Tüp Bebek Günlüğümüz !

bende bugün çatlatma iğnemi yapıyorum 11:30 da çarşamba günü yumurta toplanacak, 3-4 gün sonra transver olur dedi doktorum nasip olursa ama gelişen sadece 2 yumurtam var ve kistim var yola devam dedi doktor çünkü kistim iyice büyümeden 2 yumurtayla şansım nedir sizce deneyimli arkadaşlar varmı aranızda???

tatlım ben sana diğer topikten cevap verdim ordan okursun

çok tatlılar hemde bi de yeni başlayanlar ağlayan ağlayana
kıyamam onlara...

yaaa gerçektemi off ama yaaa
canım benim demek öyle söyledi bende zaman zaman düşünürüm paşalarıma sarılırken sadece teyzemi olarak geçircem ömrümü derim hep geçenlerde paşam bana teyze senin neden çocuğun yok dedi Allah öyle istemiş teyzecim o dilerse olacak dedim...Neden sordun dedim...cevap aynen şu '' eğer bir çocuğun olsaydı onun oadı olur ve oyuncakları olurdu bende gelince onlarla oynardım'' dedi... yani çocuğumun olmasını oyuncaklı bir oda için istiyor ben sana hazırlarım öyle bir oda dedim

canım hiç sorma yaaaaaaaaaaaaaçok umutluyduk 5. Gün embiryosu idi 1. Kalite 2 tane oma olmassa olmuyor işte

canım hiç sorma yaaaaaaaaaaaaaçok umutluyduk 5. Gün embiryosu idi 1. Kalite 2 tane oma olmassa olmuyor işte

herşey ne kadarda güzel ilk bakışta 5.gün 1.kalite 2 embriyo daha ne isterimki ama olmamış söylenecek çok söz yokki hepimiz yaşadık aynı o çaresiz yıkık zamanları Rabbim içine ferahlık versin..

İlk isimlerimiz daha da artar umarım..
Eklenmek isteyenler yazsın lütfen
Listedeki isimlerden hergün biri yine bu listedeki isimleri sayarak bir meryem suresi okuyacak...

[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]egunal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]benancan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ikramaya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sara_28[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fundaonr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millstone[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
Kızlar bugün 2 gebe haberi 2 negatif haberi aldım ne tuhaf birgün böyle..
sabah kdr arkadaşımız negatif sonucu aldı sonra kuzenimin 3.ye hamile olduğunu öğrendim sonra yine bizim eski kızlardan nesmit arkadaşımız kendiliğinden gebe kaldı ardından şimdide yeter arkadaşımızın kardeşi negatif sonucu almış dünde avukathb arkadaşımız ilk bebeğini tüple yaptı şimdide o bir yaşına girdi ve dün kendiliğinden 2.ye gebe kaldığını öğrendi...hızlı inişli haberlerin bol olduğu bir dönemdeyim

herşey ne kadarda güzel ilk bakışta 5.gün 1.kalite 2 embriyo daha ne isterimki ama olmamış söylenecek çok söz yokki hepimiz yaşadık aynı o çaresiz yıkık zamanları Rabbim içine ferahlık versin..

hep diyorum bu SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEN NEFRET EDİYORUMM

nesmit hamilemiydi çok üzülüdüm yaaa biz ne günler geçirdik nesrinleeee off ya bebek sahibi olamayan geriye kalan 3 5 kızdan biridir

hatun kendiliğinden gebe kaldı maşallahhhhh
Kayıplardan sonra oldu bu kez allahın izniyle..
Darısı bizlere olsun inşallah

çok sevindim yaa eşi kaptan ken gemileri kaçırıldı günlerce eşine ulaşamadı vs neler yaşadı sonra eşi ile gemi ile gitmişti doğal yoldan olmasına çok sevindim

çok sevindim yaa eşi kaptan ken gemileri kaçırıldı günlerce eşine ulaşamadı vs neler yaşadı sonra eşi ile gemi ile gitmişti doğal yoldan olmasına çok sevindim

işte tamda bu yüzden oldu aylarca görüşme hasret kal bir araya gelince sonuç bebek

evettt canım kırmızılanmışım baksana bu sabah böyle gördüm kendimi

kuzum 1 saat sonra yeni tedavimin ilk ilacını içiyorum içim cok tuhaf bütün gece uyuyamadım desem yeridir...
inşallah inanıyorum yine olucak ve kucagıma alıcam bu sefer sonrada sizler gelirsiniz inşallah

Herkeslere günaydın kızlar bizim için gün yine erken başladı. .
günaydın canımm hayırlısı olsun be kuzum napcan..
peki şimdi nasılsın biraz düzeldinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…