canım ben sen hariç diğer hatunların isimlerini ispiyonlarım burdan saklayamazlar
belki sara_28 hatunumuz istemeyebilir diğerlerini ifşa ederim
olmadı okuyacak kişilere o gün özelden isimleri yazarım ben..
ayy canım sahi kusura bakma kendi seyinden heyecanımdan seni unuttum hayırlı olsun bitanem tuna bebek dayanamamıs erkenden gelmiş heeGünaydın kızlar:) alıntı yapamıyorum ama hepinizin güzel dileklerini okudum. Çok teşekkür ederiz:) hayatımız çok değişti, gecemiz gunduzumuz birbirine karıştı, içime aşırı mutluluktan kaynaklanan bir tedirginlik oturdu, yerde miyim gökte mi hiç bilmiyorum... Sadece şunu söyleyeyim bebeğim su anda karşımda, bana bakıyor. Biz küçük bir mucize yaşıyoruz. Allahım hepinize bu mucizeyi yasatsin inşallah. Bunu laf olsun diye değil canı gönülden söylüyorum. Hepinizi öpüyorum :)
günaydın şekerim saolasınnnGünaydın nafisim:) tedavin hayirli olsun canim. Borek yarismasi sonuclandi mi?
millet pek öyle düşünmüyo galiba ama cokta tınnnAyy kuşum ben telden göremiyorum,çok tebrik ederim. Tarifin çok güzeldi, hakkinla aldin canim:)
Günaydın kızlar:) alıntı yapamıyorum ama hepinizin güzel dileklerini okudum. Çok teşekkür ederiz:) hayatımız çok değişti, gecemiz gunduzumuz birbirine karıştı, içime aşırı mutluluktan kaynaklanan bir tedirginlik oturdu, yerde miyim gökte mi hiç bilmiyorum... Sadece şunu söyleyeyim bebeğim su anda karşımda, bana bakıyor. Biz küçük bir mucize yaşıyoruz. Allahım hepinize bu mucizeyi yasatsin inşallah. Bunu laf olsun diye değil canı gönülden söylüyorum. Hepinizi öpüyorum :)
evettt canım kırmızılanmışım baksana bu sabah böyle gördüm kendimi
Kuzum 1 saat sonra yeni tedavimin ilk ilacını içiyorum içim cok tuhaf bütün gece uyuyamadım desem yeridir...
Inşallah inanıyorum yine olucak ve kucagıma alıcam bu sefer sonrada sizler gelirsiniz inşallah
Günaydın canımm hayırlısı olsun be kuzum napcan..
Peki şimdi nasılsın biraz düzeldinmi
saol canım teşekkür ederim bitanemmnafisim hem birinciligin hem tedavin hayirli olsun canim..tebrik ediyorum.kurkun de yakismis tam.zamani havalarda serinlemisti:))
canim.simdi donmus tedavisinde ne ilac iciosun?
inşallah canım inşallah yaaaaacanım hadi bakalım bebiş gelsin artık
eee iyiymis be nafis valla donmuslarla tedavi mis mis..igne migne yok ne guzel.yumurta toplama derdi de uok.insallah bu tedavide benim de donmusum kalir.saol canım teşekkür ederim bitanemm
canım 3 gün estrofem 2 mg günde 1 adet içicem
sonra 3 gün günde 2ser adet
sonraki 3 günde 4 er adet içip haftaya caramba kontrole gidicem inşallah
geçen buraya telden girip bakıyom bişey yazmıyom ya gülden demiş eşine söyle rahat internete gircen bi telefon alsın demiş adam galakxy aldı ama bana da zor geliyo yazmak bakıp cıkıyomeee iyiymis be nafis valla donmuslarla tedavi mis mis..igne migne yok ne guzel.yumurta toplama derdi de uok.insallah bu tedavide benim de donmusum kalir.
kizlar bu arada hepinize gunaydin herkese tek tek cvp yazmak istiyorum ama telden girdigim icin cok zor oluyo yazamiyorum.
günaydın canım zaten birer defa seher vakti okusak bile yeter okuyamayanların ama hamile kalmak isteyenlerin ismini de ekleriz amaç birbirini tanımayan insanların bir kez bile olsa duasından faydalanmak :)
Günaydın kızlar:) alıntı yapamıyorum ama hepinizin güzel dileklerini okudum. Çok teşekkür ederiz:) hayatımız çok değişti, gecemiz gunduzumuz birbirine karıştı, içime aşırı mutluluktan kaynaklanan bir tedirginlik oturdu, yerde miyim gökte mi hiç bilmiyorum... Sadece şunu söyleyeyim bebeğim su anda karşımda, bana bakıyor. Biz küçük bir mucize yaşıyoruz. Allahım hepinize bu mucizeyi yasatsin inşallah. Bunu laf olsun diye değil canı gönülden söylüyorum. Hepinizi öpüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?