Tüp Bebek Günlüğümüz !

Cancağızlarım...
Meryem suresi okuyabilirim diyenler yazsınlar burdan..
Okuyabileceklerin isimlerini toplayacaz ve hergün biri bu isim listemize seher vakti bir meryem okuyacak...

Cancağızlarım...Meryem suresi okuyabilirim diyenler yazsınlar burdan..Okuyabileceklerin isimlerini toplayacaz ve hergün biri bu isim listemize seher vakti bir meryem okuyacak...

ben şimdi hastayım canım ama bitince okumayı bende düşünüyorum

Tunaydın hanımlar eenerji modumuzun düşük olduğu ama umudumuzun devam ettiği bir günn:97::100::100:...Rabbim henüz ol demedi demek ki..vakti var Rabbim acısını çok derinden yaşatmadan tekrar umutlarını canlandırısn ve bu sefer evladının geleecği tedaviye yönlendirsin ya da kendiliğinden gelsin inşaallah...öğleye kadar kendime gelemedimm

dün gece istihareye yatmıştım kdr arkadaşımız için bugün kan verecek diyeee...geç saatte namazını kıldımm zikir çekerek sağ yanıma yattım çok uykum vardı sızmak üzereyken bir ses umutlu ol dedi sıçradım yataktan:18:..gece de siyah renklerın ağırlıkta olduğu bir rüya gördüm kayboldum çıkamadım karanlıktan..tam merdivenleri buldum eşim uyandırdı.:44::44:...onun için bile kalkamdım gitti işe..gene dalmışımm gene karışık rüyalar gördümm....anlatırım sonra hayırlısı olsun...
bugün için ütü ve kçük odanın amını silip perdesini takacaktım yerimden kalkasım bile yokk....busefer herşey yolundaydı sankii sıkıntısız bir tedavi dönemi geçirmişti ama nasipten ötesi olmuyor bşz ne desek boş..teselli için bile kelime bulamadığımzı kalakaldığımız bir sonuç oldu

Cancağızlarım...
Meryem suresi okuyabilirim diyenler yazsınlar burdan..
Okuyabileceklerin isimlerini toplayacaz ve hergün biri bu isim listemize seher vakti bir meryem okuyacak...

canım meryem suresini hergün birimizn okuması güzel olur dualarımız yetmiyor birbirimize ettiklerimize ağırlık vermeliyiz sanırımm...ben de okurumm....Güldencimm kimlere okunacaksa isim listesini oluşturabilir miisn? ben başlarım ilk olarak sonrasında okuyabilecekler okumaya devam eder...okurum diyene özel mesaj atalım diye düşünüyorumm dua topiği olmadığı için sorun olabilir belkii okuyacakların görmesi yeterli olur ne dersin

geçmişi bırak artık napalım oldu bitti gitti yepyeni bir tedavi başlıyor
canlarım cok teşekkür ederim iyiim biraz daha korkularımın üzerine gittim ve kürtajdan önceki odamda muayene olmak istedim zor oldu ama iyi oldu o odada gzüzel şeyler duymaya ihtiyAcım vardı rahim yumurtalıklar hersey temizmiş nasipse 30 eylül transfer günüm diye görüştük haftaya carsamba bi kez kontrole gideceğim hepinizi cok cok öpüyorum yarın buralardayım görüşürüz

yeni tedavin ve yeni umutlarla başlamışsın nfy ciğimm inşaallah herşey yolunda igder sağlıkla gelir evladın bu sfeer inşaallah..
yarışma sonuçlanmışş tebrik ediyorumm canımm ayrıcaaa sei burdan daa

ben şimdi hastayım canım ama bitince okumayı bende düşünüyorum

hızlı dönüş yapamıyorum gelen gidenim bitmiyor bugün hayret bişey yani neyse..
canlarım ben okuyabilecel durumda olanları yazacam liste gibi bişi yapcam kabaca örnek sonra netleşince okumaya başlarız bende adetim zati saracım hemen başlayamayız..

İlk isimlerimiz daha da artar umarım..
[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]egunal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]benancan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ikramaya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sara_28[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fundaonr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:

tamam canım aksilik olmasın da halledersin kolay gelsin canımm benim de işlerim var çakıldım kaldım bilgisayar başında kaçiim akşama dönerimm işlerimi halledebilirsemm görüşrüz,hanımlar

üzülme canım benim napalım bizlerde bu şekilde sınanıyoruz Allah büyük bizimde meleklerimizi gönderecek ben inanıyorumm....inşallah bi problem yokturr güzel haberini bakliyorum..

yaa bende çok üzüldümGüzel Allahım göndersin melegin inşallah Ama naparsak yapalım herşey yolundada olsa Allahım ol demeden olmuyo yapılacak hiç bişey yok Allahım sabır versin ..BU ara okadar çok ihtiyacım varki pozitiff haberi almayaa..Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallahh...

kızlar okuldan geldim (yeğenimle)çok yoruldum ya

inşallah tedavin hayırlı olur tatlım sonu bebekli olur

kdr cim sözün bittiği yerdeyiz hepimiz hiç bi söz teselliolmaz biliyorum ama bilki üzüntünü paylaşıyorum canım arkadaşım inşallah bebeğin doğaln yoldan gelir Allahım sesimizi duyarda bizi daha fazla bekletmez

İlk isimlerimiz daha da artar umarım..
[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]egunal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]benancan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ikramaya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sara_28[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fundaonr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millstone[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

sureden sonra dua ile isim söyleyeceğiz ya isim vermek istemeyen olur mu acaba biraz daha çoğalsın sonra her gün birimiz sabah namazından sonra okusun

Amin canım hiç kolay süreçlerden geçmiyoruz bir gün iyi birgün kötü ruh hallerimiz...
er yada geç anne olacaz inşallah bu süre daha fazla uzamaz..

kızlar okuldan geldim (yeğenimle)çok yoruldum ya

ne kadar güzellll
yeğeninle beraberdin demek çok imrendim valla...
bende geçen hafta uyum haftası sebebiyle okulun ilk günü gittim paşamla..
gerçi biz geçen sene başladık anaokuluna bu sene 2. senemiz alışık ama olsun..

sureden sonra dua ile isim söyleyeceğiz ya isim vermek istemeyen olur mu acaba biraz daha çoğalsın sonra her gün birimiz sabah namazından sonra okusun

canım ben sen hariç diğer hatunların isimlerini ispiyonlarım burdan saklayamazlar
belki sara_28 hatunumuz istemeyebilir diğerlerini ifşa ederim
olmadı okuyacak kişilere o gün özelden isimleri yazarım ben..

uyum haftası hep birlikte gittik bu gün servis ile gelecektik evimize o yüzden gittik ama yarında gideceğiz annemizin içi rahat etsin diye çok güzeldi helde sevrisler gelirken bir sürü çocuk birbirleyle diyaloğları itiş kakış çok tatlılardı sevisgörevlisi diğer çocukalrı alana kadar servistekileri oturtum yerleştirdim vs çok keyif aldım

duygularıma tercuman olmuşsun yine kdr için söyledikelrine katılıyorum:26::26::26::26::26: BU GÜN KIZ KARDEŞİMDE DONMUŞLARLA YAPTIĞI DENEMEDEN NEGATİF ALDI ÇOK ÜZÜLDÜM YİNE İÇİM YANDI HELE BİRDE KÜÇÜK YEĞENİMİ KUCAĞINA ALIP :26:BİZİM KADERİMİZDE DE YEĞENLERİMİZ SEVMEK VAR HERHALDE DEYİNCE BOGAZIM DÜĞÜMLENDİ NEFESİM KESİLDİ ARTIK ALLAHIM NE OLUR NE OLUR NE OLUR BİZLERİ BEKLETME DAHA FAZLA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…