin sanırımm..hayırlı uğurlu olsun kucağında hayırlı sağlıklı evlat olsunnlar inşaallah...ruyada uçmak çok güzeldir...eşim de hep öle uçarı rüyalar görür iş hayatında başarıyı yükselmeyi ifade eder..hayrolsun inşaallah

canım değer düşünce genelde tekrar yükselmez sende netten okumuşsun...
inşallah yanılırız Rabbim bir mucize yollamıştır sana

evet ben de 1 gün boyunca candan erçetin in yağmur şarkısıile ağladıkatn sonra kasık ağrılarım iyice arttı adet olmayı bekliyorum. herşeyde bir hayır var 2. deneme de en azında ufak da olsa bir belirti oluştu . ufak mutluluğum bu. 3. deneme de başarırım. ve de başarırız. İnanın artık bakıyoeum burada hepimiz doktor gibi olmuşuz

hayırlı cumalarrr...
oyy ne güzelll bir rüyaaa böyle sen gülerken mevlam gerçek eylesinn..
bencede çok ayıp bulmuşunda bunuyon iki kıızıı
anam yoksa biri benim biri seninmiydi bebelerin

merhabayııınnn
hayırlı cumalar olsun hepimize inşallah..
rabbim bu mübarek saatlerde gönlümüzden geçenleri hakkımızda hayırlı eylesin inşallah..
millet bu gün hep hamilelik rüyası görmüş heralde..
bende dünkü yaşadığım onca olumsuz olaydan sonra haliyle rüyamda gebelik haberi aldım..
kendimin değildi herzamanki gibi..
kuzenimin haberini aldım..
telefondaki ses kimdi bilmiyom hatırlamıyom ama nihal 3. ye hamile sen daha neyi bekliyon dedi bana...
nihalde kuzenim olur. kendisinin bir kızı birde oğlu var.
amaaaaan çok dertliyim kızlar çok yaaaaaa
psikolojik destek almak istiyorum ben...

Son düzenleme:
merhaba derya kuzumm Cuman mübarek olsun inşaallah..başkasına gördüğün gebelik kendine çıkar kendinde gördüğün de başkasına çıkar ..inşaallah rüyandaki gibi 3. çocuğunun haberini bile almak nasip olur birkaç yıl içinde...psikolojik desteğe gerçekten zaman zaman ihtiyaç duymamız gayet normal ..vakit kaybetmeden bişr uzmanla görüş canım arkadaşımm kıyamam sanaa

Hayır olsun inşallah annen demis demek ki seninde kizcelerin olacak eger kicanin tarafindan biri deseydi oglusun olurdu ben oyle biliyorum.

Sormaa canım yaa Allah kabul etsin dualarina beni de kat nefes alayım

Hayır olsun inşallah annen demis demek ki seninde kizcelerin olacak eger kicanin tarafindan biri deseydi oglusun olurdu ben oyle biliyorum.

Sormaa canım yaa Allah kabul etsin dualarina beni de kat nefes alayım

ahh Canım benim nefessiz kalmayı düşünemiyorumm bile :26::26:sen yaşıyorsun:18::18:..Rabbim yardımcın olsunn rahat rahat nefes alabilesinn sağlıkla doğurasın prenseslerini inşaallah

Merhaba arkaaslar 30agustosta opu oldum 5 eylulde transferim olacakti ama rahim duvarim uygun bulunmadi fazla kalinlik varmia bu yuzden transferim ertelendi.Simdi adet oldum bitmesini bekliyorum eger rahmim adet sonrasi duzelmisse tedavime drvam edilecekmis.eger duzelmediyse histeroskopi ameliyati ile rahim duvarim inceltilecekmis.rabbim senden gelene amenna ama cok yoruldum.yol goster bana.suan adetimin haftaya olmasi lazimdi ama ilaclardan zannedersem erken oldum.simdi heyecan ve korkuyla adetimin bitmesini bekliyorum.rabbim yardimcimiz olsun..tranferi ertlenen arkaslarim ne kadar sure beklediniz acaba??

Transfer gunumu hic goremeyecekmisim gibi geliyor..hep sorun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…