Tüp Bebek Günlüğümüz !

BU KONUDA SANA KATILIYORUM EN AZINDAN (infertilite raporu olan çiftlere )1 TANE EVLAT SAHİBİ OLANA KADAR DEVLET DESTEK OLMALI SOSYAL DEVLET OLMAK BUNU GEREKTİRİR

birde buna bakkkk

Son düzenleme:
BU KONUDA SANA KATILIYORUM EN AZINDAN (infertilite raporu olan çiftlere )1 TANE EVLAT SAHİBİ OLANA KADAR DEVLET DESTEK OLMALI SOSYAL DEVLET OLMAK BUNU GEREKTİRİR

aynen öyle bir tane yapalım destek olsunlar şu an 2.nin hayalini bile kuramıyoruz ki bir tane olmadan...
kaldı 3 tane düşüncez...bi bilseler 3 tane doğuracaklar asıl bizleriz hani şimdi teşşvik için yasa hazırlanmış ya çaşılan kadınlara doğurmaya yönlendirecek çalışma saatleri günleri vs..üzerinden esneklik sağlanacak ne güzel işte bunu düşünüp hiç doğuramayanları nasıl es geçiyorlar...yaz yaz bitmezki valla..

çaldım gitti

bu teşvik yasası doğal yoldan bebek yapabilenleri kapsıyor bizi değil

birde buna bakkkk

bunu haksever hatun hamile kalana kadar avatar olarak kullandı kız ciddi bişi bile yazsa avatarında çalışma yapanları gördükçe gülesim geliyordu ciddi takılamıyordum en sonunda biri demişki yazışmalarınla avatarın hiç uyuşmuyo diye tepki vermiş hatun çok şükür Allahı kitabı dilinden düşürmez biri çıkmış hem öylesin hemde avatarına bak demiş

bu teşvik yasası doğal yoldan bebek yapabilenleri kapsıyor bizi değil

evet canım bizimle uzaktan yakından ilgisi yok hep birgün haberlerde tüp bebekle ilgili detaylı bir yasanın bizler için uğraşılmış bir yasanın haberini duyacağımı hayal ediyorum ama bizimle ilgili haberlerin içeri bilmem kaç sene sonra üçüz doğurdu tüp bebekle gibiii haberler oluyor keşke o teşvik yasasının yanında bizimle ilgilide bir kaç madde içaren bir yasa olaydı

ama avatar espirisi olayın hep ciddi şeyler olmazki bazan abuk şeylerde koymak lazım 60:

malesef ama söyledikleriyin hepside doğru ama inanmak isiyorum bize yetişmesede gelecek nesiler için bir şeyler yapılacağına

malesef ama söyledikleriyin hepside doğru ama inanmak isiyorum bize yetişmesede gelecek nesiler için bir şeyler yapılacağına

ben zaten birşeyler yapılacaksa kendi adıma yetişeceğini düşünmüyorum 33 yaşındayım ve hala yapılan bişey yok sadece 3.rapor hakkı çıkarılacak o bile kaç zamandır söylenti halinde anca çıkıyor işte diğer köklü değişimler bana kesin yetişmez yani..ama olsun birileri faydalansın çünkü doğurmamak artık çok yaygın çağın hastalığı olma yolunda ilerliyor gelecekte sayımız çok artacak birşeyler yapılması şart..

BENDE 36 OLDUM (yok yok 37 e çok az kaldı)AMA 2070 LERDE DOĞAL YOLDAN HİÇ KİMSE BEBEK SAHİBİ OLAMAYACAKMIŞ O HIZLA İLERLİYORMUŞ İNFERTİLİTE

Kuzum benim acaba neyden kaynaklanıyor bu nefes alamaman,bende de allerjik astım var arada bende kötü oluyorum burun akıntısı ve ard arda şiddetli hapşurmak benide çook sarsıyor ama şuan nefes problemi yaşamadım.Bir dr görün canım ama en az 37 haftadan sonra aldırmak gerekiyormuş bebişleri.Kendine dikkat et tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…