Kuzum benim acaba neyden kaynaklanıyor bu nefes alamaman,bende de allerjik astım var arada bende kötü oluyorum burun akıntısı ve ard arda şiddetli hapşurmak benide çook sarsıyor ama şuan nefes problemi yaşamadım.Bir dr görün canım ama en az 37 haftadan sonra aldırmak gerekiyormuş bebişleri.Kendine dikkat et tatlım.
Benim alerjik rinitim ve sinüzitim var hamilelik daha çok tetiklemiş olabilir. Çarşamba kbb uzmanına göründüm bana bir iğne verdi kortizon birde daha önceden alerjim için kullandığım spreyimi verdi. Şu ana kadar bir işe yaramadı ama sanki bu akşam hafifledi gibi geldi. Ben 25 eylüldeki randevumda dr.la konuşucam bakalım ne diyecek burnumda sorun olmasa ben dayanırım ama bu halde olursa dayanamam benim kızlar baş aşağı duruyorlar ayaklar kaburgalarımda gerisini sen düşün. .Sen de kendine dikkat et canım
Kader arkadaşım benim sinüzüt bende de var bu aralar saçlarını hergün yıkama ve yıkayınca iyi kurut canım ıslak saç çok tetikliyor bu rahatsızlıkları.
Ne sinir bir durum bu sıralar azalttım duş olayını kocam yokken girmiyorum başım dönüyor cesaret edemiyorum.. Ama beni vantilatör bu hale getirdi diye tahmin ediyorum. Bundan onceki evim çatı katı daireydi o kadar sıcaktı ki hergün vantilatör ayak ucumda duştan çıktım oyle yattım. Şimdi onların acısı olabilir bu
Canım yaaa tabiki vantilatör çok çok zararlı hele duştan çıkıp karşısına yatmışsın vee sonuç ortada bidaha sakın aynı şeyi yapma olurmu
kendine biraz dikkat edersen bence en kısa zamanda düzelirsin bol bol meyve ye bağışıklık sistemin güçlensin.
yaaa demek 2070 de doğal yolla bebek sahibi olunamayacak
günaydın kızlarbenkayra yine uyumamışsın ne olacak senin bu halin:44::44::44::44::44:
canm geçen gün tv izledim aynende böle diyordu
günaydın kızlarbenkayra yine uyumamışsın ne olacak senin bu halin:44::44::44::44::44:
canm geçen gün tv izledim aynende böle diyordu
Günaydın canım sorma dün resmen oturduğum yerde uyuyordum inat ettim uyumadım gece belki uyurum diye nerdeee daha da erken uyandım.
az daha dayanman lazım 34.hafta olsun pırtlat artık kuzuları eziyetli geçti resmen son dönemler
Mecbur dayanmalıyım Güldenim bakalım dr. ne diyecek:44: Gerçekten ikiz hamislik çok zormuş
aynen canım mecbur dayanman lazım daha ciddileşirseki Allah korusun zaten daktır alalım der...
senin zaten bence ikiz bebiş taşıman zor bişeydi anlattığına göre daha rahimdeki sıkıntılar sebebiyle zaten zor olacaktı ama nefes alamama durumu başka bişeyden kaynaklı sanırım...
Aslında benim tahmin ettiğimden bile iyi geçti Allaha şükürler olsun ama 1 aydan fazladır bu zilli kızlar kafaları aşağıda ayaklar kaburgalarımda keyif yapıyorlar hem burnum tıkalı hem ciğerlerde kapasite kalmadı derken beni mahvettiler. Nefes alamama da hem alerji hem sinüzit hem hamilelik birleşip bana karşı voltran oluşturdularDur bakalım daktır ne diyecek
Slm kızlar nasılsınız herkese iyi haftasonları bugün 34+0 olduk çok şükür 28 günümüz kaldı biraz daha sabreder inşallah bebişim pazartesi yine kontrole gidicez bakalım inşallah iyidir 2 gündür çok hareketli resmen karnımı iktiriyo kendine yer açmak için sığamıyo oğlum
bunu haksever hatun hamile kalana kadar avatar olarak kullandı kız ciddi bişi bile yazsa avatarında çalışma yapanları gördükçe gülesim geliyordu ciddi takılamıyordum en sonunda biri demişki yazışmalarınla avatarın hiç uyuşmuyo diye tepki vermiş hatun çok şükür Allahı kitabı dilinden düşürmez biri çıkmış hem öylesin hemde avatarına bak demiş
bir arkadaşın avtarıydı yürütüm
ben assolistim bi kere kendimi sona sakladım
delisin kızım sen
bide arkamdan konuşuyolar kendiliğinizden 2iz hamile kalınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn emiiiiiiiiiiiiiiiii
takip ediyom hele bi verme herkeze dölücem nafiyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bu sana oy vermedi
hem kendiliğinden hemde ikize hamile kalcam oooo süpperrr bir beddua olmuş bu
ama yavrucum o potansiyel bende yok boşa gitti bedduan
ben yarışmaya küstüm oy vermicem artık katılmayacamda töbe ettim
hem kendiliğinden hemde ikize hamile kalcam oooo süpperrr bir beddua olmuş bu
ama yavrucum o potansiyel bende yok boşa gitti bedduan
ben yarışmaya küstüm oy vermicem artık katılmayacamda töbe ettim
bence sistem cok komik böyle bi yarışmaya asla katılmam bendebence adaletsiz ürünler değil çevre kazanıyo
katılırsamdaseni yeteri şifayı bide bizim topikte melek var onu başka bütün pro arkadaşalrımı sponsor yaparım kırk saatte bi özel mesaj aytılıyo zaten ben sıkıntıya gelemiyorum
ee ben çatlatma iğnemi unutup hamile kaldım ya herşey olabiler banada çok beddua ettiler arka arkaya 3-5 çocugun olsun kafayı ye duvarlara yazsınalr çekyat tepelerinden inmesinler dediler:18::18:dedilerde dediler hatta 2iz 3üz 5iz olsun dedilerde çok şükür 1 tanecik kızım benim:18: bende diyodum arka arkaya bi başlıyım 10 tane yapıcam diye ama öyle değilmiş çok rahat bi hamilelik yaşamama ragmen sanki bütün enerjin hayat potansiyelini bişey çekiyo içinden üst üste yapılcak iş değilmiş yani bu kadar güçsüzken bide yanında 1-2-3 çocuk senden ilgi beklese çok zor bi durum olurdu bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?