Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım ben sen hariç diğer hatunların isimlerini ispiyonlarım burdan saklayamazlar
belki sara_28 hatunumuz istemeyebilir diğerlerini ifşa ederim
olmadı okuyacak kişilere o gün özelden isimleri yazarım ben..

günaydın canım zaten birer defa seher vakti okusak bile yeter okuyamayanların ama hamile kalmak isteyenlerin ismini de ekleriz amaç birbirini tanımayan insanların bir kez bile olsa duasından faydalanmak :)

canlar günaydııınnn herkeseeee
yeni bir gün yeni umutlarımla başlıyor benm içinnn
umutlarımız hiiiççç tükenmesinnn hiç bitmesinnn

Günaydın kızlar:) alıntı yapamıyorum ama hepinizin güzel dileklerini okudum. Çok teşekkür ederiz:) hayatımız çok değişti, gecemiz gunduzumuz birbirine karıştı, içime aşırı mutluluktan kaynaklanan bir tedirginlik oturdu, yerde miyim gökte mi hiç bilmiyorum... Sadece şunu söyleyeyim bebeğim su anda karşımda, bana bakıyor. Biz küçük bir mucize yaşıyoruz. Allahım hepinize bu mucizeyi yasatsin inşallah. Bunu laf olsun diye değil canı gönülden söylüyorum. Hepinizi öpüyorum :)

ayy canım sahi kusura bakma kendi seyinden heyecanımdan seni unuttum hayırlı olsun bitanem tuna bebek dayanamamıs erkenden gelmiş hee
çok sevindim bende bugün hayırlısıyla tedavi için ilk hapımı içtim canım

günaydın bacılar her şey yüreğinizdeki gibi olsun

nafisim hem birinciligin hem tedavin hayirli olsun canim..tebrik ediyorum.kurkun de yakismis tam.zamani havalarda serinlemisti:))
canim.simdi donmus tedavisinde ne ilac iciosun?

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım allahımmm MUCİZELERİNİ EKSİK ETMESİN HAYATIMIZDAN

canım hadi bakalım bebiş gelsin artık

nafisim hem birinciligin hem tedavin hayirli olsun canim..tebrik ediyorum.kurkun de yakismis tam.zamani havalarda serinlemisti:))
canim.simdi donmus tedavisinde ne ilac iciosun?
saol canım teşekkür ederim bitanemm
canım 3 gün estrofem 2 mg günde 1 adet içicem
sonra 3 gün günde 2ser adet
sonraki 3 günde 4 er adet içip haftaya caramba kontrole gidicem inşallah

saol canım teşekkür ederim bitanemm
canım 3 gün estrofem 2 mg günde 1 adet içicem
sonra 3 gün günde 2ser adet
sonraki 3 günde 4 er adet içip haftaya caramba kontrole gidicem inşallah
eee iyiymis be nafis valla donmuslarla tedavi mis mis..igne migne yok ne guzel.yumurta toplama derdi de uok.insallah bu tedavide benim de donmusum kalir.
kizlar bu arada hepinize gunaydin herkese tek tek cvp yazmak istiyorum ama telden girdigim icin cok zor oluyo yazamiyorum.

geçen buraya telden girip bakıyom bişey yazmıyom ya gülden demiş eşine söyle rahat internete gircen bi telefon alsın demiş adam galakxy aldı ama bana da zor geliyo yazmak bakıp cıkıyom
bu arada canım inşallah bu seferkinde tutunurda donmusa gerek kalmaz ama en kötü ihtimal donmusun olsun tabi..
çarşamba kontrolden sonra crinonen jel kullcam canım p.teside 30unda transfer olacak
normalde 27 sinde olacaktımda dr seminere gidiyomus gelince yapalım dedi..
bide canım adetim tam sökülmüyo ya bu sefer dr kan sulandırıcı iğne kullanalım transferden sonraki tedavide dedi..
kana pıhtılaşma zamanlarım filan normal ileri tatkikleri yapamadık ama en azından önlem almış oluruz her ihtimaler karsı dedi daha öncekinde coraspin kullanmıstım ama bu sefer iğne olacak günde 2 kez olsun katlanırım yeterki gelsin ve kalsın mucizem

Cancağızlarım güzel birgün bizimle olsun inşallah...
Kk dayım ama anca yazabildim...

Son düzenleme:
günaydın canım zaten birer defa seher vakti okusak bile yeter okuyamayanların ama hamile kalmak isteyenlerin ismini de ekleriz amaç birbirini tanımayan insanların bir kez bile olsa duasından faydalanmak :)

aynen canım katılmak isteyen katılır okumaya katılamayanlar isimlerini yine yazdırsınlar ben öyle düzelteyim onlarda okunandan nasiplensinler en güzeli..

canım ne güzel anlatmışsın...
bence küçük bir mucize değil yaşadığınız çok büyük bir mucize kendi küçük çapı küçük ama varlığının anlamı büyük bir mucize..

gülden meryem suresi için ne yapacaksınız tam olarak bende katılabilirim

Eklenmek isteyenler yazsın lütfen
Listedeki isimlerden okumak isteyenler sırasıyla hergün biri olmak şartıyla listedeki isimleri sayarak seher vakti bir meryem suresi okuyacaklar...Listeye her giren okumak durumunda değildir dua dan bende nasibimi almak istiyorum ama okuyamam diyorsanızda isminizi yazdırın lütfen...okumak şart değil...

[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]egunal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]benancan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ikramaya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sara_28[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fundaonr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millstone[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nfy_9185[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…