şekerim millet rahat durmuyo sonra ben görüyorum rahat durmayanları tasvip etmesemde bende aynısını yapıyorum tabii bir arkadaşım var ise yarışmada yoksa oyumu verip çekiliyorum zaten...
en başından beri böyle oldu özelden oy isteyen isteyene bunlar olmamalı aslında ama oluyor uzun lafın kısası herkes şikayetçi ama herkes aynı şeyi yapıyorkendimi tenzih edecem ben yapanı görmeden asla bu işe girmiyorum...girincede hakkını veriyorum Allah var şimdi
cnm idrarda mi yanma var yoksa kabizlik mi var?kabizlik varsa ilaci var icersinde idrari bilemicemcanlarım transfer sonrası wc çıkamıyorum çokk ağrım oluyo benim daha 3 günümdeyim acaba üşüttümmü ben naptım ya(
bide arkamdan konuşuyolar kendiliğinizden 2iz hamile kalınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn emiiiiiiiiiiiiiiiii
takip ediyom hele bi verme herkeze dölücem nafiyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bu sana oy vermedi
bence sistem cok komik böyle bi yarışmaya asla katılmam bendebence adaletsiz ürünler değil çevre kazanıyo
katılırsamdaseni yeteri şifayı bide bizim topikte melek var onu başka bütün pro arkadaşalrımı sponsor yaparım kırk saatte bi özel mesaj aytılıyo zaten ben sıkıntıya gelemiyorum
aminnnnn inşama çaldığım için
kızlar evde boya badana yaptıkoldum valla
cnm idrarda mi yanma var yoksa kabizlik mi var?kabizlik varsa ilaci var icersinde idrari bilemicem
ne demek avatar bile yapabilirsin ben o avatarla yaptım bu çocu hahaabol bol ilham alıyodum sigarası hariç tabisi
ah ah bana boya badana d,ime dimebenim misafir odası 4 aya yakındır koltuklar toplu üzeri poşetli öyle duruyo eşim usta olunca sökğnü dikemezmiş hesabı off valla bigün boyacı çarıcam ertesi günde temizlikçi bıktım milletin keyfini beklemekten çek o kapıyı otur diyolar bide elleme aman bişeye tabi canım koca misafir odası kapalı bütün yaz boyunca misafir alamadım alamadıgım için gidemiyorumda şaka gb valla şaka gb yarama tuz bastın kız
artık zaten boyayınca yardıma gelenlerin canına okucam bütün yazlıkları kaldırtıp kışlıkları yerleştirceklerherkeze kızgınım bu konuda eşime anneme annesine hıh küstüm baka gene aklıma geldi
kiz mehtap hamis olmayasin?ustune filan mi goruyon acep?İyi akşamlr şekerlerr benimde günlerim çokk yogun geçiyor Valla nasıl akşam oluyor anlamıyorum eloşum bende 3 gündür ablmla gezmelerderyiz:))) ev oturmalrı,alışverişler akşm 7 de eve giriyoruz kocalae işten gelmeden hemen yemege girişiyoruz böyle yni kızlar Nafişim rengli olmus çok şükür, hadi hyırlısıyla başlarda hamiş kalır inşş,benkayra canım seninde Rabbim yrdımcın olsun,Derin seninde Allh yrdımcın olsun canımm,Arkadns snda az kldı hdi canım Rabbim yrdımcın olsun İNŞALLAHHH bizlerde tez zamand başlard hayırlısıyla hamişl klırız İNŞLLAHKızlar geöenlerde smear vermiştim sonucu temiz çıtı ama 2 gündür kahverengi,yaa pembe renginede benziyen bir kıntı geliyor ara ar rengli olmmd 5,6 gün var daha anlamadım neden oluyor :26: göeüşmwk üzere canlrr
Canım maşallah çok sevindim sende katıldın uykusuzlar kervanına Allah analı babalı büyütsün inşallahhhhhMinik oğlum Tuna topigin bütün güzel bayanlarina merhaba diyooooorrrrrr:) kendisi sürpriz bir şekilde saat 5 gibi dünyami aydinlatti :)
Annesi de ameliyat sırasında herkes için dua etti ve hala ediyor :)
Minik oğlum Tuna topigin bütün güzel bayanlarina merhaba diyooooorrrrrr:) kendisi sürpriz bir şekilde saat 5 gibi dünyami aydinlatti :)
ayyyy canim arkadasimmmm tebriklerrr cok sevindimmm Allah anali babali buyutsunn hayirli olsunnnn tatlimMinik oğlum Tuna topigin bütün güzel bayanlarina merhaba diyooooorrrrrr:) kendisi sürpriz bir şekilde saat 5 gibi dünyami aydinlatti :)
iste sevincle uzubntuyu ayni anda yasyoruz burda Allahin takdiri cnm napicaz negatif aldiktan sonra kismet degilmis demekten baska bise dusmuyor ne yazik ki.Allah yardimcin olsun sana guc versin yeni tedavibe basla hayirlisiyla ins.donmuslarini sakin kucumseme donmusla hamile kalan cokkkkk.....evett adey olmaya da başladım.. yani herşey bitti.. çok yıkık durumdayım sanki kendimi güçsüz hissediyorum. negatif sonuç..donduruluşlarım var ..ama taze embiryonun tutma olasılığı daha fazla imiş.geç arkadaşlar devam edin durun 40 yaşından sonra inanın daha da zorlaşıyormuş hamile kalmak. Şimdi biraz spor yapmak 2-3 kilo vermek güçlendiğim zaman tekrar başlamak.. bakalımm zaman neler gösterir.
Ama burada gördüğüm ve öğrendiğim çok şey oldu. Hepinizin mücadelesinde başarılar diliyorum şimdiden. öncelikle öğrendiğim. ve zaman zaman başardığım ama negatif sonuçlarla yıkıldığım zamanlar hariç ,güçlü olmak ve hamile olduğunuzu ve içinize yerleştirilen embiryoya inanmak . Birşey ters giderse takılmamak .Ve en önemlisi Yüce Rabbim zamanını biliyor ve Ol derse herşey oluyor..Bir süre girmeye bilirim ama tedavisi süren arkadaşlar en içten dileğimle hamile kalırsınız. bebek bekleyen arkadaşlarım umarım kendiniz ve bebeğinizi sağlıklı bir şekilde dünyaya getirirsiniz. Dualarım sizlerle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?