- 28 Mart 2013
- 760
- 136
- 323
bende bugün çatlatma iğnemi yapıyorum 11:30 da çarşamba günü yumurta toplanacak, 3-4 gün sonra transver olur dedi doktorum nasip olursa ama gelişen sadece 2 yumurtam var ve kistim var yola devam dedi doktor çünkü kistim iyice büyümeden 2 yumurtayla şansım nedir sizce deneyimli arkadaşlar varmı aranızda???
uyum haftası hep birlikte gittik bu gün servis ile gelecektik evimize o yüzden gittik ama yarında gideceğiz annemizin içi rahat etsin diye çok güzeldi helde sevrisler gelirken bir sürü çocuk birbirleyle diyaloğları itiş kakış çok tatlılardı sevisgörevlisi diğer çocukalrı alana kadar servistekileri oturtum yerleştirdim vs çok keyif aldım
duygularıma tercuman olmuşsun yine kdr için söyledikelrine katılıyorum:26::26::26::26::26: BU GÜN KIZ KARDEŞİMDE DONMUŞLARLA YAPTIĞI DENEMEDEN NEGATİF ALDIÇOK ÜZÜLDÜM YİNE İÇİM YANDI HELE BİRDE KÜÇÜK YEĞENİMİ KUCAĞINA ALIP :26:BİZİM KADERİMİZDE DE YEĞENLERİMİZ SEVMEK VAR HERHALDE DEYİNCE BOGAZIM DÜĞÜMLENDİ NEFESİM KESİLDİ ARTIK ALLAHIM NE OLUR NE OLUR NE OLUR BİZLERİ BEKLETME DAHA FAZLA
çok tatlılar hemde bi de yeni başlayanlar ağlayan ağlayana
Kıyamam onlara...
birtanesi servise binmiş ama kimse yok yanında başkabirsinin annesinin kucağına oturmuş ne olur beni bırakma diye ağlıyor kızınmı dedim yok tanımıyorum diyor
yaaa gerçektemi off ama yaaa
Canım benim demek öyle söyledi bende zaman zaman düşünürüm paşalarıma sarılırken sadece teyzemi olarak geçircem ömrümü derim hepGeçenlerde paşam bana teyze senin neden çocuğun yok dedi Allah öyle istemiş teyzecim o dilerse olacak dedim...neden sordun dedim...cevap aynen şu '' eğer bir çocuğun olsaydı onun oadı olur ve oyuncakları olurdu bende gelince onlarla oynardım'' dedi... Yani çocuğumun olmasını oyuncaklı bir oda için istiyor Ben sana hazırlarım öyle bir oda dedim
canım hiç sorma yaaaaaaaaaaaaaçok umutluyduk 5. Gün embiryosu idi 1. Kalite 2 tane oma olmassa olmuyor işte
Selam kızlar nasılsınız herkesler iyimi bakalım.
herşey ne kadarda güzel ilk bakışta 5.gün 1.kalite 2 embriyo daha ne isterimki ama olmamış söylenecek çok söz yokki hepimiz yaşadık aynı o çaresiz yıkık zamanları Rabbim içine ferahlık versin..
nesmit hamilemiydi çok üzülüdüm yaaa biz ne günler geçirdik nesrinleeee off ya bebek sahibi olamayan geriye kalan 3 5 kızdan biridirkızlar bugün 2 gebe haberi 2 negatif haberi aldım ne tuhaf birgün böyle..
Sabah kdr arkadaşımız negatif sonucu aldı sonra kuzenimin 3.ye hamile olduğunu öğrendim sonra yine bizim eski kızlardan nesmit arkadaşımız kendiliğinden gebe kaldı ardından şimdide yeter arkadaşımızın kardeşi negatif sonucu almış dünde avukathb arkadaşımız ilk bebeğini tüple yaptı şimdide o bir yaşına girdi ve dün kendiliğinden 2.ye gebe kaldığını öğrendi...hızlı inişli haberlerin bol olduğu bir dönemdeyim
hep diyorum bu SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEN NEFRET EDİYORUMM
nesmit hamilemiydi çok üzülüdüm yaaa biz ne günler geçirdik nesrinleeee off ya bebek sahibi olamayan geriye kalan 3 5 kızdan biridir
bendeee...
Canım nesmit kendiliğinden hamileeee sorun yok hatta kalp atışlarını bile duydu
yanlışmı anladım bençok sevindim yaaaa neler yaşadı kız
hatun kendiliğinden gebe kaldı maşallahhhhh
Kayıplardan sonra oldu bu kez allahın izniyle..
Darısı bizlere olsun inşallah
çok sevindim yaa eşi kaptan ken gemileri kaçırıldı günlerce eşine ulaşamadı vs neler yaşadı sonra eşi ile gemi ile gitmişti doğal yoldan olmasına çok sevindim
ben kaçar kızlar yarın görüşürüz geceniz iyi olsun
evettt canım kırmızılanmışım baksana bu sabah böyle gördüm kendimiyeni tedavin ve yeni umutlarla başlamışsın nfy ciğimm inşaallah herşey yolunda igder sağlıkla gelir evladın bu sfeer inşaallah..
yarışma sonuçlanmışş tebrik ediyorumm canımm ayrıcaaa sei burdan daa
günaydın canımm hayırlısı olsun be kuzum napcan..Herkeslere günaydın kızlar bizim için gün yine erken başladı. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?