Tüp Bebek Günlüğümüz !

slmherkese forumdamı sorun vardı yoksa görmedinzmi yaZdıklarımı bilmiyorum ama size küstüm bencvp yazmadınz umursamadınız beni diyebenim işte çalışrken bileğim incinmişti malum işe gidemdim müdre iyi olup gelsem diye konuşmak için gittiğimde ben sanki evde incitmişim gbi tavır sergileyip seninle bu şekilde çalışamyız dedi benim zoruma giden de bu oldu allh sorsun ondan işte oln bu durumu evmde olmuş gbi gösterip beni kovar gbi çıkardı bundan sonra işe girerken çok dikat edecm off allhım ne zamn güleck yüzüm ya

Selam canım ben arada giriyoruj bakıp iki jelime yazıp çıkıyorum. Geçmiş olsun demek işten de çıktın bu iyi olmamış senin için hiç olmazsa kafan dağılıyordu. Herşeyde bir hayır vardır inşallah daha iyi bir yer bulursun..

Minik oğlum Tuna topigin bütün güzel bayanlarina merhaba diyooooorrrrrr:) kendisi sürpriz bir şekilde saat 5 gibi dünyami aydinlatti :)

Annesi de ameliyat sırasında herkes için dua etti ve hala ediyor :)

sağlıkla sıhatle büyüsün inş

Minik oğlum Tuna topigin bütün güzel bayanlarina merhaba diyooooorrrrrr:) kendisi sürpriz bir şekilde saat 5 gibi dünyami aydinlatti :)

Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun. .Darısı başımıza. .

ayyy çok duygulandım ben yaaaaa...
maşallah geldi demek paşa..Rabbim uzun sağlıklı huzurlu güzel bir ömür versin ...
hep gülsün güzel insanlarla karşılaşsın
canım sanada çok geçmiş olsun...

iyce sulu göz olsun haa beni bile geçeceksin neredeyse

merhabalar ben de geldim geçenler de tüp bebek nasıl yapılır bilmeyen bir teyzemiz bir çocuğun tüp bebek olduğunu duyunca komşusuna nerde bunun tüpü diye sormuş....

merhabalar ben de geldim geçenler de tüp bebek nasıl yapılır bilmeyen bir teyzemiz bir çocuğun tüp bebek olduğunu duyunca komşusuna nerde bunun tüpü diye sormuş....

hoşgeldin kuzucum...
ciddi ciddimi sormuş yoksa şakamı yapmış şaka değilse gözlerimi pörtlettim şu an bakıyorum cevaba

iyce sulu göz olsun haa beni bile geçeceksin neredeyse

yok yok bu ara ben senden öndeyim sulu göz olma yolunda birinciliği kaptırmam diye düşünüyorum genelde oynak olan ben ağlak bir moddayım kendimi resetlemem ya da format attırmam lazım error veriyorum

aaaa nasıl yaaa delimi ne resmen iş kazası yaşadın ama bir de üstüne işten çıkardı yani öylemi
canım ayrıca ben yoktum buralarda uzun zamandır sadece ara ara aktif oldum...
paşalarıma gittim sonra onlar geldi sonra ben yine onlara gittim hızlı bir dönem geçirdim anlayacağın...

Slm kızlar eşimin amcası vefat etmiş şimdi köye yolladım onu yalnızım bugün yarında doktor randevumuz vardı babamla gidicem artık üzüldüm ağlamamak için zor tuttum kendimi o gittikten sonra şimdi ağlıyorum

derin cim canım başınız sağolsun çok gençmiydi peki?
lütfen yıpratma kendini görkem paşam etkilenecek

yok yok bu ara ben senden öndeyim sulu göz olma yolunda birinciliği kaptırmam diye düşünüyorum genelde oynak olan ben ağlak bir moddayım kendimi resetlemem ya da format attırmam lazım error veriyorum

BENDE BİR POLYANALIK ANLAMADIM SABAH UYANIYORUM MUSMUTLUYUM İÇİM KIPIR KIPIR (15 yaşımda aşık olduğum günler gibiyim 60)ALLAHIM BOZMASIN ASLINDA ÇOK NEGATİF ŞİRET HATUNUMDUR

başınız sağ olsun canım

BENDE BİR POLYANALIK ANLAMADIM SABAH UYANIYORUM MUSMUTLUYUM İÇİM KIPIR KIPIR (15 yaşımda aşık olduğum günler gibiyim 60)ALLAHIM BOZMASIN ASLINDA ÇOK NEGATİF ŞİRET HATUNUMDUR

Allah bozmasın canım bende söylemesi ayıp 70 yaşımdan gün almış gibiyim yaş 70 iş bitmiş hesabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…