slmherkese forumdamı sorun vardı yoksa görmedinzmi yaZdıklarımı bilmiyorum ama size küstüm ben cvp yazmadınz umursamadınız beni diye benim işte çalışrken bileğim incinmişti malum işe gidemdim müdre iyi olup gelsem diye konuşmak için gittiğimde ben sanki evde incitmişim gbi tavır sergileyip seninle bu şekilde çalışamyız dedi benim zoruma giden de bu oldu allh sorsun ondan işte oln bu durumu evmde olmuş gbi gösterip beni kovar gbi çıkardı bundan sonra işe girerken çok dikat edecm off allhım ne zamn güleck yüzüm ya
Minik oğlum Tuna topigin bütün güzel bayanlarina merhaba diyooooorrrrrr:) kendisi sürpriz bir şekilde saat 5 gibi dünyami aydinlatti :)
Annesi de ameliyat sırasında herkes için dua etti ve hala ediyor :)
Minik oğlum Tuna topigin bütün güzel bayanlarina merhaba diyooooorrrrrr:) kendisi sürpriz bir şekilde saat 5 gibi dünyami aydinlatti :)
ayyy çok duygulandım ben yaaaaa...
Maşallah geldi demek paşa..rabbim uzun sağlıklı huzurlu güzel bir ömür versin ...
Hep gülsün güzel insanlarla karşılaşsın
Canım sanada çok geçmiş olsun...
merhabalar ben de geldim geçenler de tüp bebek nasıl yapılır bilmeyen bir teyzemiz bir çocuğun tüp bebek olduğunu duyunca komşusuna nerde bunun tüpü diye sormuş....
iyce sulu göz olsun haabeni bile geçeceksin neredeyse
hoşgeldin kuzucum...
ciddi ciddimi sormuş yoksa şakamı yapmış şaka değilse gözlerimi pörtlettim şu an bakıyorum cevaba
slmherkese forumdamı sorun vardı yoksa görmedinzmi yaZdıklarımı bilmiyorum ama size küstüm ben cvp yazmadınz umursamadınız beni diye benim işte çalışrken bileğim incinmişti malum işe gidemdim müdre iyi olup gelsem diye konuşmak için gittiğimde ben sanki evde incitmişim gbi tavır sergileyip seninle bu şekilde çalışamyız dedi benim zoruma giden de bu oldu allh sorsun ondan işte oln bu durumu evmde olmuş gbi gösterip beni kovar gbi çıkardı bundan sonra işe girerken çok dikat edecm off allhım ne zamn güleck yüzüm ya
merhabalar ben de geldim geçenler de tüp bebek nasıl yapılır bilmeyen bir teyzemiz bir çocuğun tüp bebek olduğunu duyunca komşusuna nerde bunun tüpü diye sormuş....
ciddi ciddi sorumuş kadın bende çok güldüm insanlar pıttt diye hamile kalınca diğer işlemlerden haberdar olmuyorlar
Slm kızlar eşimin amcası vefat etmiş şimdi köye yolladım onu yalnızım bugün yarında doktor randevumuz vardı babamla gidicem artık üzüldüm ağlamamak için zor tuttum kendimi o gittikten sonra şimdi ağlıyorum
yok yok bu ara ben senden öndeyim sulu göz olma yolunda birinciliği kaptırmam diye düşünüyorum genelde oynak olan ben ağlak bir moddayım kendimi resetlemem ya da format attırmam lazım error veriyorum
slm kızlar eşimin amcası vefat etmiş şimdi köye yolladım onu yalnızım bugün yarında doktor randevumuz vardı babamla gidicem artık üzüldüm ağlamamak için zor tuttum kendimi o gittikten sonra şimdi ağlıyorum
BENDE BİR POLYANALIK ANLAMADIM SABAH UYANIYORUM MUSMUTLUYUM İÇİM KIPIR KIPIR (15 yaşımda aşık olduğum günler gibiyim60 ) ALLAHIM BOZMASIN ASLINDA ÇOK NEGATİF ŞİRET HATUNUMDUR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?